Şimdi Ara

BÜFE İŞİNDEN ANLAYANLAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Babam avcılar meydanın orada cok işlek bi caddede kirası 5000 tl olan bi dükkanı tutup döner büfesi yapmak istiyor. Gercekten dükkanın bulunduğu konum cok canlı avcılarda oturan arkadaşa adresi atabilirim oda düşüncelerini yazar. Şimdi arkadaşlar bizim günlük tavuk döner satış hedefimiz 50-60 kilo yanınada 10-20 kilo et döner takmayı hedefliyoruz.Babam dükkanda kasaya bakacak ben bu sene gidemeyecegım 1 usta olur 1 adet usta yardımcısı olur 1 adette içeriye servis yapacak eleman düşünüyoruz şimdilik ilerleyen zamanlarda motor servisi, yemeksepeti falanda aktif hale gelecek. Arkadaşlar şimdi bu hedef döner satışı ile dükkan kendini döndürür mü ne kadar bırakır sizce kirası çok mu yardımcı olabilecek arkadaşlara daha sormam gereken soru var yardımınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güncell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni acacaginiz dukkanda gunde 1400 tane doner satmayi mi dusunuyorsunuz?bence masrafinizi cikaramazsiniz hesapli satalim derseniz.tavuk kac et kac lira olacak mesela cevrede varsa donerci onlar kactan satiyor?
  • mutlaka yemek sepeti yaptırın deli gibi sipariş gelir,ayrıca 3-5 kuruşa bakmayın en kral usta hangisiyse ne kadar para istiyorsa verin,dükkan baya işler o zaman ayrıca tavuk döner için 3 lira gayet ideal bir fiyat dır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    yeni acacaginiz dukkanda gunde 1400 tane doner satmayi mi dusunuyorsunuz?bence masrafinizi cikaramazsiniz hesapli satalim derseniz.tavuk kac et kac lira olacak mesela cevrede varsa donerci onlar kactan satiyor?

    Hocam 1400 tane dönerden kastınız nedir anca 1400 döner satarsak mı dükkan döner ? Dükkanın bi 75-100 metre ilerisinde bi dönerci vardı saat 16.30 gibi önünden gectiğimde tahminimce bi 20-25 kilo daha tavuk döneri vardı döner fiyatı yanlış degilsem 2.5 tl idi yine bi 50 metre ilerisinde et döner satan lokanta var biraz lüks bi yere benziyor ama fiyat konusunda bi bilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker

    mutlaka yemek sepeti yaptırın deli gibi sipariş gelir,ayrıca 3-5 kuruşa bakmayın en kral usta hangisiyse ne kadar para istiyorsa verin,dükkan baya işler o zaman ayrıca tavuk döner için 3 lira gayet ideal bir fiyat dır

    Aynen broşür dağıtı mı ve yemeksepeti üyeleği yaptıracagız zaten. %10 luk bi komisyonları varmış oda önemli değil zaten yemeksepeti fiyatımız değişik olur. Hocam dondurulmuş döner almayı düşünüyoruz işin ehli firmalardan ondan dolayı usta farkı olmaz. Aklımızdaki fiyat 2.5-3 tl tavuk için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestoremre


    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    yeni acacaginiz dukkanda gunde 1400 tane doner satmayi mi dusunuyorsunuz?bence masrafinizi cikaramazsiniz hesapli satalim derseniz.tavuk kac et kac lira olacak mesela cevrede varsa donerci onlar kactan satiyor?

    Hocam 1400 tane dönerden kastınız nedir anca 1400 döner satarsak mı dükkan döner ? Dükkanın bi 75-100 metre ilerisinde bi dönerci vardı saat 16.30 gibi önünden gectiğimde tahminimce bi 20-25 kilo daha tavuk döneri vardı döner fiyatı yanlış degilsem 2.5 tl idi yine bi 50 metre ilerisinde et döner satan lokanta var biraz lüks bi yere benziyor ama fiyat konusunda bi bilgim yok.

