Şimdi Ara

bu zaten sizin ana dersiniz değil siz istemedikçe ben bırakmam diyen hocanın 2 puanla bırakması :DDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm bu hayat çok enteresan bi yer lan. finalde 20 test sorusundan bir tane daha yapsam hiç çana falan kalmadan geçecektim. ama yapamadım, çana kaldım.

hoca ise bize bu zaten ana dersiniz değil ben kimseyi bırakmak istemiyorum siz istemedikçe hepinizi geçircem falan dedi hepimizin içini rahatlattı

sonuç: 2 puanla kaldım.

hayır o cümleleri neden kurdu onu çok merak ediyorum. yani bu durumdaki biri kalıyorsa daha kötü durumdaki arkadaşların vay haline.

son sene bide

abi

sinirlenmemeliyim dimi şimdi bu duruma yani sadece sinir hastası oldugum için sinirleniyorum yoksa normal bi insan sinirlenmezdi buna :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 26 Mayıs 2020; 8:51:52 >

• ağla
  • zırla
  • Hocam şuan ben bile sinirlendim. Sizi düşünemiyorum. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-068295B75

Hocam şuan ben bile sinirlendim. Sizi düşünemiyorum. Geçmiş olsun
    sağol, hocaya mail attım fakat muhtemelen okumayacak bile.

bütünlemede de bu finalden daha düşük not alacağıma o kadar eminim ki. zaten finalde aldıgım puana şaşırıyodum nasıl bu kadar doğru yaptım diye. keşke 1 tane daha yapabilseydim de çekmeseydim bu işkenceyi

abi her şeyi geçtim hoca belki katı biri olabilir falan tamam da, adam bize kaç kere rahat olun falan dedi ders geçme konusunda takıntınız olmasın falan dedi

ya abi bu nedir şimdi çelişkinin böylesini görmedim ya. en ufak bir ekleme yapmamış puanlara 2 puanla da bırakmış. bak çandan falan bahsetmiyorum hiç, puanı geçme puanına yakın olmayanlara zaten hepten geçmiş olsun...

hoca biraz uğraştırıp bütünlemede geçirecek belki diye umut etmek istiyorum ama bunu da sanmıyorum hiç,orda da düşük puan alanları laps diye bırakıcak işte.

çok kanser durum sabah sabah deli oldum ya. her hoca 5er 10ar puan ekledi herkese, böyle bi konusma yapan adam bana 1 puan vermemiş. ne güzel tatil moduna girmiştim , şimdi hocadan mail bekle, bütünlemeye kadar sınav stresi yaşa hiçbir şeyden zevk alama, bütünleme sonrası sonuçları bekle geçtim mi geçmedim mi 2 haftam daha zehir olacak iğrenç bir süreç geçiricem. yemin ediyorum sinirden çıldırcam ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

bütünlemede de bu finalden daha düşük not alacağıma o kadar eminim ki. zaten finalde aldıgım puana şaşırıyodum nasıl bu kadar doğru yaptım diye. keşke 1 tane daha yapabilseydim de çekmeseydim bu işkenceyi

abi her şeyi geçtim hoca belki katı biri olabilir falan tamam da, adam bize kaç kere rahat olun falan dedi ders geçme konusunda takıntınız olmasın falan dedi

ya abi bu nedir şimdi çelişkinin böylesini görmedim ya. en ufak bir ekleme yapmamış puanlara 2 puanla da bırakmış. bak çandan falan bahsetmiyorum hiç, puanı geçme puanına yakın olmayanlara zaten hepten geçmiş olsun...

hoca biraz uğraştırıp bütünlemede geçirecek belki diye umut etmek istiyorum ama bunu da sanmıyorum hiç,orda da düşük puan alanları laps diye bırakıcak işte.

çok kanser durum sabah sabah deli oldum ya. her hoca 5er 10ar puan ekledi herkese, böyle bi konusma yapan adam bana 1 puan vermemiş. ne güzel tatil moduna girmiştim , şimdi hocadan mail bekle, bütünlemeye kadar sınav stresi yaşa hiçbir şeyden zevk alama, bütünleme sonrası sonuçları bekle geçtim mi geçmedim mi 2 haftam daha zehir olacak iğrenç bir süreç geçiricem. yemin ediyorum sinirden çıldırcam ya.

Alıntıları Göster
    Çalışanla çalışmayan bir mi? Son senen, mezun olacan. Oturup çalışsaydın da 2 puana muhtaç olmasaydın. İyi yapmış hoca. Forumda trolleyeceğine git dersine çalış.

• quote:

Alıntıları Göster
    hocaya mail veya mesajla rica et belki geçirir son sene dersin

numarası olan biri vardır mutlaka ordan mesaj atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 26 Mayıs 2020; 10:57:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

Çalışanla çalışmayan bir mi? Son senen, mezun olacan. Oturup çalışsaydın da 2 puana muhtaç olmasaydın. İyi yapmış hoca. Forumda trolleyeceğine git dersine çalış.

Alıntıları Göster
    çalışan çalışmayan diyorsun da 2 puan yüksek alınca bir insan "çalışan" mı olmuş oluyor?

