Şimdi Ara

Bu yuhalamaları medya yayınlamadı - Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://odatv.com/mob_video.php?id=8F84H

BÖLÜMLER
    Ana Sayfa
    Video
    Yazarlar
    Çok Okunanlar
    Kategoriler
    İletişim
    Gizlilik, Şartlar, Kullanım Sözleşmesi
    COPYRİGHT 2018
    ODATV.COM

Bu yuhalamaları medya yayınlamadı
    Diyarbakır'da neler olmuş neler

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Diyarbakır Milletvekili adayı Mehdi Eker ile beraberindeki AKP Diyarbakır Milletvekili adayları yuhalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinde AKP’liler halka seslenmek istedi. Milletvekili adayları konuşma esnasında vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde yuhalandı. Diyarkapi.com’un haberine göre; AKP’liler, artan tepkiler üzerine konuşmasını kısa keserek platformdan ayrılmak zorunda kaldı. Tepkilerin AKP’nin Diyarbakır milletvekili adaylarına yönelik olduğu iddia edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafama takılan bi konu var. Oraya gelenler Türkçe yi biliyorlar neden kürtçe konuşulma gereği duyuluyor? Dikkat ederseniz kürtçe anonstan sonra huylama azalıyor.

Bir kez daha yazıklar olsun sana MHP yazıklar olsun sana Devlet Bahçeli!

• Puhahahahah nasıl böğürüyor ama yuhhhh seslerini bastırmak için. Yine fail.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunt1903

Kafama takılan bi konu var. Oraya gelenler Türkçe yi biliyorlar neden kürtçe konuşulma gereği duyuluyor? Dikkat ederseniz kürtçe anonstan sonra huylama azalıyor.

Bir kez daha yazıklar olsun sana MHP yazıklar olsun sana Devlet Bahçeli!
    Ana dilleri Kürtçe olan adamlara, ana dilleri Kürtçe olan adayların Türkçe açıklama yapması mı doğru olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Puhahahahah nasıl böğürüyor ama yuhhhh seslerini bastırmak için. Yine fail.
    biri adamı bıçakla yaralıyor sandım bian. o nasıl bağırma. kulaklığı fırlattım resmen.
  • Adam ne pişkin çıktı be, hiç üstüne alınmamış. Pes!

• webbie kullanıcısına yanıt
    Ana dili kürtçe ise yapabiliyorlarsa başarabiliyorlarsa mitingin tamamı kürtçe olsun, devletimizin resmi dili Türkçe. Orada miting yapanlar da hükumeti yani devleti temsil eden vekiller veya vekil adayları.

MHP ve BBP ile ittifak yapıp milliyetçi oylara göz diken parti kürtçe anons yapıyor elbette ki sorgularım elbetteki bu ne saçmalık derim.

Diğer bi yönden de sen hdp yöneticilerini kürt oylarını toplamak için içeride tutuyorsun derim.

İsteyen istediği dili konuşabilir, benim ne haddime ki sen onu konuşamazsın bunu konuşacaksın diyeceğim ancak Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkesin ana dili Türkçe dır. Eğer benim ana dilim kürtçe diyen var ise ırakta bölgesel yönetim var orada hayatlarını sürdürsün.

Irkçı biri değilim. Ortak payda da buluşmazsak günün sonunda bölünürüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ana dili kürtçe ise yapabiliyorlarsa başarabiliyorlarsa mitingin tamamı kürtçe olsun, devletimizin resmi dili Türkçe. Orada miting yapanlar da hükumeti yani devleti temsil eden vekiller veya vekil adayları.

MHP ve BBP ile ittifak yapıp milliyetçi oylara göz diken parti kürtçe anons yapıyor elbette ki sorgularım elbetteki bu ne saçmalık derim.

Diğer bi yönden de sen hdp yöneticilerini kürt oylarını toplamak için içeride tutuyorsun derim.

İsteyen istediği dili konuşabilir, benim ne haddime ki sen onu konuşamazsın bunu konuşacaksın diyeceğim ancak Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkesin ana dili Türkçe dır. Eğer benim ana dilim kürtçe diyen var ise ırakta bölgesel yönetim var orada hayatlarını sürdürsün.

Irkçı biri değilim. Ortak payda da buluşmazsak günün sonunda bölünürüz.
    Öncelikle, sakin ol ve kendinden bu kadar emin olma.

Bak hemen bir hatanı düzelteyim de, kendinden bu kadar emin konuşup yanlış bildiklerinin peşinden bu kadar hızlı gitmemen gerektiğini gör. Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkesin ana dili Türkçe değildir; Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili Türkçe'dir. İkisi birbirinden farklı iki kavramdır ve eğer ki Türkiye'ye ve Türkçe'ye bu kadar duyarlıysan, önce bunu öğren.

