Şimdi Ara

bu yaptığı nedir?? (ciddi kız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_43296987/tm.htm

alıntısı:

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

walla ne diim aslında yazma gibi bi niyetim yoktu ama forumda böle birçok konu görünce yazıım dedim

kız arkadaşımla son 1 aydır fena şekilde tartışıyoruz.. ama %90ını ben çıkartıyorum.. haklı haksız bence hata yaptım.. sonuçta en azından bu kadar çok yüklenmemem lazımdı.. ve sebebide beni bi arkadaşın bi nevi kötü bi anımda (bu aralar ciddi anlamda psikolojim bozuk burda açılayamayacağım bi sebepten, sevgilimde bunu bilior) yakalayıp doldurması.. işte ayrıl.. böle kız olmaz.. yaptıklarına bak fln gibisinden.. nese okul açılana kadar herşey normaldi.. ama ne olduysa kız okul açılır açılmaz bi anda bana ters gitmeye başladı.. işte çok üstüme gelmeye başladın dayanamıyorum yeter artık fln fln.. haklıda.. ama bi anda çok büyüdü.. bide ben arkadaşımın dolduruşuna geldiimi ve bu yüzden son 1 aydır bu kadar problemli olduumuzu açıklayıp yalvarırcasına özür dileyince ipler resmen koptu.. ve okullarında açılmasıyla böle bişeyin olması beni şüpheye itti.. herneyse bu sızlanıodu ayrılalım, ara verelim vs vs.. bende dedim ara verme olayı asla olmaz.. ayrılmak istiosan direk bitir ama ara verme olayında ben yokum dedim.. herneyse dinlemedi beni.. diretti ara verelim die.. en sonunda dayanamadım ben ayrılmaya karar verdim.. hatta dedim ki bak etrafada sen ayrılmışın gibi gösteririz yeter ki sonuca varalım fln die.. herneyse bunun diretmesine rağmen ben bitirdim.. bu seferde kendisi gelip bizim ilişkimiz bu kadar mıydı?? beni bu kadar mı sevdin?? bitmesin.. bırakma beni.. nolur gitme fln fln.. nese ben biraz barışmaya yöneldim bu sefer gene başladı barışalım ama ara verelim.. mal gibiyim şu an.. ne yapsam bilmiyorum..

ciddi sölüorum yazıcaınız yorumların hepsini tahmin ediyorum ama genede bi daha danışıyım dedim..

not: son 1.5 aydır psikolojimi bozup beni agresifleştirip eski sevgilimle durmadan tartışma çıkarmama sebep olan şey annemle babamın ayrılmasıydı.. kızda biliordu bunu..

devamı:

cuma günü okuldan çıktık arkadaşlarla.. geziyoruz.. sonra bi arkadaş dedi.. sonat cafeye gidelim die.. sonra neyse tamam dedik.. tam gitcez sonradan vazgeçtik.. o vazgeçtiğimiz an benim kalbimde bi sızı oldu.. hemen aklıma geldi.. acaba sevgilim orda mıydı?? ya orda gibime geldi.. ne bilim kalbim acaip sıkıştı.. benim oraya gidip bakmam lazımdı.. hani filmlerde olur kişinin 6. hissi bi anda güçlenir bişi olduunu farkederde bizde filmi izlerken ged lan nasıl olcakmış o derizya aynen öleydi.. arkadaşlara diyemedim gidelim die.. korktum sevgilimi başkasıyla yakalamaktan.. hemde bunu arkadaşlarımın şahit olmasına.. sonra kendim gidim dedim.. boşwer arkadaşları satmış olurum dedim.. sonra tam o arada bi arkadaş geldi selam verdi.. hemen ayağa kalktım arkadaşın kulağına kardeş seni bana Allah gönderdi dedim.. diğer arkadaşlara dönüp hüseyinle bi işim var 10 dkye dönerim dedim.. arkadaş nereye gidioruz dedi.. sonat cafeye bakıcaz dedim.. nie dedi.. kardeş birine bakcam dedim.. nese cafenin önüne geldik.. arkadaş ben yorulmaım sen çık bak bende gidim dedi.. gel olum işte dedim.. ii tamam o zaman dedi..

cafeye bi çıktık.. sevgilimle, eski sevgilisi.. şok oldum.. koşarak indim aşağıya.. sinirlice gidiordum biyerlere.. ama nereye bende bilmiordum.. bi anda durdum arkama baktım.. arkadaş koşarak arkamdan geliyordu.. dedim dönüp sebebini sorcam.. ben ne yaptım ki bu bana bunu yaptı.. nese döndüm kenara çektim sordum.. bana verdiği cevap: sen beni üzüyorsun ama o beni hiç üzmüor.. bi an yıkıldım.. kötü günümde yanımda olması gereken kız onu son zamanlarda kötü günümde üzdüm die başkasına gitmiş.. sonra bide oğlanın yanında ben çağrıdan severek ayrıldım.. seni sevmiyordum demez mi.. bittim o an.. 15 aylık ilişkimiz yalanmıydı dedim içimden.. elim ayağım boşaldı derizya dalgasına.. aynen öleydim elim ayağım titriyordu.. nese ben biraz daha konuşcaktım.. yanımda ki arkadaş beni kenara çekti.. kardeş şu an ikinizde olayın şokundasınız.. bu konuşmadan hayır gelmez gel gidelim sonra konuşursun dedi.. bende daha ne konuşcam burda biter zaten dedim.. tamam gidelim dedim ve gittik..

