Şimdi Ara

Buğday nişastası ile kilo almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu bırakmıştım 5 ay girmicektim ama kilo almak için araştırmalar yaparken nişasta mevzusuna rastladım.

Nişasta dediğimiz kompleks karbonhidrat değil mi?mesela pirinç nişastası ha pirinci yemişim ha nisastasini yemişim aynı degilmi?

Aklımda günde 250 gram buğday nisastasini ikiye bölerek kullanmak var.sut cicibebe ile yapacağım shakerle tatlandiracagim.bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne bulursan ye yav işte atom mu parçalıyorsun yemeğini ye sporunu yap bitti gitti. neyin ne olduğunu aşağı yukarı biliyorsun zaten.

hadi başlamış olsan bir yerlerde takılmış olsan falan o zaman düşünmeye başlsan neyse. hele bi başla daha spora bile başlamadın
  • Sen ciddi manada kafayı kiloyla bozmuşsun.Önce psikoloğa git onu çöz kilo probleminde çözülücektir.

• Bana şunu şöyle nişasta kompleks karbonhidrat değil mi?

• Uslan be kozmosun delisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Knk mantıklı degilmi 100 Gr nisastada 90 Gr felan karbo var.ve bunlar kompleks karbonhidrat.insanlatin neden bu dan haberi yok.buyuk ihtimal Amerikan yıldızlarının bu kadar yapılı olmasının sebebi bu.bugun gidip alıp bı denicem.karisimi yapabilirsem gerisi kolay sen ne düşünüyorsun

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Haci inan hic anlamam bu islerden belkide doğrudur
    Ben yer gecerim anlayacagin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knk nişastayı niye bizden sakliyolar.acaba tüm sır nisastadami

• Cici bebe ye kankam bol sutlen

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Ben kafayı yemişim nişasta ne la ben ne mal bir insanım bunu yapan kaç kişi var yaweww ben delirmisim hocam gerizekalı mal birinin tekiyim niye böyleyim abi niye yani

Knk iyi değilim çıldırmış durumdayım

• Sizce hocam bu yaklaşım mantıklı mı

• Yahu nişastanın neresi kompleks karbonhidrat? Glisemik indexi çok yüksek, asla sağlıklı değil. Hele ki dediğiniz gibi yüksek tüketim hiç mantıklı değil.

• Maalesef nişasta kompleks değil 250g yerden glisemik indeksi çok yüksek olduğundan bir anda zıplatır kan şekerini. Bu da yüksek miktar insülin salımını tetikler ve insülin yağ sentezini hızlandıran bir hormon. 1 yıl yesen tip2 diyabet olur damar tıkanıklıkları bile yaşarsın

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam okadar mal biriyim ki paranoyaklastim artık sihirli birşeyler arıyorum.psikolojik sorunlarım arttı

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıl sonunda ideal kiloma ve fit bir vücuda kavuştum. İşin kolay yolu ya da sihirli bir besini yok. Biraz sabırlı olur ve kitaba göre gidersen pişman olmazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.