Bildirim
buggy
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nası bi şey yapmayı istiyosun? -
bunlara benzer dahası var ...
-
bunların motorları nasıl? -
yani bildiğim kadarıyla pancar motorlar olması gerekiyor.9 yada 10 bg lik. -
bu arada atv yi ne kadara satıyosun markası ne dir? -
peki motorlarının beygirlerinin arttırılıp arttırılmadğı hakkında bi bilgin var mı? -
atv 110 kanuni tertemiz falan filan plakalı ruhsatlı yazın aldım ama fırsat oldukça kullandım o da yolda filan pek binmedim atv ye ihtiyacın varsa yardımcı olurum fiyatıda 3000 diorum ama biraz da olsa ind,iririm sıfırı 3800+150(plaka)+50(taşıma)=4000 e filan geliyo -
ya işte motoru bildiğim kadarıyla artıramıyosun bg leri ama alırken yüksek alabilirsin ki bunlarda zaten yetiyo 12 bg=120 yapar benim atv de 9 bg var alet 90 açıkıyo -
fiyat iyiymiş -
sanırım ilk resimdekine benzer bişi yapıcam ama bir yardım edin -
ewt çünkü şimdi sanırım zam filan da var bide yani sende biliyosun 0 gibi
quote:
Orjinalden alıntı: RASPUTİN06
fiyat iyiymiş
-
bi şey daha sorcam bu araçlar pek dayanıklı bi şeye benzemiyo bi kazada yaralanma falan sakatlanma olabilir mi?go-kart riskli gibi -
evet harbidende tertemiz bi atv alıcak olsam kesinlikle seninl,kini alırdım -
yani sonuçta aracın kafesi filan var ama tabi trafikte kullanılmaya uygun değil onun için kesinlikle far lambaları filan gerekiyo.mesela bende go-kart vardı ama psit tipiydi yalnızca piste uygun yani ben bi gün sokakta kullanayım dedim olmadı eziliyodum yani sonuçta el yapaımı bişey pekde güvenli değil ama yeri geliyo milyarlık arabaların da güvenliği bi işe yaramıyo
-
saol ehehöh
quote:
evet harbidende tertemiz bi atv alıcak olsam kesinlikle seninl,kini alırdım
-
anladım peki en ucuuz atv kaç lira? -
ya ben bu konuyla ilgili bi konu açmıştım ama pek bakan olmadı linki veriyim bakarsın çünkü sıralamıştım yani uğraşmıştım ya atv alıcaksan yardım edeerim belki benimkini bile veririm yani tabi istersen
neyse link bu arkadaşlar buradan faydalanıp atv fitlarına bakabilirssinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_9321564/tm.htm -
güzel çalışma olmuş atv fiyatları falan -
saol ewt arkadaşlar biraz dah yardım nasıl proje yapmalıyım?
quote:
güzel çalışma olmuş atv fiyatları falan
Benzer içerikler
- bmc pro 522 kullanıcı yorumları
- travego yakıt tüketimi
- a101 kiralık kamyon
- volkswagen volt lt 35 teknik özellikleri
- egea adblue hangi yıl çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X