Şimdi Ara

Budapeşte mi ? Varşova mı ? / Debrecen? Krakow ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle yurt dışında eğitim almak istiyorum bütçeme göre üniversiteleri ve ülkeleri karşılaştırdığımda geldiğim sonuç şuan itibari ile Polonya ve ya Macarsitan. Uluslararası ilişkiler veya Psikoloji alanında eğitim almak istiyorum.

Bazı okullara baktım Uluslararası ilişkiler ya da Psikolojide çok iyi ama ilk 1000 de yok bu da denklik açısından kafamı karıştıran konu.

Örnek olarak " Lazarski Univ, Vistula Univ ve SWPS" ek olarak Macaristandan "Corvinus University Of Budapest" "Metrepolitan University" bu okullar hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

1 - Budapeşte ve Varşova

2 - Debrecen ve Krakow

EK OLARAK : Irkçılık Polonya da ciddi oranda arttı gibi bir çok yorum görüyorum ne kadar doğru şehir olarak ise Budapeşte daha cazip geliyor lakin Varşovanın daha öğrenci dostu olduğu söyleniyor.

Lütfen iki ülkede okuyan herkes bana ulaşabilir ve ya yorum yapabilir mi ?

• Güncel
  • swps psikolojide iyidir u.ilişkiler için budapeste daha iyi olabilir ama macaristan daha pahalıdır.yani psikoloji istiyosan polonya derim.
  • okullar hakkında bilgim yok ama budapest ve cracow ikisi de harika şehirler. ikisi de euro ülkesi olmadıgında pek fazla masraf açısından farketmez.
  • sarcasm kullanıcısına yanıt
    Hocam SWPS ile ilgili çok kötü yorumlar aldım ve açıkcası Macaristan daha çok ağır basıyor ama Polonyanın öğrenci için daha hesaplı ülke olduğu söyleniyor.

İlk terichim uluslararası ilişkiler yönünde açıkcası
  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    Krakow çok güzel olduğunu duydum ama dışa açılma konusunda ve popülerlik konusunda durum ne şekilde açıkcası bilmiyorum kafamda çok soru işareti var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan Budapeşte
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.