Şimdi Ara

Bu xp yi adam etmeme yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim evde tozlanan bi xp bilgisayar var geçenlerde dedim şunu bi kullanayım ama o kadar çok kasıyordu ki illallah ettim.Arkadaşlar bana chrome,idm,subtitle edit ve vlc yi kasmadan kullanacak kadar adam etmeme yardım etseniz yeter(altyazı çeviri işlerinde kullanacağım)Bi yol gösterin gözünüzü seveyim.

hp compaq nx8220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliodastablet -- 22 Kasım 2015; 18:27:38 >

• hocam merhaba; yani donanım ne derecede fikrim yok fakat belirli sistem optimasyon programları yardımı ile (Advanced System Care, Glary Utilities vb.) ilk önce güzelce tarayın gereksizleri falanını filanını atın köşeye sistem rahatlasın sonra bahsettiğiniz programlar ile deneyişi sürdürürsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmiş birşey adam olmaz
  • Ccleaner ile kayıt defteri ve çöp dosya temizliği yapın ayrıca içindeki tozları ve fanı iyice temizleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra XP kullanılmaz. Vista da öyle 7'ye geç hiç değilse.

• ram 4 ise ugrasmaya degmez bas 7 yi rahat rahat kullan degılse muhtemelen 2 ram vardır uzerıne al 2 daha yoluna bak
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    1gb ram ve laptop hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: originalwolf

1gb ram ve laptop hocam

:) Allah bin bereket versin, temiz bir xp kur varsa sp3 olsun ondan sonra işini görür ama ram takviyesinide düşün derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.