Şimdi Ara

Bu ülkeden kurtulmak mı? Bu ülkeyi kurtarmak mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olursa olsun bu ülke için yaşamak, bu ülkeye bir şeyler katmak istiyorum.
    ne kadar çoğunluktan nefret etsem de, yüzlerine dahi bakmak istemesem de kendimi bunu yapmak zorunda gibi hissediyorum ve yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bu ülke asla bi osmanlı olamaz.
    herşey eskide kaldı artık kimse kurtaramaz bu ülkeyi.

Zaten Osmanlı olmamalıyız ne bu saltanat hayalleri anlamıyorum 21.yüzyılda millet demokrasiyi özleyeceğine saltanat günlerini özlüyor garip bir milletiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bu ülke asla bi osmanlı olamaz.
    herşey eskide kaldı artık kimse kurtaramaz bu ülkeyi.

haklısın birader.sonuna kadar katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: potatomasher

Bu vatan için ölünür ama bu millet için ölünmez.

• Degisime birey olarak kendimizden başlamalıyız platon ne demiş kendini yöneten dunyayı yönetir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtulmak.
  • Beş kuruş etmeyen, beyinsiz, tembel bir millete sahibiz. Türkiye'yi seviyorum, içindekilerini değil. O yüzden gitmeyi planlıyorum. Halk beyinsiz olduktan sonra, bir şeyler yapıp yapmamak çok da önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agnus_Dei

Beş kuruş etmeyen, beyinsiz, tembel bir millete sahibiz. Türkiye'yi seviyorum, içindekilerini değil. O yüzden gitmeyi planlıyorum. Halk beyinsiz olduktan sonra, bir şeyler yapıp yapmamak çok da önemli değil.

+1

• bu ülke ne zaman dinden kurtulursa bilime teknolojiye gençlere önem verirse o zaman yükselecek buda cok zor o yüzden boşuna beklemeyin
  • Bazen kurtulmak istiyorum ama sahip olduğumuz her karışında, santiminde şehitlerimizin kanı olduğunu, bizim şanlı Osmanlının torunlarını olduğumuzu düşündükçe zaten yapmamız gerekenin kurtarmak olduğunu düşünmekten başka seçeneğimiz yok.

• Simdi buraya "Turk halkiyla olmaz" diyen adamlar acaba ne yapmis bu ulke icin? Bir arastirma, bir yoneticilik yapmis da mi halka dil uzatabiliyor?

• Bu ülke için global birşey yapında sonra gelin burada artislik yapın . Amerıkada yaşıyorum ulkenın dısardan ne oldugunu cok ıyı bılıyorum ıcınıde, uretım olmadıkca gerileyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Dünyaya bi kere geliyorum onuda bu ülkeyi kurtarmak için mi harcayacağım.Giderim güzel bir ülkeye keyfime bakarım bi daha Türkiye aklıma bile gelmez.

+milyar
  • Aga kanas bulgaristanda 600euro[avcılar bilir] getirmesi sorun,kurtuluş mücadelesi olursa bakarız bi çaresine.anca ölürsün nolcek.sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

tabikide kurtulmak.çünkü kurtarmayı seçtiğinde 50-60 yıl sonra ülkede her alanda gelişme başlar.bu halk için bu kadar yıl uğraşmayada değmez gidersin başka ülkeye paşalar gibi yaşarsın,hakettiğin değeride gösterirler.türkiye artık koyunların otlağı olmuş tek çözüm gitmek.
    tam olarak anlatamadım ama koyunlar için kendinizi yormayın gidin avrupa'ya,japonya'ya,amerika'ya hayatınızı yaşayın nede olsa 1 kere yaşayacaksınız onuda boş bir amaç uğruna koşarak geçirmeyin

Haklısın zaten Türkiyede mühendislerimize asgari maaş verdikleri için sürekli beyin göçü veriyoruz yani tüm mühendislerimiz Türkiyeden gidiyor ve yabancı şirketlerde calısmaya başlıyor o yüzden Türkiyede artık ne mühendis kaldı nede adam akıllı cerrah.Alayı kendine göre haklı durumda tabi.

• Yıllardır milleti şükredin halinize daha kötüleri var diye diye bu hale getirdiler ve bu koyun toplmun sayısı azalması gerektiği yerde dahada artmaya başladı ben artık bu ülkeden adam olacağına inanmıyorum o yüzden yakın zamanda kaçıp kurtulacağım bu ülkeden
  • Benimde tek ümidim askeri darbe idi orduda boyun eğdi kürt halkı zaten durumdan memnun iş bizim gibi vatansever türklere kaldı bizimde sayımız az yani kısacası bu ülke bu çobanlar taht savaşına girmedikçe zor kurtulur...
  • Yaşınız kaç, ne iş yapıyorsunuz, kaçınız yurtdışında nekadar kaldı bilmiyorum ama,

şuan vatanımdan 4500km uzaktan yazıyorum bu yazıyı. Yurtdışında mühendis olarak çalışıyorum, şartlarım iyi,

tek birşey söyleyeceğim: Vatanımızın kıymetini bilin. Neresi olursa olsun doğduğunuz toprakların havasına suyuna benzemez...

Hiçbir ülkede delererden süt ve bal akmıyor. Bidaha diyorum memleketin kıymetini bilin gençler !!!!!!!!!
  • bir dahaki seçimde osman pamukoğluna oy vericem diyorum ama şöyle bir düşününce osman pamukoğlu ne anlar siyasetten diye hayıflanıyorum.
    ner siyasetimizde iş var ne politikacılarımızda. Uluslararası arenada bir hiçiz, toplumumuz da öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

Herkes halinden memnun.

İlk defa bu adamı destekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.