Şimdi Ara

Bu yaz için Yabancı dizi önerisi .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar yabancı dizi önerisi istiyorum

lost , prison break hariç
  • Chuck,dexter ?
  • persons unkown/How i met your mother
  • Supernatural,
    House,
    Dexter,
    Chuck,
    24,
    O.Z.

İzle bunları işte.
  • Tabiki 24. Her bölümü bir birinden güzel ve oldukça uzun. Vakit geçirmek için ideal. Pişman olmayacaksın.
  • Supernatural
    Nikita
    Fringe
    House
    The Event
    Modern Family
    The Big Bang Theory
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 18 Haziran 2011; 14:19:09 >
  • Şimdi Games of Thrones diyecem ama full entrika daha başka numara yok az bişey de erotik sayarsan. Böyle savaşlı felan istiyosan Spartacus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O.Z
  • ilk izlemen gereken fringe.

diğer tavsiye edeceklerim.

supernatural
    chuck
    dexter

komedi hoşlanıyorsan
    the big bang theory
    how i met your mother
  • Sevdigin tür bakımından sorsaydın daha net cevap alabilirdin ama ben sana secenekleri sıralıyım.
    1-) Fringe - Aksiyon - Bilimkurgu (Ne ararsan var 1. favorim 3.sezon bitti.)
    2-)The Walking Dead Aksiyon Gerilim arası bir dizi.İlk sezon 6bölümdü 2.sezonu merakla bekliyorum.2.favorim sana.
    3-)FlashForward - Gerilim Aksiyon Bilimkurgu - (İlk sezon yayınlandı ve bitti 1-2sene once.Devam etmeyecegi acıklandı dizinin ama bence cok guzel bir diziydi.1sezonda olsa izlemelisin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 18 Haziran 2011; 15:04:04 >
  • naruto
  • The vampire diaries... İzle derim 2 sezon toplam 45-50 bölümdü 3.sezon eylülde gelicek.
  • The Walking Dead
  • Spartacus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

The Walking Dead

+1
  • Ya şu fringeyi nasıl izliyorsunuz anlamadim bilim kurgu seviyorsan taş gibi HBO yapımları var sen git mantık hataysıyla dolu 1 tane aynştayn antipatik oğlu bide sarışın at bi karı koy antipatiği karıyla sevgili yap 4-5 sezonda adamı öldür karı adam işi devralsın ulan ben bile yazarım bu senaryoyu al sana önereceklerim

1.Dexter
    2.O.Z
    3.Game Of Thrones
    4.Ninja tosbağalar
  • Mürüs yollarında güzel bir dizi öneririm.
  • İmzam
  • Blackbooks
    Shameless
    Games of Thrones
  • Games Of Thrones.

Entrika konusunda haklılar ama dizinin ilk bölümlerinden savaş istemek saçmalık.

Gerekli yerlerde gerektiği kadar şiddet var , izledikçe anlarsın.

"Daha ilk bölümlerinden "LOTR gibi büyük savaş istiyorum , bu ne ya hep entrika" diyenlere aldırma onlar dizi ne bilmeyen insanlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.