Şimdi Ara

Bu yine iyi günlerimiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hemen hemen çok az kişinin farkında olduğu bir mevzu var. Neden çok az kişinin? Belki de hiç yok, çünkü hiç bir spor yazarı dillendirmiyor.

    Mevzunun adı: MUSLERA

    Galatasaray’ın şu zor günlerindeki kurtarıcısı. Peki kalede Muslera olmasaydı da, Ahmet, Mehmet olsaydı Gs’in durumu ne olurdu? Fenerbahçe’nin durumundan beter olurdu. Hala tehlikenin farkında değiller, hala radikal kararlar almıyorlar. 5 gün önce, “bunlara gününü göstereceğim, son şanslarını kullandılar, yok kredilerini bitirdiler, artık gençler oynayacak.” Diyen TERİM, bugün ise, “ bir suçlu varsa benim, futbolcular ellerinden geleni yaptılar” diyor.

    2 sene öncesine kadar tıkır tıkır işleyen motoru, yatak sardı diyerek dah beter eden Terim, bu saatten sonra takımı zor toparlar. Şimdi kulislerde, gomis geri gelsin, onyekuru gelsin, şu gelsin diye hummalı çalışma var.

    Ümit ve Şaş’ın yerinde olsam, orada boş boş oturuyorsunuz, hiç bir sözünüz, fikriniz geçmiyor, istifa edin!.. kondisyonerinden, Scout ekibine kadar değiştirmeli.

    Konu, diagne, falcao değil. Bu takımda Ronaldo dahi olsa gol atamaz. Kendini rezil ettirmektense, hiç oynamamak daha iyidir. Gs’nin hiç bir taktik, sistemi yok. Kim nasıl gol atacağını bilmiyor. Terim bu taktiği psg’de görmüş, Gs’de uygulamaya çalışmış. Kesinlikle doğru. Neyseki psg takımı, bu sistem böyle oyuncular ile yapılır diyerek gösterdi Terim’e. Bari git Sivas’ın oyun düzenini örnek al, başakşehir’e bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • alanya istabulda psg nin pariste attığı şuttan fazla şut attı kalemize
    adam hala çıkıp ffp diye ağlıyor müritleride ne yapalım fark açıldı :D diye ortada geziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.