Şimdi Ara

Bu Ülkede 2. El Araba Alınmaz ! Neden mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
22.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sahibinden ve benzeri siteleri şikayet ettim arkadaşlar haksız rekabetten piyasayi kontrolsüz şekilde yükseltilmesine aracı olduğundan sizde şikayet edebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir kere galeriden araba aldım 3 teker 14 jant sağ ön teker 13 jant çıktı arabayı aldığım ertesi gün lastikleri yenilemeye gittiğimde farkettim birde jant masrafı yaptım, galeriyi aradım böyle bişey oldu diye abi valla bizde hiç farketmemişiz bişey olmaz dedi bi dakka canım abim bi müiterimiz var geçmiş olsun dedi sıvıştı

her galerici aynı değildir doğru düzgün iş yapan esnafı tenzih ediyorum ama gerçekten galericilik mesleğini tecavüzcü çoşkun filmlerine benzetenler çok fazla

bu arada dod dan araç alan varmı nasıl güvenilirmi arkasında duruyolarmı gerçekten sattıkları araçların ? en mantıklısı yamulmamak için dod dan araç almak diye düşünmeye başladım

alternatif olarak renault mais 2.el

toyota 2.el

• ben arabayı satarken alan adam laf etmesin diye sağını solunu yaptırıp satmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

Yakın zamanda aracım arıza yaptı üst kapak çatlamış değişmesi gerek denildi sübaplar dahil. Sanayideki ustalar başta olmak üzere hemen herkes çıkma al taktırıp sat, kapağı kaynattırıp sat, su eksiltmiyorsa sübapları değiştir çak gitsin gibi mantık dışı söylemlerle hep bi usülsüzlüğe yönlendirme çabası içinde oldular. Birden bire çıkan bu arıza üzerine düşündüm taşındım durumum ekstradan 8 bin lirayı çıkaramıcak durumda olmasına ramen orjinal kapağı temin edip triger turbo soğutucu ne varsa değiştirdim. 6bin tl kapak tuttu 2bin tl de triger bakım ve işcilik tuttu. Birşekilde o parayı bulup buluşturup ödedim. En azından satarken içim rahat edicek en azından kimbilir hangi zorlukla araç sahibi olacak arkadaşın eline pimi çekilmiş bomba bırakmamış olacağım. Çok fazla dini inancım olmamasına ramen bu gibi usülsüzlüğü bana öneren yakın çevremin namazında niyazında oluşu da fazlaca manidar geldi bana. Bu zamana kadar hep düzgün araçlar denk geldi genelde kendi hatalalarımdan dolayi ya da lpg den ötürü sorun yaşadım. Bir başkasına bu şekilde sorunlu sıkıntılı aracı satmak şerefsizlikten başka birşey değil. Herşeyi geçtim aracımı alan kişi aracın huyunu suyunu öğrenmeden başına bir iş gelirse belki kendisinin ve ailesinin canından bile olabilir. Bu gibi durumları göze alabilen insanlar tamamen cana kast ediyor benim gözümde.
    Haklısınız, bizim maalesef böyle sahtekar sözde ustalar da var , uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maviplanet

ustam son derece haklısın ama sizin müşteri pörtföyünüz de şahsiyet yönünden zayıf kişilikli insanlarda var anlattıklarınızdan anladığımız kadarı ile. Müşterilerinizi seçip kalitesiz olanlarla çalışmamak ve sahte tamiratlara alet olmamak sizin elinizde. kapak çürük ve değişmesi gerekiyorsa müşteri illa sahtekarlık kaptırıyorsa yapmayıp kendi duruşunuzu sergileyebilirsiniz. Kayınbiladerim motor ustasıdır; yeni, tanımadığı müşteri geldiğinde konuşması ve haleti ruhiyesi düzgün değilse işi yapmamak için yüksek fiyat çeker ve müşteriyi sepetler.

