Şimdi Ara

Bu Ürünü Kullanan Varmı? TWIST & SHAPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu Ürünü Kullanan Varmı? TWIST & SHAPE

Bu Ürünü Kullanan Varmı? TWIST & SHAPE

Bu üründen kullanan varmı... ne gibi faydaları vardır???

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=355452&productid=sporsb003

• arkide vardı çok saçma bi alet reklama bakıp aldanma sakın

bu vericeğin parayla body salonuna gidersin üstüne bir miktardaha koyup deymez

+

arki 1 haftada çıkmış üstüne sağ tarafı kırılmış
  • var bundan bizde bi kaç sene önce eminönünde bierden bu fiyattan ucuza almış babam bi faydasını görmedim gerçi pekte takılmadım üstünde sonuçta düzenli yapmayla ilgili bunlar

bide o kendine çektiin lastikler tırstırıo adamı yani en azından beni her an kopup suratına çarpacakmış gibi onları kullanmıodum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svai -- 4 Mart 2008; 21:11:40 >
  • yahu bilmeden sallayankar uğramış gene burlara.düzenli kullanmadıktan sonra oyuncak niyetine almış olursun ben de hbden aldım indirimliyken yanındaki ipler olmadan daha rahat kullanılıyo bence.ipleri kısaltamadım ondan.ekran güzel toplam adımı göstermesi iyi kendine hedef koyuyosun hiç olmazsa.ben baya kullandım bacaklarda iyi kas yapıyor.sıkılaşma da yapıyor.taş gibi bacaklarım.ama zayıflamaya katkısı azdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

yahu bilmeden sallayankar uğramış gene burlara.düzenli kullanmadıktan sonra oyuncak niyetine almış olursun ben de hbden aldım indirimliyken yanındaki ipler olmadan daha rahat kullanılıyo bence.ipleri kısaltamadım ondan.ekran güzel toplam adımı göstermesi iyi kendine hedef koyuyosun hiç olmazsa.ben baya kullandım bacaklarda iyi kas yapıyor.sıkılaşma da yapıyor.taş gibi bacaklarım.ama zayıflamaya katkısı azdır.

ne alakası var arkadaşım bilmeden uğrayanlar filan yazmışız işte oraa ben bi faydasını görmedim ama düzenli kullanmadım sonuçta düzenli kullanmayla ilgili bişi bu die

milletin yorumları üstüne abuk subuk yorumlar yapanlar uğramış buraya gene

• yaa carrufuerre de vardı bundan bi kaç kez üstüne çıktım denedim. Ama pek işe yarıyacağına benzemiyor yarasada geç gösterir etkisini insanı fazla zorluyacak bişey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.