Şimdi Ara

Bu ülkeden kurtulmak mı? Bu ülkeyi kurtarmak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Korkunçlu Kadın

Kendi kendini bitiren bir ülkeyi korumayacağım giderim başka ülkenin askeri olurum Türkiye için asla birşey yapmayacağım

Biz hakkari elden çıksın zaten oranın halkı bizden değildi hakkari bizden çıksa ne olur diyoruz ama şöyle yorumları görünce. Türkiye Halkı Türkiye'den geçmiş ?

hocam bırakın vazgeçelim, uğruna savaştığın şeyler başkasına gidince ne kadar koyar insana, alın satın ekonomiye can verin, iyi hoşta nerde benim yeraltı kaynaklarım, kullanabileceğim petrolüm, karadenizim, istanbulum, rüzgarlarım, bomboş orta anadolum, bizden olupta gerçekten bizden olup her gece uyumaktan korkan güneydoğulum...
    hangisine değer veriyorlarki bu ülkede biz de o ülkeye değer verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Kendi kendini bitiren bir ülkeyi korumayacağım giderim başka ülkenin askeri olurum Türkiye için asla birşey yapmayacağım

Biz hakkari elden çıksın zaten oranın halkı bizden değildi hakkari bizden çıksa ne olur diyoruz ama şöyle yorumları görünce. Türkiye Halkı Türkiye'den geçmiş ?

Yapıcak birşey yok bu saatden sonra umrumda değil ilk fırsatta gitmeyi planlıyoruz

+Meclise aldığı parti bile pkk lı ş*ref*izlerle tokalaşım sarılıp koklaşıyorsa kendi kendimizi bitiriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty gangbanger -- 19 Ağustos 2012; 0:47:30 >

• Yapma arkadaşım tamam ekonomi iyi değil vergi çok ama yinede en iyi müslüman ülkeyiz bence.
    Yıl 2012 hala kol kesenler var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kurtarayım ki? 15 yıl sonra din din diyen herif gelipte ülkenin içine edecek yine sonra bütün halkta "aa din diyor o çok iyi elhamdürillah" diyecek. Uğraşmaya değmez.
  • Vergilerden şikayet etme gibi bir lüksünüz yok az tüketim çok üretim
  • Herkes kendi işini hakkıyla yaparsa bahane yerine çözüm sunarsa ülkede kurtulmak kelimesine gerek bile kalmaz. Girmişim AB'sine, kendi standardını yükselttin mi AB'ye ihtiyacın mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

Herkes kendi işini hakkıyla yaparsa bahane yerine çözüm sunarsa ülkede kurtulmak kelimesine gerek bile kalmaz. Girmişim AB'sine, kendi standardını yükselttin mi AB'ye ihtiyacın mı var?

çocuk hayali gibi birşey bu ya da
    webmasterin "bir forum kurarım içinde herşey olur google a bile gerek kalmaz" deyişi gibi birşey,
    hocam öyle yalnız kovboyluklar sökmüyor büyük işlerde, bunu küçük oyunlardan dota,cs vs den tutun kariyerinize kadar götürün, tek başınıza bir yerlere gelmeniz zor taviz verirsiniz birşeyler kazanırsınız, kazandırtırsınız kazanırsınız, mecbusunuz buna

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Batmakta olan gemiyi önce fareler terk edermiş.

Bunu yazmak için gelmiştim.

Bugün yapılmayacak bi başkaldırı gelecek nesillerin bu nesle beddualarina sebep olacaktır.Önemli olan zalimlerin yaptıkları değil bu halkın tenezzül edip yapamadıklarıdir.Dinimiz bile zalime karşı elinle yapamıyorsan dilinle oda olmuyorsa kalbinle buğuz et diyor ama yüzde sekseni müslüman olan bir ülkede hiçbirşey rayında gitmiyor.

