Şimdi Ara

BÜFE İŞİNDEN ANLAYANLAR YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mestoremre

quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

dukkan buyukse bir kisminda sigara+su+dondurma+sayisal loto+mesrubat+gazete+hediyelik esya vs satin.iyi bir gelir kapisi olur.10 m2 bir alan bunlar icin yeterli tabi dukkanin onunden 1.5 metre kullanmaniz lazim.

Meşrubat ve su kesinlikle olacak ama o kadar şeyi birbirine karıştırmak olmaz cok alakasız alanlar cunku doner satıp hediyelik eşya satmak sayısal loto oynatmak falan. Şuanlık sadece tavuk ve et döner, tost çeşitleri, sosisli, patso falan ve meşrubat çeşitleri olacak.

dükkanın bir kısmını ayır diyorum ben zaten orada yap sayısalını sigara satışını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mestoremre

quote:

dukkan buyukse bir kisminda sigara+su+dondurma+sayisal loto+mesrubat+gazete+hediyelik esya vs satin.iyi bir gelir kapisi olur.10 m2 bir alan bunlar icin yeterli tabi dukkanin onunden 1.5 metre kullanmaniz lazim.

Meşrubat ve su kesinlikle olacak ama o kadar şeyi birbirine karıştırmak olmaz cok alakasız alanlar cunku doner satıp hediyelik eşya satmak sayısal loto oynatmak falan. Şuanlık sadece tavuk ve et döner, tost çeşitleri, sosisli, patso falan ve meşrubat çeşitleri olacak.

dükkanın bir kısmını ayır diyorum ben zaten orada yap sayısalını sigara satışını

Şuanlık değilde ilerleyen zamanlarda belki düşünülebilir. Aklımızdaki ilk etapta sadece dönere yoğunlaşmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.