Bildirim
bug
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bug derken? -
inventory bombos bravo çinlilere sıfırlamıslar inventory i.helal olsun herşey gittiquote:
Orijinalden alıntı: Dead Or Alive
Bug derken? -
birkaç ışınlanma kartı ve +4 brave vardı hepsi gitmiş bu çinlilerin ......quote:
Orijinalden alıntı: koray039
inventory bombos bravo çinlilere sıfırlamıslar inventory i.helal olsun herşey gitti
Alıntıları Göster -
-
ŞU AN KAPALI OYUNquote:
Orijinalden alıntı: NBA01
ama sheva_33 (anildo) ve bana yarya sağladı
Bana shoptan bi baktım 22 E2 , 22 Drill ve 22 120% atatk kart vardı hemen çantaya aldım
sheva_33 e daha fazla dolu adam bi açmış +6,+7 ve +8 Miracle bana gosterdi ( Sakın çocugun peşine duşmeyin zor durumda bırakmayın )
Yani bazi şerle yi hata yan çarımda shopta item yerinde 3 resmi belirsinz item vardi aldim ama bi şeye yaramicak heralde çünkü ersmi yok ve ne ldukalrı belli değil
BENCE TUM SORUNLAR 1.65 GÜNCELLEMESİNDE SON BULACAK
EDİT: BU ARADA İNG SİTEDE Bi adam Çarına bi girmiş bi bakmış bir sürü vrest ve egg hemfde +9 +8 felan alın ing siteye koyduğu resmi sizlere gösterim
ALLAHIM NE BALLILAR VAR YAA SHEVA_33 UN 10 KATI BALLI BU PEZO
Alıntıları Göster
-
patch yüklüo 40 tanequote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho_1
ŞU AN KAPALI OYUN
Alıntıları Göster -
bende 5 tane yüklüoquote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho_1
patch yüklüo 40 tane
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: NBA01
bende 5 tane yüklüo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: NBA01
bende 5 tane yüklüo
5 tane yüklüyor bendede bu gutta denen herif ne kadar ballıymış la
-
bwn bankayı açmadım akşam eğer bankada itemim varsa duruosa şimdi alabilirmiyim yoksa yeni pachtle uçtumu?quote:
Orijinalden alıntı: Sro_Mertquote:
Orjinalden alıntı: NBA01
bende 5 tane yüklüo
5 tane yüklüyor bendede bu gutta denen herif ne kadar ballıymış la
Alıntıları Göster
-
bu banka dediiniz şeye nasıl girilio?quote:
Orijinalden alıntı: matt.
bwn bankayı açmadım akşam eğer bankada itemim varsa duruosa şimdi alabilirmiyim yoksa yeni pachtle uçtumu?
Alıntıları Göster -
dün ben bankama baktım duruyodu bankamdakiler hiç dokunmadım alırsam uçabilir diyequote:
bwn bankayı açmadım akşam eğer bankada itemim varsa duruosa şimdi alabilirmiyim yoksa yeni pachtle uçtumu?
Alıntıları Göster -
yani mert yeni pacht gelsede bankadakiler uçmazmı*quote:
Orijinalden alıntı: Sro_Mert
dün ben bankama baktım duruyodu bankamdakiler hiç dokunmadım alırsam uçabilir diye
Alıntıları Göster -
orasını bilmiyorum ama tahminen uçmaz uçarsa kötü olur bankadakiler uçarsa tamer üzerindekilerde uçarquote:
yani mert yeni pacht gelsede bankadakiler uçmazmı*
Alıntıları Göster -
bnm itemler geri geldi bence itemlerin klon olup olmadıklarına baktılarquote:
orasını bilmiyorum ama tahminen uçmaz uçarsa kötü olur bankadakiler uçarsa tamer üzerindekilerde uçar
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun bence +9 ları olanlar banlancaklar o zaman ozellikle gutta hepsini belese aldıguttaquote:
Orijinalden alıntı: ouzhan61
bnm itemler geri geldi bence itemlerin klon olup olmadıklarına baktılar
Alıntıları Göster
-
Bug mevzusu tamamen oyun hatasından oluştu. Banlanma riski yok.quote:
hayırlı olsun bence +9 ları olanlar banlancaklar o zaman ozellikle gutta hepsini belese aldıgutta
Alıntıları Göster -
ooooooooohhhhhhh ballılara bak yaw bize sans yok o ispanyollara var ula az uz sövecem oyunda o herifiquote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Bug mevzusu tamamen oyun hatasından oluştu. Banlanma riski yok.
Alıntıları Göster
-
dün 2+3 crest sattım adama 350 k yaquote:
hayırlı olsun bence +9 ları olanlar banlancaklar o zaman ozellikle gutta hepsini belese aldıgutta
Alıntıları Göster
şimdi
geri gelmişler ve para gitmiş -
kardeş daha kötü olanı var ronaldinho'nun agumonu 40 levelden 36 level'e düşmüşquote:
dün 2+3 crest sattım adama 350 k ya
şimdi
geri gelmişler ve para gitmiş
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- trendyol tatil modundan nasıl çıkılır
- darkorbit bot
- ticarium taktikleri
- haxball hile
- hamster kombat nasıl oynanır
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X