Şimdi Ara

buca dokuzçeşmeler ps3 cafe resim eklendi! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
17.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git

buca dokuzçeşmeler ps3 cafe resim eklendi!

(En Son Oy Tarihi: 25.10.2012)
Giriş
  • İşler nasil dostum kazanç durumu oturdun mu hersey yoluna
  • hetfield kardeşim bi kaç soru sormak istiyorum..
    biz şu anda samsunda açmayı düşünüyoruz 12 ps3 lük bi mekan.
    kira 600-1000 arası olacak 100-150 metre kare civarında bi yer olacak..
    nedersin tavsiye edermisin??
    bu ruhsat işleri için ne kadar gerekiyor...bide tolgasoft diye bi firma var bilgin varmı bu firmayla ilgili...
    şimdidien saol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@RT@L1903

İşler nasil dostum kazanç durumu oturdun mu hersey yoluna

işler yolunda

http://www.youtube.com/watch?v=D-fpaXqsU0g

tuyrnuvadan görünüm. sezon bitiyor. bir dahaki sezonda köklü değişiklikler yapcam dükkanda. koltuklar ışıklandırma sistemi. projeksiyon vs..

• abi o rockband çok güzel ama ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLOOD FACTORY

dh üyelerine indirim isteriz

+9999
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuuryoku

quote:

+9999

gelen ben dh üyesiyim desin, yaparuz bişeler:D
  • hayırlı işler kardeşim:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: fuuryoku

quote:

+9999

gelen ben dh üyesiyim desin, yaparuz bişeler:D

Yazın İzmir'e yolum düşerse, kafenizi ve sizi ziyaret etmeye gelirim, hem kuzenimle biraz stres atarız sonra da bir dehe üyesi olarak bir çayınızı içeriz İnşallah nasipse..

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi ps3 salonlarında genelde hatta nerdeyse %99 pes oynatılıyor biz buna alternatif olsun diye pes3 bazlı çalışan bir simülatör ürettik ve salonların kullanımına sunduk ve ürün özellikle istanbulda salon işletmecilerinden ve hatta ev kullanıcılarından çok ilgi gördü salon açacaklara önemle duyurulur ayrıca farklı bir ürün olduğu için saat ücretini 10 ytl den oynatabiliyorlar.

http://www.sahibinden.com/power_seats_yaris_koltuklari_ps3_xbox_wii-61WQQaXQQ13854484WQQpXQQdisplayitem

• İzmirde olsam şirinyer metro açılcak ordan bi dükkan kapar işi yapardım. 10 ps3 ile aylık 8000 liranın altına düşmezsin giderin taş çatlasın 4500 dür. Ucuz tv lerle 2000 ps3 + tv 20bin eder. 5de sağa sola harca 25bine kral mekan aklı olan açar. askerde olmasam ah :)
  • bize biraz uzak nick tende anlaşıldığı gibi ksk deyim hayırlı olsun
  • hocam bi resim ekleseydin ya
  • Hortlatmis konuyu arkadas =)
  • Hayırlı olsun kardeşim.Hayatımın en güzel günleri geçti Dokuzçeşmelerde.Temple-Zuhal-Rami abinin kıraathanesi-Teksin-Beyaz Fırın... hey gidi okul günleri....
  • Hocam tam olarak nerede acaba bu kafe? Birkaç defa geldik oynadık, buraya mı geldik acaba, hatta çoğu kez Guitar Hero için geldik, forumda başlık açtığınız görseydim tanışırdım valla. Değirmenin karşısından otobüslerin gittiği yolun orada bir PS3 kafe var, beyaz deri koltuklar filan, orası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

Hocam tam olarak nerede acaba bu kafe? Birkaç defa geldik oynadık, buraya mı geldik acaba, hatta çoğu kez Guitar Hero için geldik, forumda başlık açtığınız görseydim tanışırdım valla. Değirmenin karşısından otobüslerin gittiği yolun orada bir PS3 kafe var, beyaz deri koltuklar filan, orası mı?

orası kapandı dostum
  • selam dostum bende o tarafta oturuyorum gelırım bıgun mekanına zıyaret ederım..
  • neden kapandı acaba???
  • hayırlısı olsun allah utandırmasın
  • hayırlısı olsun dicem ama baya olmuş açalı hocam bulunduğun yere geliyorum ara ara uğrarım bi çayını içmeye
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.