Şimdi Ara

Bu ülkeden bir sol bek çıkmaz bir de support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi bu support rolü sanki oynayan kişileri boğup öldürüyormuş tadı veriyor bazı "40 qill aldım qnq" diyenlere. Mainim jungler olmasına rağmen en fazla oynadığım karakter support leona oldu ve gayet de eğlenerek oynadım. Yani şunu demek istiyorum bir insan son pickken ona kalan support pozisyonu gelince neden bu kadar ağlayıp, oyunun içine edebilir ki?

• oyunu daha çok erkekler oynadığı için böyle çünkü erkeklerde ben öldürmeliyim kill almalıyım vs. şeyi var benim kız oyuncu tanıdığım var supportdan başka bir şey oynayamıyor her oyunda support oluyormuş her oyun dediğim lolden başka oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathlessss -- 29 Eylül 2013; 14:34:51 >
  • Supporttan eğlencelisi var mı? Mainim support, wardla adcnin dediklerini yap senden rahatı yok oyunda. Early de sıkıntı çekersin ama late de en fazla yapacağın şey millete heal/kalkan cart curt basıp wardlamak..
  • La keşke küçükken klübe gitseymişim sol bekim ayrıca supp oynamayı da seviyorum
  • hasan ali ve holythot ne kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

Supporttan eğlencelisi var mı? Mainim support, wardla adcnin dediklerini yap senden rahatı yok oyunda. Early de sıkıntı çekersin ama late de en fazla yapacağın şey millete heal/kalkan cart curt basıp wardlamak..

doğru kafan rahat oluyor ama yanına kötü adc gelince kabusa dönüşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlessss

quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

Supporttan eğlencelisi var mı? Mainim support, wardla adcnin dediklerini yap senden rahatı yok oyunda. Early de sıkıntı çekersin ama late de en fazla yapacağın şey millete heal/kalkan cart curt basıp wardlamak..

doğru kafan rahat oluyor ama yanına kötü adc gelince kabusa dönüşüyor

Ben kaç kere yanımda ki adclere last hit öğrettim sen biliyor musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sol bek oyuncusuyum ama futboldan artık cacık olmaz.
  • sup olunca oyun taşıma ihtimalin çok az mal adc en önde duruyor çat tf başlamadan güm gidiyo sonra gg soraka report :D:DD:D
  • kendimi roberto carlos gibi hissettim
  • Yanindaki adc iyiyse support keyiflidir. leona ise candır.
    Kastirdigin adc ramboluk yapip 3vs1 girince, takimdaki diger kasilmislar ayri ayri dolasinca, lane ittirmekten acizseler insani dinden imandan cikartan yanida var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weste bekleriz kardes.

• Bu ülkeden sol bek çıkmaz ve adc çıkmaz :D
  • Bence senin oyunlarına denk gelmiyor.Tr de olmama rahmen pick ekranında direk support yazan insanlarla karşılaşıyorum.Tabi sayıları çok fazla değil.Mesela az önceki oyunda bizim bot lane mizi karşı supportun yanlış focus yapamsı ve bizim supportumuzun iyi oynaması sonucu aldık.Bizim adc mape bakmıyordu hatta pinglere bile cevap vermiyordu ama bizim supportun iyi oynaması sayesinde kazandık.
  • Ben cok keyif aliyorum support oynarken ama iyi bir duo adc bulamadigim icin oynamak istemiyorum. Agresif supportlar gayet keyiflidir.

• zaten keyif alanlar bi süre sonra iyi yerlere geliyo taric bc oynarı kaldımı acayipte zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

La keşke küçükken klübe gitseymişim sol bekim ayrıca supp oynamayı da seviyorum

aynen
  • Sadece sol bek degil de forvet, kaleci, orta saha falan hicbirisi cikmasa da bitse tukense kurusa su futfol. Atletizm falan gelisse en azindan...
  • keyifli ama turnuvalardaki gibi bir bot ve sürüsüyle wardla gezmek bir yerden sonra keyif kaçırabilir. bana desteklerin ward taşıyıcısı noktasına getirilmesi hoş gelmedi.
  • Adam çalının dışına atıyor totemi biz ne yapalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.