• önümüzdeki bir kaç yıl içinde tarih tekrar edip yeni bir kutuluş savaşı ile imtihan olabilir bu millet
    ama bu halkın bir an önce uyanıp gerçekleri görmesi lazım kaçmak hiç bir zaman çözüm olmaz.
    Ama bu ülkede insanlar sürekli kendi çıkarlarını düşünürse vatanın milli değerlerine sahip çıkılmaz ise
    biri gelip sahip çıkar ve o zaman kurtarmak istesek de kurtaramayız.
    Mustafa Kemal Paşa bu günleri ön görerek yazdı belkide Gençliğe Hitabeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bu ülke asla bi osmanlı olamaz.
    herşey eskide kaldı artık kimse kurtaramaz bu ülkeyi.

Demen gereken sey 2. bir Ataturk gelmez olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_R

quote:

Herkes kendi işini hakkıyla yaparsa bahane yerine çözüm sunarsa ülkede kurtulmak kelimesine gerek bile kalmaz. Girmişim AB'sine, kendi standardını yükselttin mi AB'ye ihtiyacın mı var?

webmasterin "bir forum kurarım içinde herşey olur google a bile gerek kalmaz" deyişi gibi birşey,
    hocam öyle yalnız kovboyluklar sökmüyor büyük işlerde, bunu küçük oyunlardan dota,cs vs den tutun kariyerinize kadar götürün, tek başınıza bir yerlere gelmeniz zor taviz verirsiniz birşeyler kazanırsınız, kazandırtırsınız kazanırsınız, mecbusunuz buna

Benzetmen alakasız olmuş. Ben imparatorluk kuralım onu bunu ele geçirelim gibi bir şey söylemedim ki böyle saçma bir benzetme yapasın. Doğru yönetimler, doğru kararlar, doğru işlerden bahsediyorum. Şikayet ederken nelerden şikayet ediyoruz? Mesela niye bizim internetimiz 1 gbps değil diyoruz veya niye bizim raylı sistemlerimiz hep böyle geri diyoruz değil mi? Ya da başka şeyler mesela neden bunlardan üretmiyoruz. Ama kim üstüne düşen görevi adam gibi yapıyor? Ne kadar doğru kararlar veriliyor? En önemlisi kim elini taşın altına koyuyor? Birçoğunuz -genel konuşuyorum- şu ülkeden gideyim de krutualayımın derdinde. Burada yapacağınızı başka ülkede yapıyrosunuz, başka ülkenin gelişimini sağlıyorsunuz. Yalansa yalan de.

Söylediğim şey saçma değil, gerçek olduğunu da söylemedim çünkü gerçek olsaydı bunun tartışmasını yapıyor olmazdık.

• Simdi aklıma geldi benzer seylerle ilgili konusan bir abimin videosu:

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151133786893957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broxx -- 19 Ağustos 2012; 1:04:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Benzetmen alakasız olmuş. Ben imparatorluk kuralım onu bunu ele geçirelim gibi bir şey söylemedim ki böyle saçma bir benzetme yapasın. Doğru yönetimler, doğru kararlar, doğru işlerden bahsediyorum. Şikayet ederken nelerden şikayet ediyoruz? Mesela niye bizim internetimiz 1 gbps değil diyoruz veya niye bizim raylı sistemlerimiz hep böyle geri diyoruz değil mi? Ya da başka şeyler mesela neden bunlardan üretmiyoruz. Ama kim üstüne düşen görevi adam gibi yapıyor? Ne kadar doğru kararlar veriliyor? En önemlisi kim elini taşın altına koyuyor? Birçoğunuz -genel konuşuyorum- şu ülkeden gideyim de krutualayımın derdinde. Burada yapacağınızı başka ülkede yapıyrosunuz, başka ülkenin gelişimini sağlıyorsunuz. Yalansa yalan de.

