Şimdi Ara

Bu ülkede aç kalınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ailenizin ekonomik durumu iyi değil sadece eviniz var. meslek yüksek okulu makine bölümü mezunusunuz. benim istediğim iyi kötü bi arabam olsun sonra karnım tok olsun istediğim zaman gezebiliyim, cebimdede en az 100lira kalsın ay sonuna kadar. zaten öyle borç işlerine girmemeyi düşünüyorum fakat araba almak içi 10bin lira kredi çekebilirim bunun taksiti zaten az olur öderim o sıkıntı olmaz. nekadar bi maaş alırsam olur bunlar? şimdi ordan birileri çıkıp dicek neden büyük hedeflerin yok. ne siz sorun ne ben anlatayım zaten evlenmiceğim için böyle yalnız başıma kolay yaşamanın yollarını arıyorum. dünya malında gözüm yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 21 Nisan 2015; 22:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EVET, HAYIR...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

EVET, HAYIR...

işte bu çelişki beni bitiriyo...

• Bazen okulu bırakıp aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum. Ulan bildiğin gelecekteki evlilik ve olursa çocuklarımız için çalışıyoruz.

• valla hocam toplumsal olarak konuşuyorum yanlış anlama, bu zihniyette insanlar yüzünden geri bir ülkeyiz.

oysa insanlar kendi potansiyellerini sonuna kadar kullanmayı hedefliyor olsalardı şu an dünyanın sayılı devletlerinden sayılı milletlerinden biri olurduk.

(aç gözlülük ile kendini aşmak olayı aynı şeyler değil.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

valla hocam toplumsal olarak konuşuyorum yanlış anlama, bu zihniyette insanlar yüzünden geri bir ülkeyiz.

oysa insanlar kendi potansiyellerini sonuna kadar kullanmayı hedefliyor olsalardı şu an dünyanın sayılı devletlerinden sayılı milletlerinden biri olurduk.

(aç gözlülük ile kendini aşmak olayı aynı şeyler değil.)

evet öyle ama bu ülkenin yönetim şekli olsun hükümeti olsun hiç sevmiyorum ve yapılanları doğru bulmuyorum. bizim gibi durumu iyi olmayan insanlar için herhangi bi teşvikde yok yaşam şartları zor. kaç yaşıma geldim artık ıkına ıkına yaşamaktan bıktım. ülke desen zaten siyaset politika tartışmalar eylemler dolar almış her şey başını gidiyor. sokaklarda pkk bizden daha rahat geziyor... kim bilir belkide bizim bilmediğimiz ne dolaplar dönüyo ülke hakkında. diğer avrupa ülkelerine baktığımda böyle şeyler göremiyorum. geçinmek kolay yaşam şartları kolaylaştırılmış dolgun maaşlar ucuz fiyatlar rahat yaşam. bide bize bak, devlet battı gidiyo... hani ülkede okuyan insan mı yok, dolu. mühendislerimiz yokmu dolu birsürü. ama devlet hiç bişeyi desteklemiyo teşvik etmiyo. neden bu ülke kendi arabasını üretmiyo neden her bi haltı normalde ucuz olup dışardan alıp inek sürüsü vergiyle burda soyuluyoruz. hani desenki bu ülkenin + larını say derim ki sadece vatanım yani. vatanıma canım feda gözümü kırpmadan kanımın her zerresini veririm bu vatana. ama ne gelişiyoruz ne ilerliyoruz hep geri gidiyoruz. millet uzaya çıkar biz madene inip insanları ölüme terk ediyoruz. geri zekalı gibi hissediyo insan :)

• R-John R kullanıcısına yanıt
    çok doğru yazmışsın, üstüne söylenecek söz yok.

yukarıda bireysel konuşmadım yeniden belirteyim yanlış anlama sakın. toplum büyük ölçüde kendi kendime yeteyim kafasında olduğu için bu haldeyiz, bu halde olduğunuz için toplum kendi kendime yeteyim kafasında. kısır döngü tamamen. buna yöneticilerin el atması gerek ama bu uyuşuk toplum modeli onların da işine geliyor aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.