    hayir hayir yanlis anlamissin gunde 1400 tane satmaniza gerek yok dukkani cevirebilmek icin.ben verdigin kilolari 50 grama boldum cunku genelde 50 gr koyuyorlar.kilolar yanlis olabilir ya da ilk acilan yer o kadar kilo satamayabilir o anlamda ve tam ifade edememisim biraz acayim yeni bir dukkan hemen tutmayabilir ama masraf yer kirasi iscisiydi gaziydi elektrigi vergisi ssk'si derken.dayanabilecek sermayeniz olmasi lazim diyelim ki actiniz ama az satis oldu cunku her gun ayni olmaz her saat ayni olmaz ve arkadas da demis bir yiyenin bir daha gelebilmesi icin etten isciden hicbir seyden kacmamaniz lazim.ben konya'dayim burada bir donerci var o kadar ters bir yerde ki sana yerini soylemesem hayatin boyunca o mevkiden gecip gidersin ama goremezsin insan gecmiyor ara sokak.nette arat konya lezzet lokantasi cok meshur bir yer 1000'den fazla fazla satiyorlar ve her gun.2.25 lira bir suru isci ve cok dokuk bir yerdi daha yeni adam ettiler.bu seviyeye hemen gelinmez ve 3 liradan asagi satmayin.yine bizim burada et doneri 6 liraya satiyorlar.cok islek bir yere donerci acildi disariya masa atmis yer bulunmuyor 2.5'a satiyor ama yedim cok kotu ve o masalar kalkinca kisin o yerin hali perisan olacak.kalabaliga guvenip bakkal acan kuzenim vardi 2 ay sonra kapatti yani kalabalik iyi guzel ama dukkan isletmeyi bilmek baska bir sey bilirsen yeri farketmiyor adam gelip buluyor.kurtaracak kadar satarsiniz iyi is yaptiktan sonra istanbul gibi yerde ama yine de sıkı tutmaniz lazim.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: mestoremre


    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    yeni acacaginiz dukkanda gunde 1400 tane doner satmayi mi dusunuyorsunuz?bence masrafinizi cikaramazsiniz hesapli satalim derseniz.tavuk kac et kac lira olacak mesela cevrede varsa donerci onlar kactan satiyor?

    Hocam 1400 tane dönerden kastınız nedir anca 1400 döner satarsak mı dükkan döner ? Dükkanın bi 75-100 metre ilerisinde bi dönerci vardı saat 16.30 gibi önünden gectiğimde tahminimce bi 20-25 kilo daha tavuk döneri vardı döner fiyatı yanlış degilsem 2.5 tl idi yine bi 50 metre ilerisinde et döner satan lokanta var biraz lüks bi yere benziyor ama fiyat konusunda bi bilgim yok.

    hayir hayir yanlis anlamissin gunde 1400 tane satmaniza gerek yok dukkani cevirebilmek icin.ben verdigin kilolari 50 grama boldum cunku genelde 50 gr koyuyorlar.kilolar yanlis olabilir ya da ilk acilan yer o kadar kilo satamayabilir o anlamda ve tam ifade edememisim biraz acayim yeni bir dukkan hemen tutmayabilir ama masraf yer kirasi iscisiydi gaziydi elektrigi vergisi ssk'si derken.dayanabilecek sermayeniz olmasi lazim diyelim ki actiniz ama az satis oldu cunku her gun ayni olmaz her saat ayni olmaz ve arkadas da demis bir yiyenin bir daha gelebilmesi icin etten isciden hicbir seyden kacmamaniz lazim.ben konya'dayim burada bir donerci var o kadar ters bir yerde ki sana yerini soylemesem hayatin boyunca o mevkiden gecip gidersin ama goremezsin insan gecmiyor ara sokak.nette arat konya lezzet lokantasi cok meshur bir yer 1000'den fazla fazla satiyorlar ve her gun.2.25 lira bir suru isci ve cok dokuk bir yerdi daha yeni adam ettiler.bu seviyeye hemen gelinmez ve 3 liradan asagi satmayin.yine bizim burada et doneri 6 liraya satiyorlar.cok islek bir yere donerci acildi disariya masa atmis yer bulunmuyor 2.5'a satiyor ama yedim cok kotu ve o masalar kalkinca kisin o yerin hali perisan olacak.kalabaliga guvenip bakkal acan kuzenim vardi 2 ay sonra kapatti yani kalabalik iyi guzel ama dukkan isletmeyi bilmek baska bir sey bilirsen yeri farketmiyor adam gelip buluyor.kurtaracak kadar satarsiniz iyi is yaptiktan sonra istanbul gibi yerde ama yine de sıkı tutmaniz lazim.

