Şimdi Ara

bu vücudu yapmak için 4 ayım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para sıkıntım yok diyorsan git kendine deneyimli bir hoca tut.sağlam bir spor salonuna yazıl.bir de beslenme uzmanına git sana güzel bir beslenme programı ayarlasın.yemeği nusrette yersin yağsız biftek falan.4 ayda tamamen buna odaklanırsan yapabilirsin.Tabi vücudunun şu anki durumu da çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EzioAuditoreDF

quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

4 ay cok kardesim,2 ayda yaklasik o vucuda sahip olur ustune 8 pack cikartirsin

Yıllardır Body Building ve Kick box yapıyorum ilk defa senden duydum. Kardeş 8Pack nedir yaa

Adam hayalarıda saymış

• Bende şurdan soruyım 188 boyum 82 kilom güzel bi vücut için kaç ay gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 5 Temmuz 2014; 21:18:41 >
    “Milyonlarca insanın kalbine tartışmasız hakim olmuş birinin hayatını öğrenmek istiyordum. Okuyunca kesin olarak inandım ki, o yıllarda İslamın bir yer kazanmasında kılıcın bir rolü yoktu. Peygamberin tam olarak kendini geri planda bırakması, sözüne sedakati, vicdanlılılığı, onu takip edenlere ve dostlarına özverisi, yiğitliği, korkusuzluğu, üstlendiği görevde Allah`a tam güvenmesi kesin ve yalındı. Bu özelliklerle bir zorluğun üstesinden gelmek için ille de kılıç taşımak gerekmiyordu… Peygamberin hayatını anlatan kitabın ikinci cildini bitirdiğimde, bu muazzam hayata dair daha fazla okunacak bir şey olmayışından dolayı son derece üzgündüm…” Mahatma Gandhi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woss

quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditoreDF

quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

4 ay cok kardesim,2 ayda yaklasik o vucuda sahip olur ustune 8 pack cikartirsin

Yıllardır Body Building ve Kick box yapıyorum ilk defa senden duydum. Kardeş 8Pack nedir yaa

Adam hayalarıda saymış

• Yaparsın diyen odun herifler var ya hayatında hiç spor salonunun kapısından adımını atmamış asosyal tipler he yaparsınınız. o Vucut için rahat 2 sene aralıksız haftada 4 gün salon görmen lazım şakamısın sen ? ne 4 ayı abi insanın zoruna gidiyor harbiden bu konular , gel o kadar sene emek ver vucudun yeni yeni şekil alsın böyle kendini bilmezlerde 3 4 ay'a olurmuyum , olursun desin he olursunuz.

bu vücudu yapmak için 4 ayım var
    Kilo boy oranın gayet güzel spor salonuna yazıl oradaki hocalardan sana diyet programı hazırlamalarını iste sonrada brad bitt in fight club için yaptığı calışmayı uygula 3 ay içinde o vücuda kavuşursun tabi çalışmayı kaldırabilirsen

Orijinalden alıntı: Temizlenen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

ÇOK PARAN VARSA DUBLÖR TUT, ÇÜNKÜ BUNU YAPAMAZSIN 4 AYDA İSTERSEN DÜNYADAKİ TÜM TOZLARI ÇEK KOKO DA DAHİL AMA YAPAMAZSIN.

İzmir izmir izmir izmir

HERKESE INAT IZMIR. DEĞIL 200, 400 EKSI ALSAK BILE IZMIR.<33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 5 Temmuz 2014; 22:18:58 >

1 yıl olur bak 4 ay nedir

3 ay bi zaten kas düzeninin oturması

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  •  bu vücudu yapmak için 4 ayım var

Oyş
     bu vücudu yapmak için 4 ayım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 5 Temmuz 2014; 22:24:04 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş kilo alıp bulk olman lazım . O yağları da kurutucak bi süre lazım . Senin 4 ay vaktin var . 9 aydan önce unut o işi . Ama Anapolon kullanarak bi şansın olabilir . Google a yaz anapolon diye araştır .

Edit : Synthol u de araştır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlightsonata -- 5 Temmuz 2014; 22:41:13 >

Orijinalden alıntı: rashid52

omuzlar ve kollar ve bir de alt karın hariç hepsi yapılabilir

Hocam hangi bölümü seçtiniz? Eskiden çok konun vardı

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

omuzlar ve kollar ve bir de alt karın hariç hepsi yapılabilir

Hocam hangi bölümü seçtiniz? Eskiden çok konun vardı

İtü işletme müh.
    “Milyonlarca insanın kalbine tartışmasız hakim olmuş birinin hayatını öğrenmek istiyordum. Okuyunca kesin olarak inandım ki, o yıllarda İslamın bir yer kazanmasında kılıcın bir rolü yoktu. Peygamberin tam olarak kendini geri planda bırakması, sözüne sedakati, vicdanlılılığı, onu takip edenlere ve dostlarına özverisi, yiğitliği, korkusuzluğu, üstlendiği görevde Allah`a tam güvenmesi kesin ve yalındı. Bu özelliklerle bir zorluğun üstesinden gelmek için ille de kılıç taşımak gerekmiyordu… Peygamberin hayatını anlatan kitabın ikinci cildini bitirdiğimde, bu muazzam hayata dair daha fazla okunacak bir şey olmayışından dolayı son derece üzgündüm…” Mahatma Gandhi
  • aga 4 değil 14 ay lazım sana
    bende böyle bir vücut istiyorum 1,5 sene sonunda anca olur ancak yinede bu kadar olacağını sanmıyorum çünkü adamda gram yağ yok kaslar oturmuş ve net ortaya çıkmış, 1,5 senede belki olur tempoyla

not; normal kilomun bi 7 8vkilo üstündeyim ve benim azmime göre bu sürede olur seni bilmem ama 1 sene az gibi ama 4 ay imkansız
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.