Şimdi Ara

Bu ülkeden kurtulmak mı? Bu ülkeyi kurtarmak mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dram yapmışınız olayı bir şey olduğu yok, bu devlet nasıl bölüncek, olsa olsa kuzey ıraktan toprak alınılır çünkü kuzey ırağın sınırı türkiyeyi tehdit ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Yaşınız kaç, ne iş yapıyorsunuz, kaçınız yurtdışında nekadar kaldı bilmiyorum ama,

şuan vatanımdan 4500km uzaktan yazıyorum bu yazıyı. Yurtdışında mühendis olarak çalışıyorum, şartlarım iyi,

tek birşey söyleyeceğim: Vatanımızın kıymetini bilin. Neresi olursa olsun doğduğunuz toprakların havasına suyuna benzemez...

Hiçbir ülkede delererden süt ve bal akmıyor. Bidaha diyorum memleketin kıymetini bilin gençler !!!!!!!!!

Hangi ülkeden yazıyon?
  • Benim verdiğim oy ülkeyi kurtarmaya yetmedi. Başkasının verdiği oy yüzünden bugün yaşadığım şartlardan memnun değilim. Bana sorarsan eğer, vizem çıktığı anda bavulumu toplar giderim.
  • Önümüzdeki 5-6 yıllık dönemde Türkiye'nin Doğusunda Hakkari ile beraber bir kaç ilin daha kopma noktası geleceği aşikar.
    Terörün git gide yayıldığı bugünler bize gösteriyor ki terör artık semtlerimize, sokaklarımıza yayılacak, hangi ilden olursanız olun.
    2020 yılına varmadan da bu ülke bölünür.

Tabi bu İhanet Projesi tıkır tıkır işlerse.

Şu ana kadar işliyor, sorun yok.

CHP'nin yolu yol değil.
    MHP'de ise millilik tamam ama aktif siyaset yok.
    Ama önümüzdeki aylarda MHP veya CHP'nin başındaki isimlerin sürpriz bir şekilde gidip yerlerine daha aktif ve aynı zamanda daha milli muhalefetçiler geçerse ülkeyi uçurumdan kurtarabilirler.

Zira ülkenin tek umudu bu.

Hakkımızda hayırlısı.
  • Tamamen kurtuluyorum 10 eylülde

http://forum.donanimhaber.com/m_64615683/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 19 Ağustos 2012; 11:30:18 >
  • İşte bu kadarsınız siz.Ya kendi vatanınızdan ülkenizden yurdunuzdan tarihinizden bahsediyoruz şaka yapar gibi adam terkeder giderim diyor.Japonlara atom bombası atıldı adamlar ülkelerini terk mi etti karın tokluğuna çalıştı belki o ülkenin ekonomisini bu hale getirdi aynı şekilde almanlar bir sürü millet.Ama kolay geliyor kaçmak.Siz de hala hükümet şöyle hükümet böyle o adam amerikanin dediklerini yapıyor bu doğru ama yapmazsa ne olur bir düşünün ondan öncekiler dinlemedi de ne oldu adam en azından içeriden gelişmesine büyük katkı sağladı bu ülkenin ve amerika boyunduruğundan kurtulmak için bütün ülkenin içte birleşip kendini geliştirmesi gerekiyor bence tam anlatamadın ama.Imamin orduları falan diyorsunuz o insanların gerçekten kötü bir amacı yok kendinizi bu kalıplaşmış düşüncelerden koruyun artık neden yani kime ne yaptılar ülkemizi dışarıda iyi tanıtmaktan başka.Mazlumlara yardım götürenler var kendisi aylarca maaş almadan soğuk evlerde öğrencilerini bırakmadan orada ölenler var nasıl kötü amaçlarını gördünüz Allah aşkına ve ben hala ülkemizin kurtulacağını düşünüyorum çünkü türkler dünyaya 2 kez hakim olacak diye bir söz var ben buna inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Dünyaya bi kere geliyorum onuda bu ülkeyi kurtarmak için mi harcayacağım.Giderim güzel bir ülkeye keyfime bakarım bi daha Türkiye aklıma bile gelmez.

Mantığa bak...
    Çoktan kaybetmişiz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broxx

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bu ülke asla bi osmanlı olamaz.
    herşey eskide kaldı artık kimse kurtaramaz bu ülkeyi.

Demen gereken sey 2. bir Ataturk gelmez olmalıydı.

Bize Atatürk değil Osmangazi gibi adamlar lazım Atatürkün kurduğu devlet ortada osmangazininki ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 19 Ağustos 2012; 11:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

quote:

Bize Atatürk değil Osmangazi gibi adamlar lazım Atatürkün kurduğu devlet ortada osmangazininki ortada.

Bir de bunlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

Herkes halinden memnun.

• quote:

quote:

quote:

İşte örnek bir vatandaş...Konu sahibi arkadaş cevabını almıştır umarım...

Atatürk bu ülkeye fazla bir adam...
  • Atatürk'e laf edenler, ona ihanet edenler olduğu sürece 1 adım bile ileri gidemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

Atatürk'e laf edenler, ona ihanet edenler olduğu sürece 1 adım bile ileri gidemeyiz.

Hele hele bunun ustune bir ulke kukla olmussa baska ulkeler adina.

• Valla ben ülkeden kurtulmayı tercih ederim. Son bir askerlik olayım kaldı onuda halledip çıkıcam ülkeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

quote:

quote:

quote:

Ne olduysa sizin gibiler yüzünden oldu tüm gelişmelerin önüne Atatürkü set olarak çektiniz ülke hep yerinde saydı Atatürk iyi bi asker olabilir lakin iyi bi devlet adamı değildi.

• Artık her şey için çok geç maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

quote:

quote:

quote:

Ne olduysa sizin gibiler yüzünden oldu tüm gelişmelerin önüne Atatürkü set olarak çektiniz ülke hep yerinde saydı Atatürk iyi bi asker olabilir lakin iyi bi devlet adamı değildi.

Peki kardeş...Size padişahınızla mutluluklar...

• Hakkari ve Şırnak elden gitti millet, bize miras kalan bu toprakları koruyamadık. PKK denen çapulcu katil örgüt aldı bizden. Bundan sonra Türkiye geri dönüşü olmayan eyaletlere bölünme sürecine girdi. Siz ona beylikler de diyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

Atatürk'e laf edenler, ona ihanet edenler olduğu sürece 1 adım bile ileri gidemeyiz.

Kisilere bağlı kalmaktan vaz geçin artık sene 2012 biz hala yıllar önce yasamış insanlardan medet umuyoruz nasıl bir milletiz anlamış değilim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.