Şimdi Ara

Bu yayınların soruları sizce nasıl=?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Fizik: Fem
    Biyoloji: FDD(?)
    Kimya: Zafer
    Geometri: Fem

fizik, biyoloji, geo için öss ye benzeyen kaliteli soruları olan soru bankaları önerilerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.M -- 18 Aralık 2009; 17:39:42 >

• matematik birey alma bazı soruları çok gereksiz olabiliyor ama birey geometriyi önerebilirim,
    fizik fem iyidir ama güvender bence daha iyidir konu anlatımı alıyorsan geçen seneki kitaplarda renkli bir şekilde güzel güzel anlatmışlardı
    kimya zafer çözmedim
    geometri fem çok zor değildi hatırladığım kadarıyla ama bireyi daha çok öneririm,
    mat ve geometri için bulabiliyorsan eski falan farketmez tamamı çözümlü soru bankaları oluyor onlardan al derim, bi ara finalin mat2sini görmüştüm.
    kolay gelsin...
  • Matematik ve Geometri'de bütün konuları bitirdikten sonra FEM ve Zafer'i öneririm, konuyu pekiştirmek ve eleyici sorulara karşı hazırlıklı olmak için gayet iyi. Birey'i de bu iki yayından önce çözüp bitirmeni öneririm.

Fizik ve Kimya'da Zafer'in soruları ileri düzey kalıyor ama Biyolojisi nispeten daha çözülebilir.
    Fen derslerinde Zafer'den önce Fem'i çözmeni öneririm.

FDD'nin Türkçesi dışında bir kitabını çözmedim, onun için fikrim yok. İyi çalışmalar.

FEM'in YGS-LYS Fizik Soru Bankası çok iyi. Güzel sorular var. Hele elektrik sorularında kasmışlar. Temelin iyi değilse ağır gelebilir.

Zafer'in YGS-LYS Kimya Soru Bankası çok iyiymiş. Dikkat ölçen sorular mevcut. Bende yok da, arkadaşlarımda var. Memnunlar.

mat- birey 10. sınıf konu anlatımlı
    fizik- fem ygs-lys soru bankası
    kimya- zafer 10. sınıf soru bankası
    biyoloji- güvender 10. sınıf konu anlatımlı

bio için fdd diyordum ama sevmediğim ders olduğu için janjanına baktım, skmayan bi anlatımı vardı güvenderin aldım :D
    Sizce ne yapmalıyım (ciddi konu)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matematik ve fizik için odtü yayınları mükemmeldir zordur ama geliştirir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.