Şimdi Ara

Bu yaştan sonra üniversiteye gidilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Şuan 23 yaşındayım. Liseden mezun olduktan sonra hiç üni. sınavına girmedim. Zamanında da derslere pek çalışmamıştım. Çalışacak vaktim de yoktu pek. Okul çıkışları işe giderdim - aile durumu vs.
    Herneyse askere gittim geldim . Bir seneyi geçti neredeyse . Ama üniversite okumak hep içimde ukte olarak kaldı. Şimdi düzenli bir işte çalışıyorum ama asgari ücret ve özel sektör olduğu için geleceğim de belirsiz . Son bir haftadır bu seneki ygs ye çalışıyorum. Biliyorum daha önceden başlamam lazımdı lakin aklım başıma yeni geldi :) diyecrğim o ki şimdi bu sene sınava girip bu çalışmayı devam ettirerek seneye tekrarsan girip güzel bi bölüm yazmayı düşünüyorum lakin size sormak istediğim bu yaştan sonra geç sayılır mı bu çabam ? Yoksa bu hevesimden vaz mı geçmeliyim ? Kafam çok karışık . Bir çıkmazın içindeyim . Ne yapacağımı bilemedim size danışmak istedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbirşey için geç değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam inan bana geç değil okurken çalışırsın hem sıkıntı olmaz
  • La Haine kullanıcısına yanıt
    hocam selam. FB forumundan biliyorum seni. yazdıklarım gayet samimidir. lütfen benimsemeye çalış.

babam güzel sanatlar lisesi mezunuydu. daha sonra üniversite okumaya karar verdi. her gün işten gelince azimle dersin başına oturur saatlerce ders çalışırdı. annem babama sorduğunda neden diye, 3 çocuk üniversiteye gidip baba para dediğinde harçlıksız bırakmayalım demiş. diyeceğim o ki insan kendini bi şekilde motive edebilir. üstelik üniversiteye başladığında 36 yaşındaydı, ben ilkokul 1. sınıftaydım. 4-5 saatlik uzaklıkta olan bi şehirde mühendislik okudu ikinci öğretim olarak. hafta içleri gündüz çalışır akşam okula gider, cuma ders çıkışı otobüsle eve gelir, pazar gecesi yeniden yola çıkıp pazartesi sabahı işe giderdi. üniversiteyi bitirdiğinde 40 yaşındaydı. döndüğünde daha önce işçi olarak çalıştığı yerde müdür olarak devam etti. hiçbir şey için geç değil, yeter ki azminiz olsun.

okumak için geç mi diyen olunca bu olayı anlatıyorum. bizzat şahidim, isteyince ve çalışınca oluyor. Allah gönlünüze göre versin, emekleriniz zayi olmasın.

• Gerçekten okumak istiyorsanız derslere iyi çalışıp olabildiğince erken mezun olucam dersen git derim abi
  • Omara kullanıcısına yanıt
    yaş geçtikçe okuması çok zor gerçekten zor bir iş başarmış
  • 23 yaş gayet normal,nesi geç bunun?..bu sene iyi puan alamazsanda sınavda tecrübe edinirsin..seneye daha çok çalışıp sınava girersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bölümde 23 yaş üstü çok fazla insan var. Üniversite bitene kadar 27 olurum ondan sonra ne işime yarayacak gibi bir düşüncen filan varsa zaten ne yaparsan yap her halükarda 27 olacaksın.
    Oku derim.

• Aynı durumdayız , 23 yaşındayım arkadaşlarımın çoğu artık boşver bu yaştan sonra gitme, açıktan devam et diyor.Ben sınava girip üniversiteye gideceğim.

• eklc1922 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

eklc arkadaşım bence sen de gir. bu sene olmasa bile seneye daha sağlam gir. lys bütün sınavlara gir istediğin bölümü yaz.
  • La Haine kullanıcısına yanıt
    Belirli üniversiteler hariç türkiyedeki üniversitelerin %99'unun insana bir artısı yok bence vakit kaybı boşuna bu kadar heves etmeyin derim.
  • Kimler gördüm bak hocam yaşın fazla büyük değil lakşn belki büyük gösterirsin muhabbetlerde sıkıntın olur falan filan ama enazından içinde bir ukte kalmaz git bence

• şöyle de bir haber paylaşayım:http://www.memurlar.net/haber/446671/

• Okumanin yasi olmaz. Ülke günümüz Türkiyesi dahi olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Möcker -- 10 Ocak 2016; 21:26:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.