Sonunda özümüze döndük işteaskerlik nediyle yaptırmış olduğum kotayı bugün sınırsız 256 olarak geri çevittirdim..
GAZAMIZ MUBAREK OLSUN
Hocam downloadlara başlama sakın:D ay sonunda süprizlerle karşılaşırsın mazallah
quote:
Orjinalden alıntı: britony
Hocam downloadlara başlama sakın:D ay sonunda süprizlerle karşılaşırsın mazallah
hocam 256 oldu şimdi ne yani 1 ay bekliyecem mi.... çatlar ölürüm valla
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
quote:
Orjinalden alıntı: britony
hocam 256 oldu şimdi ne yani 1 ay bekliyecem mi.... çatlar ölürüm valla
Abe walla istemiyosan bekleme sen bilirsin Sonra yazma ama buraya gene şerefsiz telekom bir sürü kota farkı aldı die
@britony doğru söylüyor
256 hızına geçtiği halde arkadaş kotalı muamelesimi görecek , bende 1024 ten 256 ya geçmeyi istiyorum , o zaman ay sonunu beklerim , hiç değilse yavaş internete talim yapmam , eminmisiniz , yoksa teelkomdur ne yapsa yeridir şeklinde bir tahmin mi?
İndirmeye çalışsa bile 256 k ile ne kadar indirebilir ki :D
ne yani sen benim bağlantımı biğenmiormusunn ???
quote:
Orjinalden alıntı: Pozitronik
256 hızına geçtiği halde arkadaş kotalı muamelesimi görecek , bende 1024 ten 256 ya geçmeyi istiyorum , o zaman ay sonunu beklerim , hiç değilse yavaş internete talim yapmam , eminmisiniz , yoksa teelkomdur ne yapsa yeridir şeklinde bir tahmin mi?
Yok hocam tahmin değil kesin bilgi. Ay sonunda zaten geçilir benim bildiğim.Hatta telekom görevlileri genelde sölerlerdi git ay sonunda gel diye.Ama arkadaşa Telekom yandaşı bi çalışan denk geldi heralde Sonuç olarak ay sonunda geçmek en mantıklısı..
quote:
Gece bağlantıyı açık bırakta bütün kotan dolsun. Tamam 256 yavaş olabilir ama onunda bir gururu varsaygılar
nasıl olur ya görevli bu konuda bana bişey demedi sınırsız olduğunu başka bi işlem yapmaya gerek kalmadığını söledi.. kotayla ilgili beni uyarmadı...eminmisiniz şimdii benim sınırsız taa şubatın başındamı başlıyacak ohooooo o zaman yarın gider kotalıya geçerim geri ay sonunda sınırsıza geçerim yada müşteri hizmetlerini arar sorarım emin olurum iice..
Tekrar çevirtme işini nasıl yaptınız. Dilekçe mi verdiniz yoksa telefonla mı?
Hayırlı olsun.Sömür sömürebildiğin kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: ElectroTech
Tekrar çevirtme işini nasıl yaptınız. Dilekçe mi verdiniz yoksa telefonla mı?
bi dilekçe yazıosun bide hat sahibi tabi hemen yapıolar...
Kotalı zihniyete mahkum olmadığınız için tebrikler...
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
Kotalı zihniyete mahkum olmadığınız için tebrikler...
BİZ BU YOLA SINIRSIZ ADSL İLE BAŞ KOYDUK İŞALLAHDA BÖLE ÖLECEZ...
Arkadaşlar haklı ay sonunda geçmek en mantıklısı aksi takdirde benim gibi 150 YTL fatura ödeyebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: eorhan83
Arkadaşlar haklı ay sonunda geçmek en mantıklısı aksi takdirde benim gibi 150 YTL fatura ödeyebilirsiniz
birazdan müşteri hizmetleriyle konuşcam.. eğer derki sınırsız 256 şuan kota sınırıda yok download yaparbilirsiniz o zaman isterse 1 milyar gelsin can çıkar o para çıkmaz beenden işte.. uğraşır dururuz mahkemelerde...
ay sonuna kadar 3 gb limitli internetin.şubat ayına girdiğinin ilk dakikasından itibaren 256 kbit hız ile ne kadar özgür olunursa o kadar özgürsün :)
İnşallah ay sonu 256 sınırsızdayım..Koduumun kotasından kurtuluyorum.Telekoma banoğlu ban
quote:
Orjinalden alıntı: eorhan83
nasıl yaa şimdi ben ayın 7 sinde geçtim sonrad 10 nunda faln başladım download ay sonuna kadr 17gb yaptım banada geçircekmi şimdi ttnet...