Şimdi Ara

***BUDERUS GB122İ*** Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
10
Favori
34.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selamlar, bende bir süredir bu sorunun cevabını arıyorum. Eğer opentherm destekliyorsa Honeywell'in kablosuz modülasyonlu oda termostatını satın alacağım ama Honeywell'in Türkiye dağıtıcısına konu ile ilgili mail attığımda dönüş alamadım. Eğer opentherm desteklemiyorsa Buderus'un kendi on/off kablosuz kumandasını alacağım.

Siz farklı bir bilgiye ulaşırsanız lütfen buradan paylaşın.

• ***BUDERUS GB122İ*** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2025 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=Ih5uLMFoE1Y
  • may-day M kullanıcısına yanıt

Opentherm desteklemiyormuş. Buderus kendi ems-bus protokolü kullanıyormuş. Bosch on/of ot aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam 122 nin birde .2 versiyonu varmış bu hangisi görüntüden farkediliyor mu ? sipariş vereceğim tavsiye eder misiniz ?

***BUDERUS GB122İ*** Kullanıcıları
  • nemta46 kullanıcısına yanıt

kayda değer farkı yok

doldurma vanası değişmiş farklı olmuş. pompa grundfos olmuş

***BUDERUS GB122İ*** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2025 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=wHy45FK7A-o
  • disintegration kullanıcısına yanıt

Modülasyon oranı 1:10 ve garanti süresi 5 yıl mı ikisi de ?

• ByMean kullanıcısına yanıt

Modülasyon oranı aynı, garantiyi mh sorun. Aynı kombi sonuçta ufak tefek farklılıklar var

• Buderus kombi alınmaz. Ankara Servisi çok kötü 110 k ödediğim kombinin kumandasını servis takacakmış. Servis gelmiyor. Hasan A**** adlı bir servis geldi. Önce kombi dolabı var diye servis gelmeden önce o dolap söküldü mü diye arayacaklar sizi dedi. Alarkoda böyle bir şey yok. Dolap zaten kapaklı. Başkent dogal gaz geldi hiç bir şey demedi. Uyduruk servis elamnı sorun çıkardı. Kumandanın kablosu takılmamış dedi gitti. 1.5 metrelik 2*0,75 kablo tehmin edin öyle arayın dedi. 110k ödediğim kombinin kablosuna bile müşteri uğraşıyor. Alarko kombiden şaşmayın servisinden çok memnundum. Alarkoya göre Buderus daha sesli çalışıyor. 20 yıllık Alarko atak kombim bazı konularda buderus yanından geçemez. Yazık oldu zamanıma parama

• Eca kombimi bu kombi ile değiştim.ECA kombimi modilasyonlu oda termostatı ile kullanıyordum. Buderus Logamax plus GB122i.2 kombiye uygun olarak hangi termostatı kullanıyorsunuz. Eca kombim için odaya çektirdiiğim kablo vardı ama yeni termostatı kablosuz almak istiyorum. Hattta internet üzerinden kullanabileceğim birşey istiyorum.RC210 RF kablosuz ama internet deesteği yok.Logamatic TC100.2 internet desteği var ama bu üründe kablolu bir ürün. Honeywell de kablosuz kullanılabilecek ve aynı zamanda internet desteği olan bir model var mı

• merhaba

Buderus 122i bir şekilde bulaştım ve eski bir buderus kullanıcısı olsamda sudan çıkmış balığa döndüm. 224 hatası gören kimse yokmu? arkadaş ne melun bir hatadır bu :) şikayet var sitesinde çaresizce feryat eden insanlar var. Her neyse resmi servis bakımı talep ettim. esanjör plakası değişti. genel bakıma girdi düzeldi diyorlar 48 saatte ne yapıp edip hata kodu geri dönüyor. Cihaz 5 yaşına gelmiş masraf etmeye değecek mi bu saatten sonra emin değilim.

ilk 9 sayfayı okudum. şunu fark ettim. eski buderus kılavuzumda o (zaman buderus ısısan ile üretildiği için) hata kodu açıklaması vardı. yeni internet kılavuzunda adamlar servisi arayın geçin demişler.

merak araştırmaya itince ve servis çözüm için para tuzağı hale gelince; şunu fark ettim. buderus şimdi üreten bosch condense 2200i serisinde aynı tasarım ve kontrol ünitesini kullanmış. ve kullanma kılavuzundan sizinde üstte kısmen adını yazdığınız müdahalelerin sınırları ve tüm seçeneklerini vermiş. hangi ayar nasıl yapılır biribir uyumlu görünüyor. bunu sadece boschlara yazıp buderus kılavuzuna yazmamaları başka bir etik sorun. kılavuzun linki aşağıda. 224 hatasını için önerilen kendi yapabileceğim amatör numaraları deniyorum. Yinede sizden gelecek önerilere açığım. kolaylıklar dilerim.

http://www.metropoldogalgaz.com.tr/uploads/products/files/5846841/BOSCH%20CONDENSE%202200%C4%B0%20MONTAJ%20KILAVUZU.pdf/BOSCH%20CONDENSE%202200%C4%B0%20MONTAJ%20KILAVUZU.pdf

• yaşam bilgesi yamağı Y kullanıcısına yanıt

Kombi tamircisi değilim ama o modellerde buna benzer sorunlar oluyor. 5 yıllık kombide böyle problemler olmamalı

Buderus ve bosch kardeş marka. Buderus'un marka imajı yüksek olduğu için böyle ayrıntılar vermek istememiş olabilirler ama kalite olarak aralarında fark yok hepsi Manisa bosch fabrikasında üretiliyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.