    Hocam biz oyle 1 kilo pişmiş tavuktan 20 ekmek çıkarma gibi bi düşüncemiz yok babamın dediğine göre malzeme biraz bol olacak 1 kilodan 15 ekmek cıkması yeterli bize. Hocam dediğim gibi dükkan cok işlek bi yerde günde 50 kilo satışı kaldırır diye düşünüyorum. Dediğin gibi bizim burdada var öyle yerler adamın dükkanı maksimum 10 metrekare döner için 15 dakika sıra bekliyosun ama yaptığı işi görsen şaşarsın Allah daha cok versin ama yaptığı döner gerçektende çok lezzetli dönerini kendi terbiye edip takıyor şişe, doslu falan çok güzel gercekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestoremre


    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: mestoremre


    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    yeni acacaginiz dukkanda gunde 1400 tane doner satmayi mi dusunuyorsunuz?bence masrafinizi cikaramazsiniz hesapli satalim derseniz.tavuk kac et kac lira olacak mesela cevrede varsa donerci onlar kactan satiyor?

    Hocam 1400 tane dönerden kastınız nedir anca 1400 döner satarsak mı dükkan döner ? Dükkanın bi 75-100 metre ilerisinde bi dönerci vardı saat 16.30 gibi önünden gectiğimde tahminimce bi 20-25 kilo daha tavuk döneri vardı döner fiyatı yanlış degilsem 2.5 tl idi yine bi 50 metre ilerisinde et döner satan lokanta var biraz lüks bi yere benziyor ama fiyat konusunda bi bilgim yok.

    hayir hayir yanlis anlamissin gunde 1400 tane satmaniza gerek yok dukkani cevirebilmek icin.ben verdigin kilolari 50 grama boldum cunku genelde 50 gr koyuyorlar.kilolar yanlis olabilir ya da ilk acilan yer o kadar kilo satamayabilir o anlamda ve tam ifade edememisim biraz acayim yeni bir dukkan hemen tutmayabilir ama masraf yer kirasi iscisiydi gaziydi elektrigi vergisi ssk'si derken.dayanabilecek sermayeniz olmasi lazim diyelim ki actiniz ama az satis oldu cunku her gun ayni olmaz her saat ayni olmaz ve arkadas da demis bir yiyenin bir daha gelebilmesi icin etten isciden hicbir seyden kacmamaniz lazim.ben konya'dayim burada bir donerci var o kadar ters bir yerde ki sana yerini soylemesem hayatin boyunca o mevkiden gecip gidersin ama goremezsin insan gecmiyor ara sokak.nette arat konya lezzet lokantasi cok meshur bir yer 1000'den fazla fazla satiyorlar ve her gun.2.25 lira bir suru isci ve cok dokuk bir yerdi daha yeni adam ettiler.bu seviyeye hemen gelinmez ve 3 liradan asagi satmayin.yine bizim burada et doneri 6 liraya satiyorlar.cok islek bir yere donerci acildi disariya masa atmis yer bulunmuyor 2.5'a satiyor ama yedim cok kotu ve o masalar kalkinca kisin o yerin hali perisan olacak.kalabaliga guvenip bakkal acan kuzenim vardi 2 ay sonra kapatti yani kalabalik iyi guzel ama dukkan isletmeyi bilmek baska bir sey bilirsen yeri farketmiyor adam gelip buluyor.kurtaracak kadar satarsiniz iyi is yaptiktan sonra istanbul gibi yerde ama yine de sıkı tutmaniz lazim.

