Şimdi Ara

##BUGÜN 1024'DEN 256 SINIRSIZ OLDUM##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda özümüze döndük işte askerlik nediyle yaptırmış olduğum kotayı bugün sınırsız 256 olarak geri çevittirdim..

GAZAMIZ MUBAREK OLSUN

• Hocam downloadlara başlama sakın:D ay sonunda süprizlerle karşılaşırsın mazallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: britony

Hocam downloadlara başlama sakın:D ay sonunda süprizlerle karşılaşırsın mazallah

hocam 256 oldu şimdi ne yani 1 ay bekliyecem mi.... çatlar ölürüm valla

• quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Orjinalden alıntı: britony

Hocam downloadlara başlama sakın:D ay sonunda süprizlerle karşılaşırsın mazallah

hocam 256 oldu şimdi ne yani 1 ay bekliyecem mi.... çatlar ölürüm valla

Abe walla istemiyosan bekleme sen bilirsin Sonra yazma ama buraya gene şerefsiz telekom bir sürü kota farkı aldı die

• @britony doğru söylüyor
  • 256 hızına geçtiği halde arkadaş kotalı muamelesimi görecek , bende 1024 ten 256 ya geçmeyi istiyorum , o zaman ay sonunu beklerim , hiç değilse yavaş internete talim yapmam , eminmisiniz , yoksa teelkomdur ne yapsa yeridir şeklinde bir tahmin mi?
  • İndirmeye çalışsa bile 256 k ile ne kadar indirebilir ki :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 mb internet im kaldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanq

İndirmeye çalışsa bile 256 k ile ne kadar indirebilir ki :D

ne yani sen benim bağlantımı biğenmiormusunn ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pozitronik

256 hızına geçtiği halde arkadaş kotalı muamelesimi görecek , bende 1024 ten 256 ya geçmeyi istiyorum , o zaman ay sonunu beklerim , hiç değilse yavaş internete talim yapmam , eminmisiniz , yoksa teelkomdur ne yapsa yeridir şeklinde bir tahmin mi?

Yok hocam tahmin değil kesin bilgi. Ay sonunda zaten geçilir benim bildiğim.Hatta telekom görevlileri genelde sölerlerdi git ay sonunda gel diye.Ama arkadaşa Telekom yandaşı bi çalışan denk geldi heralde Sonuç olarak ay sonunda geçmek en mantıklısı..
    quote:

İndirmeye çalışsa bile 256 k ile ne kadar indirebilir ki :D
    Gece bağlantıyı açık bırakta bütün kotan dolsun. Tamam 256 yavaş olabilir ama onunda bir gururu varsaygılar

• nasıl olur ya görevli bu konuda bana bişey demedi sınırsız olduğunu başka bi işlem yapmaya gerek kalmadığını söledi.. kotayla ilgili beni uyarmadı...eminmisiniz şimdii benim sınırsız taa şubatın başındamı başlıyacak ohooooo o zaman yarın gider kotalıya geçerim geri ay sonunda sınırsıza geçerim yada müşteri hizmetlerini arar sorarım emin olurum iice..
  • Tekrar çevirtme işini nasıl yaptınız. Dilekçe mi verdiniz yoksa telefonla mı?
  • Hayırlı olsun.Sömür sömürebildiğin kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElectroTech

Tekrar çevirtme işini nasıl yaptınız. Dilekçe mi verdiniz yoksa telefonla mı?

bi dilekçe yazıosun bide hat sahibi tabi hemen yapıolar...
  • Kotalı zihniyete mahkum olmadığınız için tebrikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

Kotalı zihniyete mahkum olmadığınız için tebrikler...

BİZ BU YOLA SINIRSIZ ADSL İLE BAŞ KOYDUK İŞALLAHDA BÖLE ÖLECEZ...
  • Arkadaşlar haklı ay sonunda geçmek en mantıklısı aksi takdirde benim gibi 150 YTL fatura ödeyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eorhan83

Arkadaşlar haklı ay sonunda geçmek en mantıklısı aksi takdirde benim gibi 150 YTL fatura ödeyebilirsiniz

birazdan müşteri hizmetleriyle konuşcam.. eğer derki sınırsız 256 şuan kota sınırıda yok download yaparbilirsiniz o zaman isterse 1 milyar gelsin can çıkar o para çıkmaz beenden işte.. uğraşır dururuz mahkemelerde...
  • ay sonuna kadar 3 gb limitli internetin.şubat ayına girdiğinin ilk dakikasından itibaren 256 kbit hız ile ne kadar özgür olunursa o kadar özgürsün :)
  • İnşallah ay sonu 256 sınırsızdayım..Koduumun kotasından kurtuluyorum.Telekoma banoğlu ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: eorhan83

Arkadaşlar haklı ay sonunda geçmek en mantıklısı aksi takdirde benim gibi 150 YTL fatura ödeyebilirsiniz

nasıl yaa şimdi ben ayın 7 sinde geçtim sonrad 10 nunda faln başladım download ay sonuna kadr 17gb
    yaptım banada geçircekmi şimdi ttnet...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.