• quote:

Alıntıları Göster
    aslında haklısın hocam

üni hayatı aslında insana bunları öğretiyor, sen kendi işini kendin görecen başkasına en ufak bi işin kalırsa geçmiş olsun hayat acımıyor. ders oldu bana

hocanın tel nosu bende var wpden yazmak kötü bir fikir mi sence hocam maile bakacağından emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

hocaya mail veya mesajla rica et belki geçirir son sene dersin

numarası olan biri vardır mutlaka ordan mesaj atabilirsin

Alıntıları Göster
    hocanın nosu bende var fakat whatsapptan bilerek yazmadım tacize girer diye. öğrenciyim sonuçta ben dayı oğluna mesaj atmıyosun.

ama hoca mailleri okumuyor napacam bilmiyorum valla hoca wp mesajını hoş karşılamayabilir.

bir de hocaların bu harf notunu değiştirme yetkisi var mı yav?
  • quote:

hocanın nosu bende var fakat whatsapptan bilerek yazmadım tacize girer diye. öğrenciyim sonuçta ben dayı oğluna mesaj atmıyosun.

ama hoca mailleri okumuyor napacam bilmiyorum valla hoca wp mesajını hoş karşılamayabilir.

bir de hocaların bu harf notunu değiştirme yetkisi var mı yav?

Alıntıları Göster
    yok hocam o da insan tacize girmez whatsapptan tedirgin oluyorsan smste atabilirsin emin ol ikiside tuhaf değil burda son sene senin hayatın söz konusu 1 soruyla kaldım dersin madem herkese 5-10 puan vermiş bu mantığa göre 2 puanı çok görmemesi lazım maillere bakmama ihtimali varsa mutlaka dene asla saçma değil

tekrar girer değiştirir hocam

• quote:

yok hocam o da insan tacize girmez whatsapptan tedirgin oluyorsan smste atabilirsin emin ol ikiside tuhaf değil burda son sene senin hayatın söz konusu 1 soruyla kaldım dersin madem herkese 5-10 puan vermiş bu mantığa göre 2 puanı çok görmemesi lazım maillere bakmama ihtimali varsa mutlaka dene asla saçma değil

tekrar girer değiştirir hocam

Alıntıları Göster
    bu hoca herkese 5 -10 vermiş demedim genel olarak hocalar veriyor bu puanları dedim

yani 5-10a gerek yok 2 puan lazım sadece. kaldı ki hocanın dönem içindeki tavrından ben herkesin rahatça elini kolunu sallayarak geçirceğini sanmıştım o yüzden bu kadar üstünde duruyorum. hayır öyle bi hoca olmasa bile bu kadar gaddarlıgı yapacak hoca sayısı azdır yani şok oldum resmen.

bilmiyorum valla wp işinden korkuyorum ama maile cevap gelmezse akşama kadar o zaman yazarım heralde

• bu zaten sizin ana dersiniz değil siz istemedikçe ben bırakmam diyen hocanın 2 puanla bırakması :DDD

• quote:

bu hoca herkese 5 -10 vermiş demedim genel olarak hocalar veriyor bu puanları dedim

yani 5-10a gerek yok 2 puan lazım sadece. kaldı ki hocanın dönem içindeki tavrından ben herkesin rahatça elini kolunu sallayarak geçirceğini sanmıştım o yüzden bu kadar üstünde duruyorum. hayır öyle bi hoca olmasa bile bu kadar gaddarlıgı yapacak hoca sayısı azdır yani şok oldum resmen.

bilmiyorum valla wp işinden korkuyorum ama maile cevap gelmezse akşama kadar o zaman yazarım heralde

Alıntıları Göster
    Bugünkü imkan bir daha gelmez hem bayram hem corona durumu hem son yıl sen whatsapptan smsten çekinme öğrenciler tarafından en fazla mesaj bu dönem bile atılmış olabilir uzaktan eğitim sürecinde hocada alışmıştır

• quote:

Alıntıları Göster
    2 puan daha fazla alanlar "çalışan" mı olmuş oluyor adam 1 soru yapamamış

• quote:

2 puan daha fazla alanlar "çalışan" mı olmuş oluyor adam 1 soru yapamamış

Alıntıları Göster
    Evet öyle oluyor. Çalışmış adam 2 puan da olsa fazla yapıp ÇAN üzerinde kalmış ve dersi geçmiş. Hocaya hiçbir şey demeye hakkı yok öğrencinin eğer işini sınırdaki 2 puana bıraktıysa. Çalışırsın adam gibi en yüksek notlardan birini alır geçersin, işini şansa bırakmazsın ve ağlamazsın.

@Epsilon

Hocayla samimiyetin olsa bile hocaya WP'den yazmanı tavsiye etmem. Etik ve doğru bir hareket değil, hocanın nasıl tepki vereceğini bilemeyebilirsin. Mail atmaktan başka alternatifin, varsa okul odasındaki telefon numarasını aramak olur ama şuan hocalar okulda olmadığına göre bu da yok. WP'den yazarsan ters teperse ve aynı hocadan dersi tekrar alırsan daha çok uğraşırsın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aslında haklısın hocam

üni hayatı aslında insana bunları öğretiyor, sen kendi işini kendin görecen başkasına en ufak bi işin kalırsa geçmiş olsun hayat acımıyor. ders oldu bana

hocanın tel nosu bende var wpden yazmak kötü bir fikir mi sence hocam maile bakacağından emin değilim

Alıntıları Göster
    Haklıyım tabi.

Bu kadar önemliyse senin için, son senen olduğunu söylüyorsun 1. sınıftaki çömez değilsin, işini şansa bırakmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

ne gülüyon
  • quote:

Haklıyım tabi.

Bu kadar önemliyse senin için, son senen olduğunu söylüyorsun 1. sınıftaki çömez değilsin, işini şansa bırakmazsın.

Alıntıları Göster
    ama o derse çalışsaydım final döneminde bu sefer diğer derslerden kalıcaktım

ben bu dersi biraz tiye aldım çünkü hocanın sözüne güvendim bi şekilde geçilir dedim

ama hoca acımadan çat çat çizmiş soruları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.