Şimdi Ara

bu yaratıklardan ne düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • troll ve çeşitleri,centaur,urk hai çeşitleri,birde lich daha önce verildiyse kusra bakmayın ama arama yaptım bulamadım

• uruk hai den bill uruk tron dan slayer düştüğünü biliyorum çünkü bana düştü troll ve çeşitleri chitin vs cıkar sanırım ama troll captain dan falan shell düşer die tahmin ediyorum(bu kendi düşüncem) lich den şimdiye kadar bana paradan baska bişi cıkmadı bu kadar ayrıca troll berserker dan ii item düşüyomu bilen varsa sölesin pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursaaa

uruk hai den bill uruk tron dan slayer düştüğünü biliyorum çünkü bana düştü troll ve çeşitleri chitin vs cıkar sanırım ama troll captain dan falan shell düşer die tahmin ediyorum(bu kendi düşüncem) lich den şimdiye kadar bana paradan baska bişi cıkmadı bu kadar ayrıca troll berserker dan ii item düşüyomu bilen varsa sölesin pls

Galiba düşüyor..
  • berserker cok kestik fazla bişi dusmedi hatta glave bile :)

arada captain e de saldırdık exp ten baska bişi yok ya biz cok şanslı değiliz
    yada trollerde drop rate düşük :)
  • Bize Glave düştü
  • hepsiden de en iyi düşen item mana pottur
  • BANA TROLL DEN GLAVE DUSMUSTU

LİCH LERDEN OZEL Bİ İTEM DUSUO
    İSGALE GİDERSENİZ LİCH KESİN
    CIKAN Bİ İTEM SAYESİNDE 10M EX ALABİLİOSUNUZ
    İTEMİN ADINI HATIRLAYAMICAM KUSURA BAKMAYIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gem nedir nerde düşer?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtemin adı;

Eğer karuslarınkini soruyorsanız Karus Symbol...
    Eğer humanlarınkini soruyorsanız El-Morad Symbol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 9 Şubat 2006 18:03:00 >
  • valla dah onları kesemiyom onun için bilemiyom

• trollden glave düşer
  • Zamanında Troll Warrioru asasla kesmeye gücümüzün yettiğini düşündüğümüzden, iyi bir item umuyorduk. Bi arkadaş bana, Troll Berserker'in leveli daha düşük, hem de chitin düşüyor dediydi. O zamandan bu yana, Troll Warrior ile Troll'dan başka Troll türüne dokunmadım.
  • TB ve TC den şu ana kadar bişey göremedik :(
  • walla sans isi ilk Troll Captainden bana rogue shell ılk Troll Berserkerden Glave dusmustu uruk trondan slayer uruk bladeden de blade dusuyo yanı cok kestınmı
  • Paper Mage ile, dibine dayanarak, (Hem de hiç HP bonusu yoktu, :D ) , lvl 43 skiliyle, Centaur kesmiştim. Konya Ereğli'deki kafede şahitleri var :D . Buff healcı sağlamdı, makara yapalım dedik o ayrı konu. 5 tane falan kestik abys gem düştü :D
  • arklar en kolay paara kasma yolu 5 satt kecoon kesin ben kest,m 2 kukuri ring düştü en az 200-300 m
  • Arkadaşlar Bu yazı Tamamıyla Alınıtıdır..Arkadaşların İsmini Hatırlamıyorum Yazı Sahiblerinden Özür Dilerim.......

ITEMLER : Power-Up Store'den alinanlar disinda, oyun icerisinde gordugunuz butun itemler, yaratiklardan dusmektedir.
    itemlerin hemen hepsi gerek trade ile gerek ise merchant olarak satilabilir veya gorevleri yapmakta kullanilabilir.
    En cok karsilasilan itemlerden bazilari
    Abyss, Abyss Holly Water ve Key of Hell sadece 1. serverlerdeki Moradon sehirlerinden gidilen "Delos Zone"da bulunan yaratiklardan duser.
    +9 Takıar : Abyys (Delos Zone) veya Roan da yasayan flame Skeletonlardan (Yanan iskelet) duser.
    Holy Water of Temple: Sadece CZde yasayan OBLden (Orc Bandit Leader) duser.
    Goblin Parts: Bellua da yasayan "Goblin Bouncer", "Bugbear" veya "Cobold"lardan duser.
    Talisman of Destruction Kalluga kapisina yakin yasayan "Hell Hound"lardan duser.
    Talisman of Talia Linate disinda, Lunar Gate civarinda ve Roan Camp arkasında yasayan "Haunga" veya "Haunga Warrior"lardan duser.
    Kekuri Ring veya Belt Moradon'da yasayan "Kecoon" cinsi yaratiklar patronu "Kekurikukurikakaka" dan duser.
    Kukry, Iron Crossbow, Mirage : Raon Camp ve Eslant'ta yasayan, "Lamia", "Lamiros" veya "Lamentation" dan duser.
    Bill, Trident, Harpoon, v.s. : Orta ve ust level yaratiklardan duser.
    Raptor, Mirage Sword : Samma, Troll King, Giant Golem, Death Mare?erden duser.
    Gavolt Wing : Luferson civarinda yasayan "Gavolt", "Giant Gavolt" gibi kus turlerinden cikar.
    Zombi Eye : Luferson Civarinda ve koylerinde yasayan "Zombi", "Undying" ve "Decayed Zombi" den duser.
    Blood of Glyptodont : Luferson Civarida ve koylerinde yasayan "Mastadon", "Megarodon", "Glyptodont" ve "Stegodon" dan duser.
    Tyon Meat : Roan Camp arkasinda, Harpy'lerin asagisinda yasayan "Tyon" dan duser.
    Bee Sting : Roan ile Linate arasinda yasayan "Hornet" lerden duser.
    Tentacle : Bellua ile Roan arasinda yasayan "Grell"lerden duser.
    Poison Sack : Eslant Gate ile Bellua arasindaki collde yasayan "Gray Ozzy" lerden duser.
    Cursed Bone : Luferson Disi Luferson koyleri ve Eslant'ta yasayan "Skeleton", "Skeleton Warrior", "Skeleton Champion", "Death Knight", "Ash Knight" ve "Dragon Teeth Skeleton" dan duser.
    Dragon Teeth : Roan cikisindaki karli bolgelerde ve eslant'ta yasayan "Dragoon Teeth Skeleton" dan duser.
    Feather of Harpy Quenn : Eslant ve CZ'de yasayan "Harpy" lerin patronu "Harpy Quenn" den duser.
    Iron Bow, Chitin Bow, Chitin Shell : Kaluga ile roan aras? Eslant ve CZ'de yasayan "Giant golem", "Troll King" "Deathmare" ve "Darkmare" lerden duser.
    Tail of shaula, Scorpion Bow, Scorpion Shield : Eslant'ta ve CZ'de yasayan "Shaula"dan duser.
    Tail of Lesath : Sadece CZde yasayan lesathtan duser.