Irkçı olmadığını düşünüyorsun ama net bir şekilde ırkçısın. Sen ve senin gibi düşünenler bu ülkede doğan ve aslında Kürt olan adamlara "Bu ülkeden git!" deme hakkını kendilerinde görmeyi bıraktıkları anda "Irkçı değilim" deme hakkına sahip olabilirler. Ancak şimdi sen sadece ırkçı bir gençsin, fazlası değil.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:27:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Ben gayet sakinim ve sakinliğimi bozacak bir durum yok. (MHP ve Devlet Bahçeli konusu hariç) Bana ırkçı diyebilmeniz için ilk önce beni tanımanız lazım. Senin yaptığın da peşin hükümlülüktür ki bu ırkçılıktan bile beterdir insanı bataklığa saplar. Keşke imkanımız olsa oturup siyaset konuşsak ben zevk alırım bu muhabbetten hemde sizi tanımış olurum.

Hır gür kavga yüzünden bu ülke çok çekti binlerce insan öldü, şehit oldu. Ülkecek geri kaldık. Bayrağın yerde olduğunu görüp, yerden kaldırıp cebine koyan kürt arkadaşlarım oldu benim. İdeolojik saplantılı biri değilimdir, insanların konuşacak dillerine karışamam diye yazdığım kısmı okumusunuzdur ancak yazıya renk katsın diye yazdığımı düşünüp ciddiye almadınız sanırım.

Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkesin ana dili Türkçe dır. Diye yazmaya gerek var mıdır? Devlet okullarında, kamu kuruluşlarında, resmi makamlar da Türkçe den başka bir dilde verilen belgenin geçerliliği var mıdır? ( istisnai durumları saymazsak) Kısacası ülkemin yedi bölgesinde yedi etnik dil konuşulabilir ancak tek bir dil anadildir oda Türkçe. Bundan dolayıdır ki herkes Türkçe bilmek zorundadır konuşsun veya konuşmasın.

Oto savunmaya geçmenizden de bu konular hakkında çok çektiğinizi düşünüyorum veya milliyetçilikten/MHP den her ne olursa olsun yaşadıklarınız hoş bir durum değil, başkalarının ön yargılı hareket etmesi böyle olumsuz sonuçlara neden oluyor.

Bu günün gençleri yarının yöneticileri olacaktır, eğer bişeyler öğretmeyi veya göstermeyi istiyorsanız insanları alaya alan ithamlarda da bulunmamanız gerektiğini eminim ki biliyorsunuzdur.

Son kez tekrar etmek istiyorum bana ırkçı demeden önce keşke beni ilk tanısaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunt1903 -- 5 Haziran 2018; 10:54:58 >

• quote:

Ben gayet sakinim ve sakinliğimi bozacak bir durum yok. (MHP ve Devlet Bahçeli konusu hariç) Bana ırkçı diyebilmeniz için ilk önce beni tanımanız lazım. Senin yaptığın da peşin hükümlülüktür ki bu ırkçılıktan bile beterdir insanı bataklığa saplar. Keşke imkanımız olsa oturup siyaset konuşsak ben zevk alırım bu muhabbetten hemde sizi tanımış olurum.

Hır gür kavga yüzünden bu ülke çok çekti binlerce insan öldü, şehit oldu. Ülkecek geri kaldık. Bayrağın yerde olduğunu görüp, yerden kaldırıp cebine koyan kürt arkadaşlarım oldu benim. İdeolojik saplantılı biri değilimdir, insanların konuşacak dillerine karışamam diye yazdığım kısmı okumusunuzdur ancak yazıya renk katsın diye yazdığımı düşünüp ciddiye almadınız sanırım.

Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkesin ana dili Türkçe dır. Diye yazmaya gerek var mıdır? Devlet okullarında, kamu kuruluşlarında, resmi makamlar da Türkçe den başka bir dilde verilen belgenin geçerliliği var mıdır? ( istisnai durumları saymazsak) Kısacası ülkemin yedi bölgesinde yedi etnik dil konuşulabilir ancak tek bir dil anadildir oda Türkçe. Bundan dolayıdır ki herkes Türkçe bilmek zorundadır konuşsun veya konuşmasın.

Oto savunmaya geçmenizden de bu konular hakkında çok çektiğinizi düşünüyorum veya milliyetçilikten/MHP den her ne olursa olsun yaşadıklarınız hoş bir durum değil, başkalarının ön yargılı hareket etmesi böyle olumsuz sonuçlara neden oluyor.

Bu günün gençleri yarının yöneticileri olacaktır, eğer bişeyler öğretmeyi veya göstermeyi istiyorsanız insanları alaya alan ithamlarda da bulunmamanız gerektiğini eminim ki biliyorsunuzdur.

Son kez tekrar etmek istiyorum bana ırkçı demeden önce keşke beni ilk tanısaydınız.
    "Kürtçe konuşmak isteyen ülkeyi terk etsin." diyen bir adam, istersen 12 ciltlik ansiklopedi yazsın; o adam ırkçıdır. Bunun başka açıklaması, en azından mantıklı bir açıklaması yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.