bu sahtekar insanları burada anlatana kadar keşke önce kendi müşteri skalanızdan çıkarsanız ülkeye daha faydalı olurdunuz. nasıl olsa biri bu işi yapacak bari kaçırmayım derseniz birgün bu sahtekar zihniyetli yurdum insanları sizide kazıklarlar.

biraz eleştirdim kusura bakmayın ama piyasada okadar karektersiz insan varki bizler o şahsiyetsizleri dışlamazsak affedersiniz de kendilerini bi halt sanmaya devam edecekler.
    Zaten öyle yapıyoruz, uydur kaydır iş isteyeni yolluyoruz , Çok şükür hiç boş kalmıyoruz

Adam gibi adamlar gelip iş yaptırıyor , Zaten bir süre sonra müşteri ilişkisi yerini dostluğa bırakıyor

Biz yanlışın her zaman karşısındayız.
    Diğer meslektaşlar arkamızdan " manyak Onlar, müşteri seçiyorlar, Aman gitme işini yapmazlar " gibi şeyler konuşuyorlar, Hiç önemli değil, biz işimize bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Büyük harflerle yazmanıza gerek yoktu. Başka bir üye de uyardı, teşekkür ettim. Hayır "ORİJİNAL" değil hocam. Madem mevzu var, benim niye haberim yok. Karşılaşacağım mevzulardan bahseder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Büyük harflerle yazmanıza gerek yoktu. Başka bir üye de uyardı, teşekkür ettim. Hayır "ORİJİNAL" değil hocam. Madem mevzu var, benim niye haberim yok. Karşılaşacağım mevzulardan bahseder misiniz?
    Hayır ben uyarmak anlamında söylemedim ki :) önyargılı yaklaşmışsınız. Gerçekten çok doğru tesbitte bulunduğunuzu belirtmek için büyük yazdım. Konuşma esnasında orijinal diyeni duymadım hiç herkes orjinal diyor. Ama bazılarının orijinal demesine ben de şaşırıyorum. :)

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam imla konusunda zaten çok üst düzey olmadığımı belirtirim. Bildiğim kadar dikkat etmeye çalışırım ama bunlar bir tarafa. Anlamadığım büyük olan mevzu ne? Yoksa yine mi yanlış anlıyorum? Art niyet aramak için yazmıyorum, sadece anlamaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Tamam hocam imla konusunda zaten çok üst düzey olmadığımı belirtirim. Bildiğim kadar dikkat etmeye çalışırım ama bunlar bir tarafa. Anlamadığım büyük olan mevzu ne? Yoksa yine mi yanlış anlıyorum? Art niyet aramak için yazmıyorum, sadece anlamaya çalışıyorum.
    Bizim millete yan sanayi diyince sülalesine sövmüş gibi oluyorsun. 😁 onu kastettim. Yani değişen parçalar orjinal değilse mevzu çıkar manasında. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

Bizim millete yan sanayi diyince sülalesine sövmüş gibi oluyorsun. 😁 onu kastettim. Yani değişen parçalar orjinal değilse mevzu çıkar manasında. :)

Alıntıları Göster
    Eyvallah. Aracımı satma gibi bir düşüncem yok. Böyle bir ekonomide, böyle bir piyasada kesinlikle satmam. Paraya ihtiyacım olsun, gider tanıdıktan ordan burdan borç ederim yine satmam. Ha başka bir araç daha olur, farklı alternatifler olur, araca gerek kalmaması gibi durumlar hariç tabi. Satmak yerine aracımın eksikliklerini giderip geliştirmeyi düşünüyorum. Mesela yalıtım, konfor, performans vs.

Bu millet kaporta-boya konusunda takıntılı.

- Bu araç boyalı - değişenli fiyattan düş. (neyine düşüyorum la, ne güzel tertemiz etmişim, olduğu gibi mi satayım! değişensiz-boyasız istiyorsan ya sıfır ya da pert araçlara yönelecen.)

- Bu araçta güneş yanığı var, boya istiyor/ Bu araçta şu parça kusurlu değişmesi gerek fiyattan düş. (..................) boşlukları siz hayal edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.