Şimdi Ara

Bu yaz ygs bitirmek istiyorum fakat,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematikte zorluk çekiyorum mf olmama rağmen. Türkçe halledilir
    Biyoloji, Tarih Coğ. Ezberlenir
    Kimya 4 günde bitti Fizik ise zaten çözmekten zevk alıyorum bitti sayılır
    Fakat matematik sevmeme rağmen çok vakit kaybediyorum, denemelerdeki matematik sorularını normal çözdüğümde max 32-33 oluyor 160 dakika sığdırmaya çalıştığımda 25in üstünü göremiyorum nasıl bi sıkıntım var anlamıyorum, sayısalcıyım bi de nasıl olacak bu iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Will Barton

henüz yolun başındasın,bu söylediklerini Şubat'ta falan söyleseydin sıkıntı olabilirdi, gayet iyi durumdasın. çözmeye devam et başka bir şey yapmana gerek yok.

Biraz olsun rahatladım fakat bu matematiği düzeltmem lazım ne önerirsiniz. Şu matematiği halletsem ygs bitti benim için zaten, anlamıyorum millet ilk matı bitiriyor kolay diye

max 32-33 oluyor demişsiniz, buradan bütün ygs mat'ı bitirmediğinizi anlıyorum, konuların hepsini bitirip bir de 2 kaynaktan(orta zorlukta, örnek verirsem:3-4-5) bitirin, apotemi'nin problemler kitabını çözün, sonra deneme yardırın. deneme ağırlıklı gitmek istiyorum derseniz ygs matematik için 1 soru bankası da yeterli olur, kalan zamanda çok deneme çözersiniz.

Orijinalden alıntı: Will Barton

max 32-33 oluyor demişsiniz, buradan bütün ygs mat'ı bitirmediğinizi anlıyorum, konuların hepsini bitirip bir de 2 kaynaktan(orta zorlukta, örnek verirsem:3-4-5) bitirin, apotemi'nin problemler kitabını çözün, sonra deneme yardırın. deneme ağırlıklı gitmek istiyorum derseniz ygs matematik için 1 soru bankası da yeterli olur, kalan zamanda çok deneme çözersiniz.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Kimya 4 günde nasıl bitti ya ben başlamadım ona ama okadwr kolay mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PcMert

Dostum benim planıma göre 20 günde öyle böyle bitirebiliyorum...

Kimya 4 günde nasıl bitti ya ben başlamadım ona ama okadwr kolay mı

Hocam kendimi zorlamadım fazla zaten gözün korkmasın unutmayacağımı bilsem 2 günde de biterdi yani konular fem simetri bitirdim bu arada sorularla birlikte

Benim anlamadığım şey matematik nasıl 20 günde bitiyor yav bana bi taktik verin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.