Şimdi Ara

Bu ülkede tecavüz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkekliğimden utanıyorum bazen reşit olmayan kızlara tecavüz edip öldüren mahlukatların cezaları idam olmalı.8 9 yaşındaki çocuklardan istedikleri nedir bu Allahsızların fakir çocukların kızları kaçırıyorlar idam geri getirilmeli ?

Arkadaşlar ben kendime hakim olamıyorum bu tarz haberler duyduğum zaman sinirimden ağlayacak delirecek gibi oluyorum.Yani o anda o şahsı koysalar önüme kırılmadık kemiğini bırakmam çocuk istismarına yıldırıcı cezalar gelmesini istiyorum idam elektrikli sandalye vs gibi...

Haberleri izlemeye korkar oldum...

Utanıyorum insanlığımdan ...

• Bunların kollarını, bacaklarını kesip ç.... de koparıp ağzına tıkıştırcan sonra da anadan doğma meydana bırakacaksın ibret olsun diye
  • Tecavüzün yaşı olmaz her türlüsünün Allah belasını versin.
  • İdam cezasının tekrar yürürlüğe konulması benim görüşme göre de Türkiye Cumhuriyeti için hayırlı olacaktır.
    Ancak böyle yasa değişikliklerinin yakın zamanda meclisten geçebilmesi hiç mümkün gözükmüyor maalesef.
  • Tecavüz çift yönlü de cok igrenç birşey ilk yönde tecavüz fiilinin gercekleşmesi gercekten igrenç birşey ama idam cezasini yürürlüge sokamayacak neden tecavüz iftirasi kavramidir yani kız arkadasiniz yada baska biri bana tecavüz etti deyip sizi cok kolay iceri attirabilir ki gazetelerde bir adamin 30 yil yatip bir adamin da 7 yil sucsuz yere yattiklarini okudum ..

AmA kesinleştikten sonra ıslah edilenlerin ( gercekten ıslah olmasi gerekir) sicillerinden silinerek toplum hayatina ıslah olmayanlarin ise idam edilmesi taraftariyim bir ünlü sözdeki gibi asmayalim da besleyelim mi
  • oldursen gunaha gırmezsın sevabı olur . zaten halledıyolar ıcerde yatacak yerlerı yok :@
  • Arkadaşlar bunları öldürmek en büyük saçmalık olur.

Tek yapılması gerekn bunları hadım edip ellerini keseceksin.Sonrada atacaksın sokağa.Bir ömür boyu sürüneceklr...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkede eskiden beri filmlerde insanların gözüne sokulmuş,yasak oldukça daha da çekici bir hale getirilmiş tabudur.Kahretsin ki insanlarımız hala bunları izlerken azgınlaşıyor,kahretsin ki çoğu dizi/filmlerde daha fazla izleyiciye ulaşılsın diye bu tabu yer alıyor
  • napsın adamlar.. paraları yok.. müslüman bir ülkede her türlü yasaklanmış cinsel ihtiyaçlarını gideremeyen zavallı insanlar ne yapsın? önce temel sistem değişmeli arkadaşım ondan sonra tecavüz olayı biter. git bak amerikaya avrupaya birde türkiyeyle karşılaştır.. müslümanlık zina derken durum böyle abazalık oluyor.. tecavüz gibi şerefsizlik ortaya çıkıyor ne yapsın adam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: negarip

napsın adamlar.. paraları yok.. müslüman bir ülkede her türlü yasaklanmış cinsel ihtiyaçlarını gideremeyen zavallı insanlar ne yapsın? önce temel sistem değişmeli arkadaşım ondan sonra tecavüz olayı biter. git bak amerikaya avrupaya birde türkiyeyle karşılaştır.. müslümanlık zina derken durum böyle abazalık oluyor.. tecavüz gibi şerefsizlik ortaya çıkıyor ne yapsın adam..

olayı muslumanlıga baglıyabıldıysen helal olsun.O heriflerde 10 gram Allah sevgisi olsa zaten bunu yapabılcegını bıle dusunmez.İdam tecavuze agır olur.En iyisi hadım edilmek hadım edildikten sonra zaten adam kendini öldürmek istiyecektir

• Bana göre "İdam olmayan ülkede adalet olmaz !"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeepOut -- 19 Eylül 2010; 11:25:20 >
  • Bende cezalara artırılması taraftarıyım bence bu cezalar hiç caydırıcı değil devlet bence bu olaya el atması gerekir
  • quote:

napsın adamlar.. paraları yok.. müslüman bir ülkede her türlü yasaklanmış cinsel ihtiyaçlarını gideremeyen zavallı insanlar ne yapsın? önce temel sistem değişmeli arkadaşım ondan sonra tecavüz olayı biter. git bak amerikaya avrupaya birde türkiyeyle karşılaştır.. müslümanlık zina derken durum böyle abazalık oluyor.. tecavüz gibi şerefsizlik ortaya çıkıyor ne yapsın adam..