    Hocam biz oyle 1 kilo pişmiş tavuktan 20 ekmek çıkarma gibi bi düşüncemiz yok babamın dediğine göre malzeme biraz bol olacak 1 kilodan 15 ekmek cıkması yeterli bize. Hocam dediğim gibi dükkan cok işlek bi yerde günde 50 kilo satışı kaldırır diye düşünüyorum. Dediğin gibi bizim burdada var öyle yerler adamın dükkanı maksimum 10 metrekare döner için 15 dakika sıra bekliyosun ama yaptığı işi görsen şaşarsın Allah daha cok versin ama yaptığı döner gerçektende çok lezzetli dönerini kendi terbiye edip takıyor şişe, doslu falan çok güzel gercekten

    anladim benim hesap yanlis o zaman eti bol koyacaksaniz.sen de biliyorsun iste tutulan yer nasil ona gore isinizi saglam yapin herkesin altindan kalkabilecegi bir is degil ugras gerektiriyor yoksa bas kirayi al adami degil yani ilgilenmek lazim.ben ilgilenen yerleri de gordum ilgilenmeyenleri de sen de gormussun ona gore bir sey yapin mekan bulmak da mesele mekan saglamsa is de iyi yapilirsa bence olur bu is.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: mestoremre


    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: mestoremre


    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    yeni acacaginiz dukkanda gunde 1400 tane doner satmayi mi dusunuyorsunuz?bence masrafinizi cikaramazsiniz hesapli satalim derseniz.tavuk kac et kac lira olacak mesela cevrede varsa donerci onlar kactan satiyor?

    Hocam 1400 tane dönerden kastınız nedir anca 1400 döner satarsak mı dükkan döner ? Dükkanın bi 75-100 metre ilerisinde bi dönerci vardı saat 16.30 gibi önünden gectiğimde tahminimce bi 20-25 kilo daha tavuk döneri vardı döner fiyatı yanlış degilsem 2.5 tl idi yine bi 50 metre ilerisinde et döner satan lokanta var biraz lüks bi yere benziyor ama fiyat konusunda bi bilgim yok.

    hayir hayir yanlis anlamissin gunde 1400 tane satmaniza gerek yok dukkani cevirebilmek icin.ben verdigin kilolari 50 grama boldum cunku genelde 50 gr koyuyorlar.kilolar yanlis olabilir ya da ilk acilan yer o kadar kilo satamayabilir o anlamda ve tam ifade edememisim biraz acayim yeni bir dukkan hemen tutmayabilir ama masraf yer kirasi iscisiydi gaziydi elektrigi vergisi ssk'si derken.dayanabilecek sermayeniz olmasi lazim diyelim ki actiniz ama az satis oldu cunku her gun ayni olmaz her saat ayni olmaz ve arkadas da demis bir yiyenin bir daha gelebilmesi icin etten isciden hicbir seyden kacmamaniz lazim.ben konya'dayim burada bir donerci var o kadar ters bir yerde ki sana yerini soylemesem hayatin boyunca o mevkiden gecip gidersin ama goremezsin insan gecmiyor ara sokak.nette arat konya lezzet lokantasi cok meshur bir yer 1000'den fazla fazla satiyorlar ve her gun.2.25 lira bir suru isci ve cok dokuk bir yerdi daha yeni adam ettiler.bu seviyeye hemen gelinmez ve 3 liradan asagi satmayin.yine bizim burada et doneri 6 liraya satiyorlar.cok islek bir yere donerci acildi disariya masa atmis yer bulunmuyor 2.5'a satiyor ama yedim cok kotu ve o masalar kalkinca kisin o yerin hali perisan olacak.kalabaliga guvenip bakkal acan kuzenim vardi 2 ay sonra kapatti yani kalabalik iyi guzel ama dukkan isletmeyi bilmek baska bir sey bilirsen yeri farketmiyor adam gelip buluyor.kurtaracak kadar satarsiniz iyi is yaptiktan sonra istanbul gibi yerde ama yine de sıkı tutmaniz lazim.

    Hocam biz oyle 1 kilo pişmiş tavuktan 20 ekmek çıkarma gibi bi düşüncemiz yok babamın dediğine göre malzeme biraz bol olacak 1 kilodan 15 ekmek cıkması yeterli bize. Hocam dediğim gibi dükkan cok işlek bi yerde günde 50 kilo satışı kaldırır diye düşünüyorum. Dediğin gibi bizim burdada var öyle yerler adamın dükkanı maksimum 10 metrekare döner için 15 dakika sıra bekliyosun ama yaptığı işi görsen şaşarsın Allah daha cok versin ama yaptığı döner gerçektende çok lezzetli dönerini kendi terbiye edip takıyor şişe, doslu falan çok güzel gercekten

    anladim benim hesap yanlis o zaman eti bol koyacaksaniz.sen de biliyorsun iste tutulan yer nasil ona gore isinizi saglam yapin herkesin altindan kalkabilecegi bir is degil ugras gerektiriyor yoksa bas kirayi al adami degil yani ilgilenmek lazim.ben ilgilenen yerleri de gordum ilgilenmeyenleri de sen de gormussun ona gore bir sey yapin mekan bulmak da mesele mekan saglamsa is de iyi yapilirsa bence olur bu is.

