Bildirim
BUGSUZ İNTERNET Kemal KILIÇDAROĞLU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anlamazlar, arkada mehter marşı fonu olan namaz kılarkenki bir video olsa daha etkili olur _____________________________ -
Adam reklam filminde bile yapılmış şeyleri vaadediyor
(mavi tik)_____________________________ -
Reklam çok iyi ama malum kitle bunları anlamaz. Onlar bağıran çağıran din tüccarlarını severler. _____________________________ -
İyi Parti muhalefet yapmayı öğretti ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
forumdaki bugları da çözecekler mi? _____________________________
AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü
AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB -
Araklayın babam alayını İYİ Parti'den araklayın. Yazık adamların parası yok ki dakika başı reklam çeksin. Tüm kanallarda çarşaf çarşaf yayınlasın.
Babam arakladınız bari bırakın Muharrem İnce'ye yapılsın şu reklam filmi. KK sen bir git bir daha gelme Allah aşkına. Partiden şutlanacağın günü iple çekiyorum. Sırf bu yüzden bile İnce'nin kazanması lazım eğer 2.tura kalan o olursa. Şu chpyi bir güzel temizlesin._____________________________ -
sen oradaki ironiyi anlamamissin gelip burada dalga geciyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2 -
Güzelmiş ama benim merak ettiğim şey şu.
O kadar oyun oynadım Frag nedir ?_____________________________ -
counter için konuşayım öldürdüğün adam sayısı, yani skorundur.quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Güzelmiş ama benim merak ettiğim şey şu.
O kadar oyun oynadım Frag nedir ?
Bu arada çok iyi olmuş video.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year. -
Geleceğe güven veren bir reklam. ama malum kitlenin anlamaya maalesef kapasitesi yetmez.
onlar için arkaya mehter verip 2 kılıç sallayan adam koyacaksın. 2 de haçlı kıyafetli asker sonra... TAMAM bu iş.._____________________________ -
Karşıt görüşlü de olsa iyiye iyi diyen insanları seviyorum. _____________________________ Anime ListemSteins;Gate, Great Teacher Onizuka, Mirai Nikki, Shingeki no Kyojin
En Beğenilen Yanıtlar

anlamazlar, arkada mehter marşı fonu olan namaz kılarkenki bir video olsa daha etkili olur
![]() |
Adam reklam filminde bile yapılmış şeyleri vaadediyor
![]() ![]() ![]() (mavi tik) |
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- evde kurusıkı bulundurmak
- evi kiraya verirken nelere dikkat edilmeli
- en milliyetçi şehirler
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- togg sıfır faiz
- disney plus reklamsız
- honor 400 ne zaman çıktı
- en iyi hava durumu uygulaması
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X