Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EbuSerkan

En büyük örnek yobazlar

Milletin içkisine sevgilisiyle gezmeseine karışan tipler

İşi gücü ateistlere laf atmak olan tipler

Millete ahlak dersi vermeye kalkanlar

Bunlar yüüznden ülke 1000000000 yıl daha gelişmez

Onlardan bir farkın yok.
    Sadece henüz farkında değilsin

İyi akşamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist, doğu kültürü demişsin, çok yanlış konuşmuşsun. O kadar yer gezmişsin, bi halt öğrenememişsin demek ki doğu anadolu bölgesinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EbuSerkan kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ateistlerde inananlara laf edip onların her görüşünü cahilce görüyor ve hepsini aptal olarak nitelendiriyor. Bu karşılıklı olan bir şey bizin ülkemizde. Siz bunu böyle dile getirince sorun çözülmüyor maalesef daha çok körüklüyorsunuz. Herkes hem dini, hem kişisel olarak kendinden sorumlu biz elimizden geldiğince medeniyeti yaymaya çalışalım insanlara selam verelim, selam alalım belki bir gün başarılı oluruz benim hala umudum var fakat böyle yapıcı değil yıkıcı eleştiriler maalesef bizi başarıya değil daha çok başarısızlığa götürecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millette gülecek hâl mi kaldı..

• İyi akşamlar hocam,Bolu'da 5 sene okumuş birisi olarak ismi geçince duygulandım nedense :D

İnsanlık dediğimiz şeyin dini,rengi,doğusu,batısı yoktur.İnsan olanlara denk gelmeniz dileğiyle,iyi forumlar.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam, bisiklet turu yaparken, Almanya'lı kızla konuşan siz değil miydiniz? Noldu o konu ya?

• Oturduğum siteye çıkan uzun bir rampa var tahmini 3 km falan. Ben her akşam o rampada yukarı çıkan onlarca insan görüyorum erkekse ben yanlarında durup alıyorum insanlık öldü mü diyip ama bayansa korkıyorum buyrun beraber gidebiliriz demeye yanlış anlarlar diye. Kadınları da anlıyorum kime güvenecekler ki ortalık sapık tevavüzcü kaynıyor.

• Hocam interrail Türkiye'nin kampı mı o? Gidemedim valla çok üzgünüm ya

• Kezbanland olmuş türkiye artık...
  • medenıyet yoksa dogu ne yapsın..bende ıstanbuldan kucuk bır kasabaya geldım..burada tesekkur falan yok..sohbet ettıgın bırı yanından kalkıp gıder hoscakal demez
  • Mastertranslator kullanıcısına yanıt
    dogu dogu dıye asagılayın dogu ne yapsın avrupası abd si rusyası akbaba gıbı beklerkı halkı refaf ıcınde yasasın..petrol olmasaydı belkı sımdıye medenılesirdi
  • Kimse alınmasın ama adam haklı insanlar kafayı yedi Türkiye güzel bir ülke taşı toparığına kurban ama sorun şu mi içinde yaşayan insanların çoğu bu ülkeyi cehennem ediyor. Universiteye gidiyorum hocaya bir soru sordum (kuantum bilgisayarlari ile ilgili) hoca arastirin dedi sonra sinifta adim cikti vay efendim bize is cikariyorsun... Bilgisayar programciligi bolumunde mi eleman soyledi bunu.

Af edersinizde milletin isi gucu boktan diziler seyredip instagramda , scorpda , snapchatte boktan pozlarla boktan hareketlerle ozenti ve dejenere tavirlar sergilemekten bir halt yaptigi yok.

İnsanlarin af edersiniz ama g.tu kalkti bakin sadece ulkenim gelecegi icin konusmuyorum ileride benim bulundugum nesilin icinden nasil anne baba cikacak merak ediyorum ?

Maymun gibiler...

Egitim , kultur , ahlak sifir abi ama laf sokmada , kavgada vsde on numaralar...

Allah islah etsin bunlari...

• Metro beklemek icin bir banka oturdum, bankın diğer tarafında oturan kiza sadece merhaba dedim. Kız mal gibi sanki hiç insan görmemiş gibi yüzüme baktı, sanki niye selam veriyorsun amk der gibi sonra yanımdan kalktı ayakta bekledi.