Opal,Sapphire, Crystal, Low Quality Jewel Levele bagli olarak butun koylerdeki yaratiklardan duser.
    Blessed Scroll Butun yaratiklardan duser.
    Heal ve Mana Pot Yine levele bagli olarak hemen hemen butun yaratiklardan duser. ust level yaratiklar(Apos, Lamiros, Lamentation gibi) oldurunce, "Soul Pot" denilen, 1920'luk Mana pot duser.

Yukarda bir kismi yazan itemlerin disinda, itemler ile elde edilebilen itemler de bulunmaktadir
    Charon'da, Lotto cekilisine katilarak veya Abyss kirarak, Chitin Armor, Shard, Mirage, Tabar, Raptor, Iron Bow, Rogue Earring,Chitin Shell Armor v.b. gibi itemler alabilirsiniz.
    Proconsul'da, Goblin Parts armor yaptirarak, Goblin Armor, Plate Goblin Armor, Full Plate Goblin Armor ve Chitin Goblin Armor elde edebilirsiniz.
    Yine Proconsul'da, Talisman of Destruction veya Talia ile Destruction armor set veya,Talia skin govdelik yaptirabilirsiniz

mirage dagger:::::: harpy ler türleri fark etmez(harpy bosstanda çıkar)
    bardish::::::: lamia, lamiros, lamentation
    glave:::::::: troll ,troll warrior(bana sadece bunlardan çıktı belki başka trollerdende çıkar)
    halberd::::::: uruk tron
    raptor:::::::: dark mare, death mare, dread mare(boss)
    iron crossbow::::::::: lamia, lamiros, lamentation, dark mare
    +8 short bow :::::::: bulcan,wormların hepsi
    +8 stiletto:::::::::::: bulcan, wormların hepsi
    +8 tabar ::::::::::: troll,harpy, dire wolf (fazla kesersen çıkar)
    +8 wood staff:::::: bulcan,dire wolf,worm lar
    salamander staff::::: apostle,deruvish
    viper staff::::::::: golem
    elixir staf::::::::: dark mare den duymuştum
    iron bow::::::::::::: antares(boss),lesath(boss),golem(ama çok kesmen lazım)
    chitin bow::::::::: lesath,shaula(boss/boss)
    scorpion shield:::::::: antares(boss)
    dragon tooth hammer:::: dragon tooth,dragon tooth skeleton(ama çok fazla kesmeniz lazım)
    javana axe,twohanded javana axe:::::: javana(boss)
    gigantic axe,two handed gigantic axe: samma(boss)
    scorpion bow:::::::::: shaula(boss)
    scorpion scythe:::::::::: antares(boss)
    chitin sheild:::::::: lesath(boss)
    level 35 magician spell::::::::: antares(boss),haunga,baron
    sword of dead::::::::::: hyde
    kekuri ring:::::::::::: kecoon(tüm hepsinden),kekurikekukaka(BOSS)
    totemic spear:::::::: dark mare,dread mare(boss),death mare(talos kes belki çıkar)
    pike:::::::::: lamia,lamiros,lamentation,uruk blade
    dextery bonus +8,+9:::::::::::: ghost warrior,shadow(bana çıkmıştı)
    strength bonus +8,+9::::::::::: ghost warrior,shadow
    magic power bonus +8,+9::::::::::: orc magician,orc wizard(orc wizardan çıktığını duymuştum)
    chitin shell:::::::::::::: bosslar(kekurikekukaka dan çıkarmı bilmem),dark mare,atross
    kukry::::::::::: lamia,lamiros,lamentation
    shard::::::::::::: darkmare,deathmare,dreadmare

• İyi Atackin Vrsa Bide Bufun Varsa varya 2 saatte 2 kg eLma 3-4 kg Kiraz Hatta LvL`in FazLa iyiyse Ayva BiLe DusurebiLirsin
  • troll den cok glave dusurdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.