Şimdi Ara

bu vücudu yapmak için 4 ayım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DeadBoyzWonder

Protein tozuyla o vücudu yapamazsın heryerin siser sadece
    Kilo boy oranın gayet güzel spor salonuna yazıl oradaki hocalardan sana diyet programı hazırlamalarını iste sonrada brad bitt in fight club için yaptığı calışmayı uygula 3 ay içinde o vücuda kavuşursun tabi çalışmayı kaldırabilirsen

NE SÖYLEYECEĞİMİ ŞAŞKINLIKTAN UNUTTUM.

Orijinalden alıntı: affiliation

ÇOK PARAN VARSA DUBLÖR TUT, ÇÜNKÜ BUNU YAPAMAZSIN 4 AYDA İSTERSEN DÜNYADAKİ TÜM TOZLARI ÇEK KOKO DA DAHİL AMA YAPAMAZSIN.

O vucud en az 1 senelik bir vucut. En az. 4 aya vucudunun kas yapisini bile tam oturtamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genetik harika değilsen 2 yıl bazı arkadaşlar 1 yıl falan demiş 1 yıla olmaz adamın vücudu tam anlamıyla mükemmel yağ oranı çok düşük o yağ oranında o kasları o hacimde tutmak kolay değil ben daha önce vücut geliştirme yaptım 1.5 yıl aralıksız biraz kilo verdim sonra gene aldım sonuç olarak bir şey olmadı çünkü düzgün beslenmedim düzgün çalışmadım sonuç olarak düzgün yapmassan 2 yılda da olmaz

Orijinalden alıntı: Jarvi

Kız arkadaşına söyle 1 sene sonra gelsin.

O vücudu 1 senede yapması için 20 sene yaşlanır.Öyle bir emek ve para lazım.Ayrıca tüm hayatını terk etmesi lazım 1 senede yapabilmesi için.Tabiki şuan yağ oranı çok düşük olması gerekiyor birde yağlıysa hayırlı işler bol güneşler.

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Bu vücudun aynısını 1,5 yılda yap kendimi balkondan aşağı atarım

o kadar da değil hocam, hani resimdeki adam çok iri olsa hak veririm de sadece fit bir adam, 1.5 yılda çok rahat yapılır sadece 1 yıl hacimlenilse 5 ay definisyona girilse bal gibi de olur, hatta kişinin durumuna göre daha iyi bile görnebilir, olmaz diye bir şey yok, ama tabiki arkadaş 4 ay demiş 4 ayda imkansız.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  •  bu vücudu yapmak için 4 ayım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız. - Peyami Safa
    Her zaman öğrenilecek yeni bir şeyler vardır.
    Barış .... Aynen öyle "Manço"

&gt;&gt;Bak Bakalım Ne Varmış&lt;&lt;
  • ben baya zayıfım bundan dolayı kaslarım baya meydana çıkıyor baya karın kası felan belli oluyor ben belki 4 ayda yaparım bunuda seni bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathlessss -- 6 Temmuz 2014; 0:08:33 >

bu vücudu yapmak için 4 ayım var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.