Bildirim
Bu yılda olmadı , 3. yıla kalıyorum mecbur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben kalamam yapamam abi gerekirse çöpçülük yazar yine giderim yok -
Bu yıl hepimize başarılar. Delirmemek önemli doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben istemediğim bir bölüme gireceğim. Yoksa delirmekten korkuyorum. Tek sıkıntı obp kırıldığı için hazırlanabilecek miyim.. -
imza üzdü reis -
Kolay gelsin hocam basarilar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aile laf yapmıyor mu ? -
Herkese teşekkürler.
Hayır hocam yapmıyor çok şükür farkındalar olayın, 50k civarı gelecek tahmini onlar da biliyor gider isem geri gelirim ve bir ömür pişman olurum, keşke derim.
Ha tabii 3. yılda da böyle kötü geçer ise yazarım tabi. -
Halinden en iyi ben anlarım bende ayt fende batırdm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl ikna ettin ?quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Herkese teşekkürler.
Hayır hocam yapmıyor çok şükür farkındalar olayın, 50k civarı gelecek tahmini onlar da biliyor gider isem geri gelirim ve bir ömür pişman olurum, keşke derim.
Ha tabii 3. yılda da böyle kötü geçer ise yazarım tabi. -
Tyt çıktım dedim yarına bağlı
Ayt den çıkınca dedim olmadı valla gelmez istediğim yerler, onlar da hiç bir şey demediler bir yıl daha denersin dediler direk.
Hocam şimdi önceden konuşmuştuk 20-30 yıl pişman gezeceğine 1 yıl daha çalışırsın kafasında herkes bir sorun olmadı o yüzden.
o yüzden ikna etmeye çalışmadım bile benden önce razı geldiler. -
Anlayışlı ailen var.Taktik alıcaktım daquote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Tyt çıktım dedim yarına bağlı
Ayt den çıkınca dedim olmadı valla gelmez istediğim yerler, onlar da hiç bir şey demediler bir yıl daha denersin dediler direk.
Hocam şimdi önceden konuşmuştuk 20-30 yıl pişman gezeceğine 1 yıl daha çalışırsın kafasında herkes bir sorun olmadı o yüzden.
o yüzden ikna etmeye çalışmadım bile benden önce razı geldiler. -
3.senede de aynı senaryo olabilir o yüzden ben kırık ile hazırlanmayı düşünüyorum.
Hocam olabilir de şöyle bir durum var kırık obp ile iyi sıralama yapıp bu sefer obpden gidemez isek ben bir ömür kendime gelemem herhalde
1 yıl daha denemek en iyisi, derse de çok erken başlamayı düşünmüyorum umarım hata yapmam? -
Olmazsa 2.senede de denerim ha yine olmadı artık seçtigim bölümde ilerlemeye calisirim.
86 tyt 37 ayt hocam
sonuçların açıklanmasına pek gerek yok sanırım :( -
Aga rahat ol,bu sene ben varım forumda.Herkese istediği yeri kazandıracağım
kendimde bu cesareti bulabilsem bende kalıcam 3.seneye fakat şuan yaşadığım şehire mezun senemde taşındım çok ufak bi şehirdeyim ve arkadaşım yok.Çok sıkıntıdayım pek gözüm kesmiyo 3.seneye kalmayı. -
Hocam şimdiden başarılar dilerim ben de sizin gibi 2.mezunuma kalıcam bu sene dershaneye gittim gittigime bin pişman oldum. Siz 2.mezun senenizde dershane düşünüyor musunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

imza üzdü reis
![]() |
kırık obp olayı sıkıntı cidden davşan4 nickli arkadaşımız tıp gelecek kadar iyi yapmış ama kırık obpden dolayı diş gelir mi diye düşünüyor şimdi.
|
Halinden en iyi ben anlarım bende ayt fende batırdm
![]() |
Benzer içerikler
- ayt netleri nasıl artar
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
- pdf arkalı önlü yazdırma
- türevin fiziksel yorumu müfredatta var mı
- yks de klima açılacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X