• Türk kizlarinin %75i boyle emin oll

• Altına imzamı atıyorum. Kopenhag'ta 2 sene bulundum. ben böyle kaliteli, dürüst, sevecen, saygılı aynı zamanda barış içinde ve huzurlu yaşayan insanlar tanımamıştım işte o yıllarda tüm hayata bakış açım ve felsefem değişti. Sonra geldik yine Türkiye'ye ; kapitalizm ve emperyalizmin narşa yükseldiği topraklara, insanları hayatı boyunca bir ev bir araba tutsağı yapan yönetimler, halkın gözünü hala açamaması, bilmediği konu hakkında yorum yapan akıl yoksunları insanlar, yolsuzluk diz boyu, adalet yok, eğitim yok, hukuk yok bla bla hepimizin bildiği şeyler boynumuza kadar pisliğe batmış haldeyiz malesef.. O yüzüne bakan asık suratlı kızlar, hiç bi zaman unique özelliklere sahip olamayacaklar oysaki pisliğe batmış olan ülkemizin insanları birbirine saygılı, güleryüzlü, adaletli, dürüst olsa bu cennet vatanı hakkaten kıyak olurdu . Selam ve iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamLEGEND* -- 9 Ekim 2017; 23:34:23 >
  • Abi çoğu konuda 30 yaşında veya o civarlarda olduğunu belirtiyorsun, hiç mi bu yaşa kadar bu ülke kızlarının büyük çoğunluğunun totosu havada kızlar olduğunu öğrenemedin?

Tabii hata sırf kızlarda değil. Erkek kitlesi de bunların totolarını fazla kaldırarak hata ediyor.
  • Üniversitedeki bir anım aklıma geldi, kızın biri otobüs kuyruğunda çantasından cüzdanı düşmek üzere farkında değil ama bende baya uzaktayım gördüm seslensem acayip olacak dedim koşmaya başladım derken korktuğum başıma geldi cüzdan düştü kimse cüzdanı fark etmedi bu sırada kız otobüse bindi ve otobüs hareket etti gittim cüzdanı aldım. Aynı yere giden dolmuşa bindim otobüsten önce ulaştım ama o otobüsün gelmesini bekliyorum cüzdanı eğer bulamazsam diye düşünerek açtım kimliğine baktım cüzdandaki paraya baktım 20-20-5 olmak üzere 45 lira para vardı. Baktım 45 lirayı çaldın diye suçlanmamak için cüzdanının fermuarlı gizli gözüne bir 50 lirada ben cebimden ekledim ve 95 lira yaptım 10 dk sonra otobüs geldi. Kızın yanına yaklaştım cüzdanınızı düşürdünüz buyrun dedim. Küfür kıyamet. Şerefsiz sen benim cüzdanımı nasıl alırsın bakın düşürdünüz vs dememe kalmadı buyrun karakola gidelim şikayetçi olun benden dedim. O zaman sustu ve bende hadi eyvallah dedim gideceğim yerin dolmuşuna binerek uzaklaştım. Daha sonra okulun itiraf sayfasında. 1 ay boyunca beni aradı. Yok çok beyefendi biriydi yok ben tam öküzlük yaptım hatta cüzdanıma para eklemiş vs ondan özür dileyip teşekkür etmem lazım ne olur beni bulsun diyerek. Ama asla ulaşmadım.

• Theo ülkeyle ilgili kafanda kurduğun hayal dünyasından kurtulup gerçeklerin farkına varmaya başlamışsın...Seni kutluyorum...

Bu şekilde tabularla kezbanlıklarla yetişen Türk genci için, çok büyük imkanlara sahip denemez....
  • Forum acayip iki yüzlü tavır sergiliyor.Kadınlar sosyal olunca yok ben bu kadınla evlenmem.Yok selam vermeyecek yok el ile tokalaşmayacak diyorsunuz.

Ülkede birçok taciz vakası var.Kekolar,abazanlar yolda kadınlara korna mı çalar,arabayla yavaşlayıp laf mı atar,bilerek ne giydiğini görmek için far mı yakar.Bunlar hep olan şeyler.İnsanlarda temkinli davranıyor hepsi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Hocam, bisiklet turu yaparken, Almanya'lı kızla konuşan siz değil miydiniz? Noldu o konu ya?

Devam ediyor, ama yuva kurmak gerçekten aşık olmadığın bir insana karşı zengin ve rahat bile olsa etik olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.