Şimdi Ara

Bu Video'yu Kesinlikle İzlemelisiniz [ Nebuch İçerir ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
14
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayata bakış açınızı belirli boyutlarda değiştirebilecek bir video.

Serinin ilk bölümlerini izlemek isteyenler için:

Epifiz I (Başlangıç)

Epifiz II (Melatonin)

Epifiz III (DMT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 4 Kasım 2013; 4:18:45 >

• Beynim durdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar izledim, bir nevi haklı ama yanlışları da var. Madem düşüncemle o bifteği lezzetlendirebildiysem bu özgürlük dışı bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

Sonuna kadar izledim, bir nevi haklı ama yanlışları da var. Madem düşüncemle o bifteği lezzetlendirebildiysem bu özgürlük dışı bişey olmaz.

Yanlış kısımlar nelerdir ?
  • Beğendim. Ama kafam karisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle bişey var ki ben bişeyin güzel olduğunu düşünüyorsam ve güzel değilse bu özgürlüğümü kısıtlama değildir. Hepimiz hayallerimizin gerçek olmasını isteriz ama burda aslında yaptıklarımızın güzel olmadığını düşündüğümüz için güzel olduğunu ve bunun özgürce olmadığı söylemiştir.

Bence tamtersi özgürlük kendi düşüncelerimizin içerisinde rahatça yaşayabilmektir. Kimine göre benim özgür olmak istediğim konu ona özgürce gelmez.
    Ben hayatımın sadece küplerden oluştuğunu düşünsem ve bi piramit üçgeni bile küp düşünsem bu beni mutlu eder, ve bu benim özgürlüğümdür. Burda ise hep bunlarla düşündürttükleri için özgür değiliz diyorlar. Düşündürten kim? İnsanın kendisi. Eğerki Yaratan filan düşündürtüyor diyorsak o zaman böyle bişeyi düşünme yeteneği de tanımazzdı bize. Ne kadar anatabildim bilmiyorum.

• o değilde video nun sonundaki parçanın adı nedir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

o değilde video nun sonundaki parçanın adı nedir....

• Mesajım kıvrılsın şuraya sonra izlerim
  • az çok üst benlik, gözlemci, illüzyon evren gibi konulara ilgi duyan biri olarak dikkatimi çekti
    paylaşım için sağol...
  • Ankara'nın bağları, büklüm büklüm yolları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

o değilde video nun sonundaki parçanın adı nedir....

eyw.

• Evren bizim yarattığımız bir illüzyon ise annemiz babamız kardeşimiz ablamız abimiz yok mu yani ? Düşünmesi bile kötü.
  • Böyle bilimsel olarak değil ama bende kendimce bu tarz bir -teori mi diyim düşünce mi diyim herneyse işte- yapmıştım ama deli derler diye söylememiştim kimseye
  • Sonsuzluğu düşünüp delirmek gibi birşey.

Amaan takmıyorum kafama evrene mevrene. Allah'a inanırım. Müslümanım Namaz kılmam. ama müslamanım ya işte
  • Gayet iyi bir anlatım yapmıs adam bi ara beynim kısa devre yaptı :D
  • en ufak bile farkındalık yaratıp, konular hakkında araştırma yapılmasını sağlaması bile güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4cksp4row58 -- 5 Kasım 2013; 1:04:14 >
  • bu gala daşlı gala cıngıllı daşlı galaa
    korkıram yar gelmeye gözlerim yaşlı gala
  • Yeni Video arkadaşlar:

• adam king
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.