Şimdi Ara

BUDA BENIM UFAKCAPLI MOD DENEMEM UMARIM BEĞENIRSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PEK MOD İŞİNE GIRMEDIM AMA BU KASAYA BU SISTEME GERÖEKTEN ÇOK UĞRAŞTIM PSU KABLO UCLARINI SOKE BILSEYDIM DAHA IYI OLUCAKTI AMA OLMADI BENDE ELIMLE KENDIM YAPTIM KESTIM SOKTUM DERKEN İŞDE BUNLAR ORTAYA ÇIKTI KASAM PEK MOD İŞNE UYGUN OLMADIĞINDAN UV ISIĞI BILE SIĞMIYOR

• RESIMLERI KOYAMIYORUM BI SORUN AVR SITEDE HERADLE YAAA
  • nasıl koyamıyorsun ya???? sen linkleri ver hallederiz biz
  • kardeş link den anlasam ya benım nette sorun var yada bı da sıtede resımlerı koyuyorum ama sayfa bulanamıyor diyor yanı lınk olayını anlıyamadım
  • birmizin e mail adresine gönder. halledelim.
  • Kodlar

burdan bak ıstersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

nasıl koyamıyorsun ya???? sen linkleri ver hallederiz biz

koyabilmek de bir marifettir..
    öyle her önüne gelen koyamaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok etkileyici bir çalışma olmuş, eline sağlık..
    İşin şakası bir tarafa da, önce bu işin nasıl yapıldığını öğrensen daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Böylece boş yere konu açılıp, forum kirliliği yapılmamış olur hem de..

Not: Caps Lock tuşun açık kalmış sanırım..Yoksa büyük harfle mesaj yazmanın, forum adabınca bağırmak demek olduğunu da mı bilmiyorsun? Çok ayıp..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 5 Kasım 2007; 20:23:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

nasıl koyamıyorsun ya???? sen linkleri ver hallederiz biz

koyabilmek de bir marifettir..
    öyle her önüne gelen koyamaz..

• bu kadar yuklenmeyın arkadaslar adama bılmıyor olabılır
  • arkadasım gelben sana soylıyım bız yardım etmessek kım edecek.Şimdi asama asama anlatıcam.
    Gerci forumda var ama anlatım yınede(Cakal53'den foto koyma dersi)
    İlk önce buraya girhttp://imageshack.us/ Krsında browse yazan yere tıkla ve.Koyacagın fotoyu sec Biraz bekle resmin upload olducak.
    Orda gelicek sayfada görursun fotonu zaten kuck halini asagıda direct link var onu Hepsini sec ve kopyala Gel foruma cvp yazan yere gir.Orda image butonu var tıklayınca bole bısı cıkar[simage]xxxx[/simage] benim xx dedigim yere dırect linki yapıstır ve olsun bıtsın.

Ne anlattım ama

• arkadaşlar neee gereksız muhabbet ler olmus yaa
    evdekı nette sorun olduğundan koyamadım alın koyuyorum bakın barı artık koyacak yuzumde kalmadı ama neyseee saygıalr

• fanları bırazkendı çapımda bişe yapıyımdedım beyaza boyamıstım bırazda şekıl verdım

• kabloları toplamakta çok zorluk cektım psu uclarını çıkaramadım ondan kendım elelrımle kese kopara yaptım bukadar oldu

• elımde tam olarak resımler olmadığından yaptıktan sonrakı resımlerımı atıyorum saygılar tam olarak bişe yaptığımda sayılmaz ama bukadarı geldı elımden işde bukadar saygılar

• EN UFAK KABLOYU BİLE EN BÜYÜK SARMA KİTİ İLE SARMIŞSIN SANIRIM COK KÖTÜÜ KABLO KİRLİYİ MEYDA GETİRMİŞ BİRAZ KABLOLARI DÜZEKLE
  • bıraz odan bırazda bılerek yaptım daha hoss duruyodu yoksa hallederim onları sorundeğil yanıı
  • güzel basarılanın devamını dılerım arkadasım
  • ii olmuş ama kabloları topla bence cok kirlilik yapıyor
  • kabloları topladım okadatr dağanık olması lazım
    bosunamı sardfım uv kablolaları görünsun dıye helbette tam olarak bıse yapmadım aslında ama bırazdaha uğraşıcam tavsıyesı olan varsa onerısı yapabılceğem sey başka soyleyın saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.