bu nedir şimdi?? ben gerçekten ne yaptımda böle oldu.. kime neye zararım vardı.. sevdim ve hayal kırıklığına uğradım.. ya ben daha geçen perşembe ayrıldım.. nie yalvar yakar barıştın?? madem sevmiodun, ben seni çok üzüodum nie barıştın.. yada geçen hafta pazartesi tartıştıımızda nie bana sarılıp beni bırakma diye ağladın?? sebepleri neydi?? nedir bunlar.. aramızda anlam vericek, mantıklı cevaplar vericek var mı?? benim mantığım el vermiyor..

dün intihar etmeye kalkıştım.. ortalama 10 tane avmigran yuttum (migren hastasıyım).. sol bileğimi kestim.. yattım yatağıma.. düşünmeye başladım ölümü beklerken.. sonradan kendime dedim.. anıl sen kimin için hayatına son verceksin?? hayatını gözden çıkardığın kız kim?? karaktersiz iğrenç bi kız için mi ölceksin.. anıl öle biri için ölcek kadar ucuz musun sen?? nese direk kalktım bileğimi sardım.. sıra ilaçları kusmaktaydı.. uğraştım uğraştım kusamadım.. sonra forumdan Noix~ nickli arkadaşımızın tavsiyesi ile sirke içtim kustum.. ama belli ki ilaç kanıma karışmıştı bile.. başım yanıyordu resmen.. wücudumda farklı bi acı.. bi süre sonra dahada kötü oldum yattığım yerden kalkamadım.. zar zor kalktım yataktan baba beni hastaneye götür dedim.. nese götürdü gerekli müdaleyi yaptılar ve bugün burdaım..

(bu arada bi arkadaşımın iddaasına göre bunun kankası bi kız var o beynini yıkamış.. eski sevgilimin eski sevgilisiyle bu kız kankadan öte bişeymiş.. ona yaranmak için senin kızın aklını çeldi dio.. son zamanlarda tartışmalarınızdan çıkıp kesin kızı dolduruodu bak seni üzüo mutlu edemio vs vs die.. sonrada eski sevgilisini örnek verip o seni hiç üzmüodu die yakınlaştırıodu kesin dio.. bana mantıklı geldi.. çünkü okul açıldığından beri bana karşı çok değişti kız.. fena şekilde soğudu belli ki.. en sonunda ben kıza dedim hatta.. çömlerden hoşuna giden biri mi var yada nakil birimi geldi sizin okula ondan etkilendin artık beni istemiosun die.. bana ben kaşar mıyım?? ne dediğinin farkında mısın die sert çıkıodu.. ama farkediyodum hep.. o ne kadar inkar edip bana kızsada.. arkadaşın dedikleri bana çok normal geldi.. malum bide eski sevgilimle o oğlanı cafede yakaladığımda yanlarında eski sevgilimi etkilediğini düşündüğümüz kız ve sevgiliside vardı.. eğer durumda öyleyse eski sevgilimin kuş kadar beyni yokmuş.. kuş kadar kalbi yokmuş.. hani dalgasına derizya beynini kuşa taksak uçmaz die.. aynen öleymiş.. eski sevgilimin beynini kuşa taksak uçamaz.. banada zamanında çok arkadaşım hatta bi kankam var hep der.. ayrıl o kızdan.. çok çirkin.. ne yapcan daha iyisini bul o kız sana yakışmıo die.. benim verdiim cevap ise ben o kızın huyunu seviyorum yüzünü gözünü deil.. bi daha söleme şunu diip kapak atıodum.. ve görünüşe göre huyuda karakteride 5 kuruş etmezmiş..)

not: özet geç fln demeyin.. okumak zorunda deilsiniz.. okuyanlarda mantıklı cevap versin lütfen..

• yaş kaç?
  • Panpa çok uzun ya. O kadar vaktim yok valla.
  • yazık etmişsin kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abst

Okumama gerek yok olayları biliyorum zaten. Lanet olsun başına gelmemesi gereken birşeydi bu! Resmen O kızdan nefret ediyorum şu an kanka.