    Hocam ilgilenmemenin sonucu olarak çok büyük paralar kaybettik bazı işlerde. Bu son şans artık tek ekmek kapımız bu ya batıcaz yada cıkıcaz. Babamın büfecilik bilgiside var eski büfemizi 1 ay önce kapattık. Para kazanmadığından dolayı değil daha buyuk kazanmak istediğimiz için devir ettik babam hakkını vererek yapar işini esnaflığını bilir herkesle arası iyidir nabza göre şerbet verir. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2.5-3 tl ye döner mi satılır. Yap 5 tl doldur içini. Öğrenci döneri 3 tl yapılır o ayrı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y.S.E

    2.5-3 tl ye döner mi satılır. Yap 5 tl doldur içini. Öğrenci döneri 3 tl yapılır o ayrı

    Hocam 5 tl döner fiyatı abartı olur gitmez yani. Ben mesela bazen dediğin gibi döner yerken bakıyorum malzeme azsa ya iki adet yiyiyorum yada diyorum ki abi 2-3 lira daha fazla veriyim içine biraz fazla et koy. İstiyene yaparız fazla malzemeli. Ama fix fiyat 5 tl olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mestoremre M kullanıcısına yanıt
    dukkan buyukse bir kisminda sigara+su+dondurma+sayisal loto+mesrubat+gazete+hediyelik esya vs satin.iyi bir gelir kapisi olur.10 m2 bir alan bunlar icin yeterli tabi dukkanin onunden 1.5 metre kullanmaniz lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.hız

    dukkan buyukse bir kisminda sigara+su+dondurma+sayisal loto+mesrubat+gazete+hediyelik esya vs satin.iyi bir gelir kapisi olur.10 m2 bir alan bunlar icin yeterli tabi dukkanin onunden 1.5 metre kullanmaniz lazim.

    Meşrubat ve su kesinlikle olacak ama o kadar şeyi birbirine karıştırmak olmaz cok alakasız alanlar cunku doner satıp hediyelik eşya satmak sayısal loto oynatmak falan. Şuanlık sadece tavuk ve et döner, tost çeşitleri, sosisli, patso falan ve meşrubat çeşitleri olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızarmış tavuk da çevirin
    Baya iş var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @koray.tekler

    Kızarmış tavuk da çevirin
    Baya iş var

    Şuanlık değil ama ilerleyen zamanlarda ufak bi piliç çevirme ocagı alıp çevirmede yapabiliriz ama öncelik döner üzerine olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcılar havuzun ordaysa kendini döndürür dostum

    Birde zurna dürüm satan adamın olduğu sokak hep yemek yerleriyle dolu ordaysada kazandırır

    Ama ne kadar havuzdan uzaklaşırsan (ana caddeler dısında)o kadar kazandığın para azalır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonbalıklı

    Avcılar havuzun ordaysa kendini döndürür dostum

    Birde zurna dürüm satan adamın olduğu sokak hep yemek yerleriyle dolu ordaysada kazandırır

    Ama ne kadar havuzdan uzaklaşırsan (ana caddeler dısında)o kadar kazandığın para azalır

    Avcıları az cok biliyosun sanırım havuzun aşşagısında bulunan gidiş-geliş araç trafiğine açık cok canlı bi cadde var orada dükkan. Belediye nin yukarısındaki caddede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7lira yarım et döner yapan yerler var ne yediğini zaten tadından anlıyorsun gayette işliyor yani yapmışken sağlam yapın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Airmax

    7lira yarım et döner yapan yerler var ne yediğini zaten tadından anlıyorsun gayette işliyor yani yapmışken sağlam yapın

    Dediğim gibi alacagımız dönerler donmuş baton döner olacak. Tavuk döner %100 but olacak et dönerde karışık veya kıymalı değil sırf etten yaprak döner olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.