Arkadaşım söylediğin cümlelerin hiçbirinde mantık yok reşit olmayan kızlara tecavüz nedir ? senin kardeşini ablana birisi tecavüz etse onlara zavallı diyebilecekmisin bakalım ? Özellikle reşit olmayan yani çocuklara karşı yapılan her türlü suç(kesinleştikten sonra) idamla cezalandırılmalı...
  • Cinsel organın sadece tuvalet ihtiyacında kullanılmasını sağlayan (Bir nevi kısırlaştırma) ilaç, iğne gibi bir şey okumuştum gazetede. Tecavüzlerin en çok olduğu ülkelerde kullanılan bir yöntem. 10 numara da bir yöntem yani bence.
  • sizleri anlayamıyorum herşeyin sonucu idam mı olmak zorunda herşey böyle çözülecekmi ? iran gibi şeriat ülkesinde bile kaç kez tecevüze ugruyor bir kadın..herşey dışarıdan göründüğü gibi degil malesef..olay idamda degil..mesela avrupada bu olaylar ne kadar oluyordur acaba..cünkü insanlar aç degiller abaza degiller bazı şeyleri görüyorlar..anlıyorlar..konusuyorlar..ama ya bizim ülkemizde ? bi dizi çekilir bi tecavüz sahnesi olur milyonlarca kez izlenir..bi gay sahnesi olur yok muhafazakarlar ne diyeceklermiş..onlar kim de bu haklara sahipler muhafazakarsan otur dininin gerektirdiğini yap..bizim izledigimize izlemediklerimize karışma arkadaşım.bu kadar basit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Cinsel organın sadece tuvalet ihtiyacında kullanılmasını sağlayan (Bir nevi kısırlaştırma) ilaç, iğne gibi bir şey okumuştum gazetede. Tecavüzlerin en çok olduğu ülkelerde kullanılan bir yöntem. 10 numara da bir yöntem yani bence.

İdamdan daha acı verici olur bu ya süper.Hem yaşar hem acı çeker.İyi bu Yapmasınlar.

• quote:

Cinsel organın sadece tuvalet ihtiyacında kullanılmasını sağlayan (Bir nevi kısırlaştırma) ilaç, iğne gibi bir şey okumuştum gazetede. Tecavüzlerin en çok olduğu ülkelerde kullanılan bir yöntem. 10 numara da bir yöntem yani bence.

Bu da mantıklı aslında. İdama gerek yok, hadım ediceksin. Ama %100 kanıtlandıktan sonra elbette.
  • quote:

bu dediğiniz yöntemi yıl içinde milletvekillerimizden birisi söyluyordu bu ve buna benzer bır kac yöntem ama gerısı gelmedi önerılerın,umarım bır sonuca ulaşılır.

arkadaşın bırıde amerıkayımı avrupayımı ne örnek vermiş,o dediğiniz yerlerde tecavuz olmuyor mu sanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

quote:

Arkadaşım söylediğin cümlelerin hiçbirinde mantık yok reşit olmayan kızlara tecavüz nedir ? senin kardeşini ablana birisi tecavüz etse onlara zavallı diyebilecekmisin bakalım ? Özellikle reşit olmayan yani çocuklara karşı yapılan her türlü suç(kesinleştikten sonra) idamla cezalandırılmalı...

ben reşit olmayan kızlardan bahsetmedim.. gayet mantıklı yazdığım merak etme.. ortada bi özgürlük olsa böyle tecavüzler olmayacak.

• quote:

ben reşit olmayan kızlardan bahsetmedim.. gayet mantıklı yazdığım merak etme.. ortada bi özgürlük olsa böyle tecavüzler olmayacak.

kimse kız arkadaşınla bi şeyler yapmana karışmıyor bu ülkede merak etme yeteri kadar özgür. oldu olucak tecavüzde serbest olsun bari .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.