Benim bildigim 2 tane ama zamanında bir tane daha video varmıs o youtube dan kaldırılmıs sanırım. O videodan haberi olan varmı? Benim bildigim asagıdaki linke tıklayınca cıkan ilk 2 sonuc. Baska versiyonları varsa varlıgını bildirmeniz yeterli. http://www.youtube.com/results?search_query=blurred+lines+robin+thicke&oq=bl&gs_l=youtube.1.2.35i39l2j0j0i3j0l6.454.2666.0.4162.7.6.1.0.0.0.302.1100.0j4j1j1.6.0...0.0...1ac.1.11.youtube.Jt_K0GeUz-M
quote:Orijinalden alıntı: Uplifting +18 Dedin karı kız vardır diye heyecanla girdim. sonuç: hüsran OLUM BU NE LAN ??? Karı kız var zaten
quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: Uplifting +18 Dedin karı kız vardır diye heyecanla girdim. sonuç: hüsran OLUM BU NE LAN ??? Karı kız var zaten Ben bi tanesini açtım 2 tane gay vardı
quote:Orijinalden alıntı: Uplifting quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: Uplifting +18 Dedin karı kız vardır diye heyecanla girdim. sonuç: hüsran OLUM BU NE LAN ??? Karı kız var zaten Ben bi tanesini açtım 2 tane gay vardı Yanlıs bakmıssın.
quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: Uplifting quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: Uplifting +18 Dedin karı kız vardır diye heyecanla girdim. sonuç: hüsran OLUM BU NE LAN ??? Karı kız var zaten Ben bi tanesini açtım 2 tane gay vardı Yanlıs bakmıssın. Sana zahmet bana bir link atsana