Bildirim
Bu Xiaomi Ne Güzelmiş Be
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kamerası nasıl? sosyal medya için yeterli mi sizce?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gayet yeterli. Ufak ayarlar ile çok güzel fotoğraflar çekilebiliyor. Güneşin batmasını bekliyorum çekmek için
Hocam kaça aldınız link verir misiniz ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Hocam altın rengi 869 TL siz kaça aldınız ? (Önerir misiniz nasıl güzel mi)
Hediye kuponum vardı onla 800TL'ye aldım siyahını. Öneririm bu fiyata daha iyi telefon bulamazsınız. Kızılötesi jiroskop falan da var. Kızılötesi sayesinde telefonunuz ile klima televizyon ses sistemi dvd oynatıcısı kablosuz fan uydu alıcısı kontrol edebiliyorsunuz. Philips TV'm ile iyi çalışıyor. Çok da şık bir telefon.
Mİ A1 i inceleyin isterseniz. Android one programında 2 yıl güncelleme alır. Kamerasıda güncel kameralarla hemen hemen aynı seviyede.
hocam hediye kuponunuz hariç fiyat kaçtı ? (Hediye kuponu nereden bulabiliriz 4 5 defadır hb den alışiveriş yapğıyoruz)
Valla hocam bana da arkadaşım hediye etti doğum günümde Hediye kuponu olmadan 870TL diye biliyorum. Bende yeni aldım Pazartesi sipariş verdim , Çarşamba 2'de elimdeydi.
Ben de 1 ay önce forumdan ikinci el olarak aldım. Gayet memnunum. Hem 5 inç olması hem de bataryanın 4100 mah olması tercih sebebim oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kalitesi çok iyi hocam. iPhone 7'nin Retina ekranına alışmış biri olarak. Snapdragon 435 de gayet güzel bir işlemci. Ağır olsun diye Gta San Andreas falan indirdim tık kasma yok.
Kendimde Redmi Note 4 var Anneme de Redmi 4x Aldim.Ozellikle cift uygulama olayi mukemmel bir kolaylik. Kamerasi biraz daha iyi olsaymis Bende Redmi 4x dusunurdum.Ama Batarya Note 4 kadar iyi gitmiyor nedense Annemde. Ben 8 saat ekran goruyorum onda 5 saat civari.İslemciden sanirim.
Hocam bu telefonun kulaklık ses performansı nasıldır iphone 7 ye göre? Elimde rock zircon kulaklık ve iphone 5 var iphonelerin kulaklık çıkışı kadar fark var mıdır ekolayzır anlamında? Huawei p9 lite 2017 ile arasında kaldım ama xiaomi beni hep çekiyor kendisine. Batarya kaç saat gidiyor ortalama bir günü çıkarır mı yani sabah 9'dan akşam 5-6 ya kadar? Bu iki sorumu yanıtlayabilirseniz çok çok memnun olurum hocam...
eee Hocam biraz anlatır mısınız nasıl Asus zenfone 2 kullandım baya güzeldi ama kalitesizde kronik sorunlar vardı sürekli 1,5 sene kullanabildik.
Hocam otomatik parlaklığı kapatın faydasını göreceksiniz
Tabiki hocam. Kulaklık performansı da çok iyi. Samsung'un orijinal kulaklığı ile mükemmel bir ses işitebilirsiniz
Hocam silikon kılıf ile kullanıyorum. Çok kaliteli bir telefon. YouTube'da su testleri var. S7 ye kafa tutuyor
Milletin bu iphone sevdasını anlamadım haftaiçinde gittik 7 aldık 3100 TL verdi ekranı HD+ 1900 mah batarya falan bu ne abi donanım mı ne bekliyorsun bu telefon şuan 3100 TL ye XZ Premium U11 alırsın üstünede 400-700 TL kalır kulaklık traş makinesi alırsın.
Şaka gibi 1000-1500 TLlik telefon işinizi görüyorsa gidip bu paraları bayılmayın ha dersen ben amiral gemisi alcam 3500 TL yi geçmeyin.
İyi yapmışsın hocam.
Bizde de var 4 ay önce 1200 e almıştık mağazadan. Telefonun resmen şarjı bitmiyor ve elde çok şık duruyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- imei repair
- mıuı recovery ne demek
- powerbank şarj etmiyor
- xiaomi bildirim sesi kapatma
- xiaomi adım sayar
- xiaomi 15t pro
- xiaomi 15 ne zaman çıkacak
- klavye sesi kapatma
- xiaomi mix fold 4
- redmi note 14 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X