Şimdi Ara

==> BUCA FAN CLUB #### (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
11.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ESKİ teknik direktörümüz Bülent Uygun’la ilgili kararın yeniden gözden geçirilmesini istedik

ESKİ Teknik Direktörümüz Bülent Uygun’a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)tarafından verilen 8 maçlık hak mahrumiyeti cezasının yeniden gözden geçirilmesini istedik. Bu konuda Basın Sözcümüz Timur Yaykıran yaptığı açıklamada şöyle dedi;
    “Eski teknik direktörümüz Bülent Uygun’un yasa dışı menajerlik faaliyetlerinin tesbiti sonucu, PFDK dan 8 maçlık men cezası aldığını öğrendik. Bu cezanın, adı geçenkişinin, işlemiş olduğu suç gereği, böyle bir suça karşılık yetersiz ve eksik olduğunu, Teknik Direktörlük lisansının tamamen iptal edilmesi şeklinde olması gerektiğini ve PFDK’nın bu kararını yeniden gözden geçirmesini istiyoruz.”

• Dakika 23 durum 3-0...bülent hocanın yaptığı transferleri görüyoruz..bülent uygun bucaspora doldurduğu oyunculardan kar sağladı ama bakalım onun boğazından geçecekmi o haram lokmalar..
    Bu takım o şerefsize güvenip istediği bütün oyuncuları almıştı..

Şu an Türkiyede Bülent hoca kadar pislik bir teknik direktör daha yok..
  • Aslında Buca'nın kadrosu gayet iyi.Orta sıralarda yer alması lazım,kadro kalitesine göre ama henüz takım olamamışlar,Musa,Mendy,Mulemo,Ediz,Ibrahim,Manucho,Leko kaliteli oyuncular.
  • samet aybaba da hatalı aga ya..defansta toması kadro dışı bırakıyor..orhan akda sakat..defansın en önemli elemanları oynamayınca durum kaçınılmaz
  • 5-2 yenildik..umutlar bi dahaki maça kaldı..
  • Kalan 4 maçta 7 puan diyor Samet Aybaba,Antalya,Trabzon,Kayseri,Manisa
    maçları var.7 puan nasıl çıkar bu maçlardan acaba?
  • 14. hafta antalya maçında stadı açacaklarını resmi süteden yayınlamışlardı haftalar önce..Stadın biteceği falan yok,sitedeki yazıyı zaten çoktan kaldırdılar..Alsancak veya Atatürk farketmiyor bizim için,ikisindede baskı kuramıyoruz..Bu stad ya bitecek,yada biz düşeceğiz ki bu saatten sonra zaten bu lig bize büyük arkadaşlar...
  • Bucaspor-Antalyaspor
    28 Kasım 2010, Pazar
    Saat : 17:00
    Stad :Alsancak
    Yayın: Digi kanal 1
    Açık Tribün 5 Tl Kapalı 10 Tl
  • Yazık oldu Buca'ya.Bülent Uygun denen mal herif , yıktı takımı resmen.
  • BUCASPOR: 1 – M.P ANTALYASPOR:0

GOL: Dk. 89 Orhan Ak (Bucaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 90+3 Leko (Bucaspor)
    SARI KARTLAR: Dk. 55 Mulemo (Bucaspor), Dk. 35 Kerem, Dk. 84 Ali Zitouni (Medical Park Antalyaspor)

Son dakika önemli bi 3 puan aldık..Haftaya Trabzon maçı var..ordan 1 puan alabilsek süper olur..Devre arasına düşme potasında girmessek 2-3 yararlı transferle ligde kalabiliriz
  • Güzel bir maçtı. Golü atınca Alsancak yıkıldı. Burdan Antalyasporu da tebrik ediyorum , maç sonundaki centilmenliklerinden ötürü
  • FENERBAHÇE: 2 BUCASPOR: 3

TAKIMIMIZ Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında Fenerbahçe’yi deplasmanda Musa,Sercan ve Manucho’nun golleriyle 3 - 2 malup etti.