Panpa anlatsana bana kontörün varsa.
  • Özür dilerek söylüyorum ama o kız tam bir o... Senden ayrıldıktan bir hafta sonra eski erkek arkadaşıyla çıkacak ve ben ondan severek ayrıldım seni sevmiyorum diyecek.
    Erkeksiz bir hafta bile dayanamamış desene.O kızdan hayır gelmez geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Özür dilerek söylüyorum ama o kız tam bir o... Senden ayrıldıktan bir hafta sonra eski erkek arkadaşıyla çıkacak ve ben ondan severek ayrıldım seni sevmiyorum diyecek.
    Erkeksiz bir hafta bile dayanamamış desene.O kızdan hayır gelmez geçmiş olsun.

ayrıldıktan sonra geri yalvardı ve barışmıştık.. yani 1 hafta sonra başka erkeğe gitmedi bile.. benleyken gitti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha olm bende basit bişe sandım napmışsın la sen :S
    olm takma kafana bu kadar bi kız için bende kız arkadaşımdan ayrılınca ot gibi kaldım ayrılalım diyen oydu hâlâ seni seviyorum diyodu ama ayrıldı falan 6-7 ayda zor düzeldimde sen intihar falan sakin ol olm :S
    eninde sonunda doğru kızı bulursun takma böyle kızları
  • Panpa hepsini okudum ama ne hap ne bilek kesmek cidden hiçbiri değmez en güvendiğim dediğin mahlukat bile senin hayatını mahvediyo.. Bende çok hata yaptım sigaraya başladım bi aralar ot içtim bilek kestim ama insan anlıyo hayatta daha önemli şeyler var .. S. Et gitsin..
  • Kızın adı ney ve hangi okuldasin
  • tek doğrun

anıl sen kimin için hayatına son verceksin?? hayatını gözden çıkardığın kız kim?? karaktersiz iğrenç bi kız için mi ölceksin.. anıl öle biri için ölcek kadar ucuz musun sen?? + bi ... ya değer mi ?

bence bundan başka bir doğru yok. çok yanlış yapmışsın. hayat dersi olmuş senin için ama. umarım böyle bir şey yaşamassın bir daha.
  • Ben olsam orda o çocuğun yanında bunları birbir sayardım. Seninle buluşmadan önce bana sarılıp ağlıyor, ayrılmamak için yalvarıyordu, ne olduğunu bil, ben artık öğrendim ve böyle kağıt mendilerle işim olmaz diyip kızın yüzüne şöyle bir gülümseyip çeker giderdim.

Kızla artık sakın muhattap olma. Seni çıldırtmak için elinden geleni yapar çünkü. Hesap sormak için yanına gidersin ya yapmak istemediğin birşeyi yapıp ya da daha beter sinirlenip geri dönersin. Zaten ayrılmak istiyormuşsun vesile olmuş, gerisini hiç düşünme. Ne kimseden hesap sor ne de konuyu daha fazla kurcala. Şu deli dolu çağlarınızı böyle insanlarla heba etmeyin.
  • Çok basit olay.

Eski sevgilisi bu kızı sevmiyo ama kız onu hala seviyo.Ama onu seven tek kişi sen olduğun için ve sevilmekten hoşlandığı için senle de ayrılmak istemiyo.
    Kısaca senin sevgini kullanıyo diyebiliriz.
    Bence.

edit:
    Ha bu arada arkadaşım aptal mısın ? Böyle bi kız için kendini niye heba ediyosunki.
    Citroen de gitsin ya başka kız mı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 3 Ekim 2010; 23:47:32 >
  • İlişki olaylarında bukadar kasmaya ne gerek var ?
    Hiç cevap bulamadığım bir soru.
  • başka yorumlar??
  • ilk elveda dediğinde bu böyle bişey yapmaz falan dedim salladım. hatta güldüm. ama o yazdığın ayrılık mektubunu falan okuyunca işin ciddiyetini, nasıl sevdiğini anladım. sana yazdım sohbetten cevap vermedin. 1 saat sonra falan yazdın hap içtim dedin. aha salaklığını yaptı dedim... ve gerçekten yaptın ne diyeyim sana değmez dedim. dur dedim. nasıl acı çektiğini biliyordum ama bunlar geçici şeyler . 1 veya 2 sene sonra unutursun. bak yazdığın şeyi okurken benim karnıma sancı girdi ama nebileyim bunlar unutulacak şeyler zamanla düzelir. zaten önünde güzel bi gelecek var. öss'ye hazırlan. git şu şehirden elinden geliyorsa türkiyeden git hayatını yaşa ve hiç bi kıza bukadar bağlanma. eninde sonunda bırakıpp gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jentin -- 4 Ekim 2010; 0:36:22 >
  • hacı harbiden kötü bi durum ama arkadasın dediği gibi öle bi kız için cana kıyılmaz toparlarsın kendini bi haftaya inş
  • kocaman bir boşlukmuş o 15 ay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 6 Ekim 2010; 19:34:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.