Söylediğim şey saçma değil, gerçek olduğunu da söylemedim çünkü gerçek olsaydı bunun tartışmasını yapıyor olmazdık.

internet senin mi? bu telefonlar arabalar nerden geliyor? sen onlarla işbirliği yapmayıp arabamı kendim üreteyim, millet işini düzgün yapsın adam gibi mühendisler araba uçak vs yapsın üstüne yurtdışına satalım falan dersen hayal bunlar hocam, amerika yapıyor onlarınki hayal değil diceksiniz de amerika valla kendisi üretmiyor ürettiriyor. Derseniz ki biz de böyle bir millet oluruz, o zihniyete ulaşırız o zaman kabul ama şu anki zihniyet biraz zor

ee tamam bu ülke de kalayım da kurtarayım mı diye soruyoruz ama gerçekten çok büyük eksiklikler var, zihniyet, imkanlar, zaman, insanlar çoğu eksik

bu arada hocam benim amacım kesinlikle kırıcı konuşmak, sizin söylediklerine saçma demek değil, öyle bir yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

internet senin mi? bu telefonlar arabalar nerden geliyor? sen onlarla işbirliği yapmayıp arabamı kendim üreteyim, millet işini düzgün yapsın adam gibi mühendisler araba uçak vs yapsın üstüne yurtdışına satalım falan dersen hayal bunlar hocam, amerika yapıyor onlarınki hayal değil diceksiniz de amerika valla kendisi üretmiyor ürettiriyor. Derseniz ki biz de böyle bir millet oluruz, o zihniyete ulaşırız o zaman kabul ama şu anki zihniyet biraz zor

ee tamam bu ülke de kalayım da kurtarayım mı diye soruyoruz ama gerçekten çok büyük eksiklikler var, zihniyet, imkanlar, zaman, insanlar çoğu eksik

bu arada hocam benim amacım kesinlikle kırıcı konuşmak, sizin söylediklerine saçma demek değil, öyle bir yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın

E ne demişim orada? Daha iyisini istiyorsan elini taşın altına koyacaksın. Gelişmişliğin birçok değişkeni var. Sadece üretime bakarak gelişmişlikten bahsedemeyiz. Ülkenin vatandaşa sunduğu haklar, kanunlardaki boşlukların olmayışı kısaca adalet, iş imkanları, sosyal kültürel faaliyetler vs vs. Her değişkenin kontrolü mutlaka birilerinin bir vatandaşın elindedir. O değişkenlerden biri illa ki işiniz olacaktır. Onu iyi veya kötü siz yürüteceksiniz. Kötü yürütürseniz sizinle iş yapılmaz veya size kasıtlı olarak sorun çıkarılır vs. vs. Yani eleştiri tabi ki iyi bir şey herkes yapmalı ama kuru eleştiri ya da laf olsun diye yapılan eleştiri bir fayda sağlamıyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: broxx

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bu ülke asla bi osmanlı olamaz.
    herşey eskide kaldı artık kimse kurtaramaz bu ülkeyi.

Demen gereken sey 2. bir Ataturk gelmez olmalıydı.

atatürk dönemindede bi osmanlı değildi bu ülke.
    osmanlının ortalama son 100 yıllarında bozulmaya başlamıştı bu ülke.
    ek olarak koskoca bir devletin istikbalini sadece bir kişiye yükleyenlerden değilim devleti halk geliştirir osmanlı zamanında bu millet başarısının en büyük payını halkına borçludur. şuan devletin başına kim geçerse geçsin bu halk değişmediği sürece asla bir osmanlı olamaz. asla gelişemez.
  • doğu gitti unutun doğuyu
  • Kışkırtıyorlar. Milletin sabrını sınıyorlar bizleri sokaklara döküp katliam süsü verdikleri eylemlerle içeride bir isyan planlıyorlar. Önümüzdeki 3 ay zor bir dönem olacak gibi görünüyor. Allah Türk'ün yardımcısı olsun.
  • Ulkemiz ancak olusacak bir kaostan sonra duzelir diyorum. Bir savas mesela.

• geçmiş ola, çok farklı şeyler dönüyor. bu halkın çoğunluğunun oy vermesi olayı degil. bu oylar bı yerden geliyor.tamam müstehak ama yüzde 50 de değildir yav.

iki adaylı başkan seçimlerinde bu oy oranları görülüyor. bir de dikta rejimlerinde. ben bu yüzde50 olayının içinde iş var dyorum
  • quote:

Sonuna kadar katılıyorum
    +1814

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.