Şimdi Ara

Bu videoyu izlemeden SANDIĞA Gitme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çifte standart uygulayan forum yöneticisi arkadaşlar birkaç saate kalmadan konuyu kaldıracaklardır. Ne kadar arkadaş izlese kardır;

https://www.facebook.com/video.php?v=1587757801502849

• Zaten burası CHP Hdp forumu oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kere burada klavye siyahsörlüğü yapan herkesin oy vereceği parti bellidir. bu saatten sonra ne senin fikrin değişir ne benim o yüzden boş yere artık polemiklere girmeye gerek yok.
  • Atatürk sağ olsaydı iktidardakiler için İstiklal mahkemelerini kurdururdu teyzecigim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Atatürk sağ olsaydı iktidardakiler için İstiklal mahkemelerini kurdururdu teyzecigim

Bu kadar yolsuzluktan sonra ister assınlar ister kessinler bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bir kere burada klavye siyahsörlüğü yapan herkesin oy vereceği parti bellidir. bu saatten sonra ne senin fikrin değişir ne benim o yüzden boş yere artık polemiklere girmeye gerek yok.

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bir kere burada klavye siyahsörlüğü yapan herkesin oy vereceği parti bellidir. bu saatten sonra ne senin fikrin değişir ne benim o yüzden boş yere artık polemiklere girmeye gerek yok.

Benim bir videoyla seçimden bir gün önce kararım değişti. Şu rte nin oğlunun bir kadın sanatçıyı ezip öldürmesi. Hiç ceza almaması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Detaylara takılmazsak, eskiden yaşamak zordu, asgari ücretle geçinilmiyordu, şimdiye bakarsak asgari ücretle yaşamak zor. Değişen birşey yok yani yerimizde sayıyoruz 12 senedir, 12 senedir şans verdik bunlara ve hala ortalıkta ele geçecek birşey yok (duble yolu babamda yapar, zaten halkın parası onu katmıyorum)

O yüzden parti belirtmiyorum ama AKP dışında diğer partilerede şans verilmeli artık, ona buna hüloğğ diyeceğine açıp gözlerini baksalar patates olmuş 5 tl, etin kilosu 40 tl, sen hala allah razı olsun cumhurbaşkanımdan diyorsun, ağzında diş kalmamış razı olsun diyorsun sen git ağzına diş al be kadın! Tabi 949 tl maaşla alabilirsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 2 Haziran 2015; 16:13:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.