==> BUCA FAN CLUB ####

FENERBAHÇE: 2 BUCASPOR: 3
    STAT:ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU
    Hakem: Özgür Yankaya
    FENERBAHÇE: Serkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Dia (Niang 66dk.), Gökay, Cristian, Selçuk (Uğur 76dk.), Stoch (Alex 66dk.), Semih

BUCASPOR: Atilla, Koray, Orhan, Musa (Serkan 84 dk.), Manucho(Salih 88 dk.), Sercan, Erkan, Civar, Zafer(Mendy 58dk.), Kamil, Ragıp
    GOLLER:Fenerbahçe(Semih 15dk. Lugano 47dk. Manucho65dk.) Bucaspor(Musa 10dk. Sercan 43dk)
    SARI KARTLAR:Fenerbahçe(Lugano 32dk.Gokay 58dk.)Buaspor(Erkan 89dk.)

Türkiye ziraat kupasında 2.maçımızıda yenerek 6 puana ulaştık..Güzel futbolundan dolayı Bucasporumuzu tebrik ediyorum..Haklı bir galibiyet aldık..3 gol birden atarak şansızlığımızıda bozduk..İnşallah gruptan çıkacağız..Tebrikler Bucaspor

• çok güzel oldu takım için moral gerekiyordu artık 2. yarı yükselişe geçeceğimize inanıyorum zaten kötü oynamıyoruz
    gençlere hayran kaldım devam buca
    batıda BARCA doğuda BUCA
  • Beşiktaş, yabancı futbolcuları Michael Fink, Tomas Zapatocny ve Rodrigo Tabata'yı sezon sonuna kadar Bucaspor'a kiraladı.

Bucaspor Kulübü, futbolcuların bonservisini almak istediği takdirde, Beşiktaş Kulübü ile sezon sonunda yeniden masaya oturacak.

Hürriyet

Hayırlısı olsun kulübümüze.. Yerinde ve güzel transferler oldu.. Sevindim sahiden..
  • Tabata ve finkin aşırı derecede faydalı olacağını düşünüyorum, yolunuz açık olsun :)
  • İkinci yarının ikinci haftası BucArenadayız :) Bundan güzel habermi olur :) İnşallah o gün kasımpaşayı yener ve çıkışımıza başlarız..Transferler yerinde,üçüde faydalı olucaktır diye düşünüyorum..Samet hoca olmasa bu adamları asla alamazdık bununda herkes farkında olsun..Alttan gelen gençler sağlam oynuyor..Bülent hocanın takımda yaptığı psikolojik yıkımı aşmış görünüyoruz en önemliside bu..
  • Beyler, çok sağlam kaynaklardan aldm bu haberi. Bucaspor Makukula'yı kiralamak istiyor, Manisaspor da satmak. Uzlaşırsa kulüpler, Makukula da geliyor.
  • hobaa makukula süper oldu

Forvet Manucho - Makukula
    Orta Saha Fink - Tabata - J.Leko

çok süper hücum hattı olur..Defans zaten sağlam Orhan Ak-Zapotocny..Kalecimizde iyi

transferler bi gerçekleşsin kesin süper ligde kalırız
  • Kaptan Yılmaz bucaspora haber göndererek yarım sezon oynuyayım sonrada jubile yapayım demiş..

Manucho sözleşmesinin tek taraflı olarak fesh edilmesini istemiş.Geri dönmek istemiyormuş..

Tabata - Fink - Zapotocny transferleride zora girmiş..Diğer Anadolu klüpleride bu oyunculara ralip olmuş..Ekonomik olarak daha iyi durumda olan klüplerin transfer etmesi bekleniyormuş bu oyuncuları..

Eğer bu oyuncuları alamassak 2 brezilyalı ve 1 afrikalı oyuncu alınacakmış..
  • BETO KAMPA KATILDI

Beto 25 Nolu Formayı Giyecek
    GAZİANTEPSPOR’DAN renklerimize kattığımız Brezilyalı futbolcu Medical Park’ta sağlık kontrolünden geçti

ARA transferde renklerimize bağladığımız Beto bugün sağlık kontrolünden geçti. Gaziantepspor’dan kadromuza dahil ettiğimiz Brezilyalı golcü oyuncu tercümanımız Altuğ Günaydın eşliğinde sabah saatlerinde Antalya Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolüne girdi.

Lisans işlemlerinin tüm hazırlıkları yapılan Beto, Bucasporumuzda 25 no’lu formayı giyecek. Sarı Lacivertli forma altında başarılı olacağına inandığını belirten Brezilyalı futbolcu, “Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim” dedi. Beto takımımızla birlikte öğleden sonra yapılan antrenmana katılacak.

Not : Bu arada Litvanya milli takım kalecisi Pavel Londak'ı kampa getiren Bucasporda eski kalecimiz Carlos Alberto bir yere gitmiyorum dedi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.