Şimdi Ara

Bugun 18 Yasıma Bastıııım vee :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,sonunda 18 oldum hayırlısıyla.:D Aslında ha 15 ha 18 bır farkı yok ama 4 yıllık hayalim olan YZF'ye kavusmama cok cok az kaldı.İlk once ehliyet almam gerekiyor.
    İstanbul / Bahcelievler de oturuyorum ve ehlıyetı kaliteli bir yerden almak ıstıyorum,Fenerbahce surucu kursu var Haznedarda evıme 10 dakıka cok yakın ve cok kalıtelı dıyorlar,fiyatı baya pahalı ama hakediyordur sanırım.Oturdugum semte yakınsanız tavsıye verebilir misiniz?Baska hangı ehlıyetci önerırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bende Bahçelievler de oturuyorum. b sınıfı ehliyetimi fenerbahçe sürücü kursundan almıştım 2011 yilinda, a2 için de oraya gitmeyi düşünüyorum bu civarda başka aklıma gelen bir yer yok açıkçası.

• eklc1922 kullanıcısına yanıt
    Haznedardaki Fenerbahce mi?Araba olarak sanirim Mercedes ile falan ögretiyorlar

• EveT Haznedar fenerbahçe . Ben gittiğim zamann Seat Leon ile öğrenmistim.Araçları gayet kaliteli eski değil.evime yakın olduğu için tercih ettim başkada onerebilecegim bir yer yok buralarda.a2 içinde oraya gitmeyi düşünüyorum bende.

• eklc1922 kullanıcısına yanıt
    Bende hem A2,hem B.Zaten tek sınav sende sadece direksiyon sınavına gireceksin.:)

Hersey dahil 1000-1500 tl tutar sanirım benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 8 Mart 2015; 12:47:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.