Şimdi Ara

Bu Üç Tekerli Elektrikli Patpatlar Ne Olacak Böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu bimde a101 de vs ara sıra satılan pisikletimsi aletlerden bahsediyorum.
    Şimdi sağda solda acayip çoğaldılar. Plaka vs hiçbir şey yok ama baya baya trafikte yollarda gidiyorlar, senle benle ışıklarda duruyorlar, şeridi dolduruyorlar, tünelde altgeçitte gideni bile gördüm.

Gitsinler, yola çıksınlar, hiç sıkıntı değil. Vatandaşın gücü ona yetmiştir, almıştır eyvallah.
    Ama bunlarda hiçbir güvenlik önlemi yok. Yüksek arabalar görmüyor, sıkıştırıyor. İçindekinin canına yazık.

İçindeki de bakıyorum hep yaşlı insanlar, teyze emmi vs. Mesela burası taşra, yaşlı teyzelerin hemen hepsi almış. Tıkır tıkır gidip geliyorlar.

Bir de en kötüsü 15 binden başlıyor. 2-3 sene öncesine kadar 15 bine şöyle ufak tefek suzuki, tata neyim alıyorduk, şimdi şu aletlerin 15 bin olması da ayrı mesele.

• Bizde de babam fiorinosunu abime düşük fiyata satıp bundan aldı bir tane.Yüz defa alma dediysek de ne yaptı etti aldı.yaşlı olduğu için kaç defa kullanırken düştü.Bir tekerine ufak bir taş gelse bile hemen devriliyor.Yaşadığımız ilçe küçük olduğu için trafik konusunda sıkıntı çekmiyor ama gerçekten büyükşehirlerde bu araçları kullanmak büyük risk.Babam artIk gözlerim tam görmüyor arabayı kullanamıyorum,kaza yapabilirim diye gitti aldı ama şimdi Allah göstermesin trafikte bir kazaya karışsan bu bisiklete benzer araç seni nasıl koruyacak diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 18 Eylül 2020; 21:27:49 >
  • Valla Mersin'e gelin. Bunların benzinlisi de elektriklisi de sürüsüyle. Yıllardır benzinlisi zaten vardı ve var olmaya devam ediyor. İki tekerli elektrikli scooterlara ailecek 4-5 kişi binenler var la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Valla Mersin'e gelin. Bunların benzinlisi de elektriklisi de sürüsüyle. Yıllardır benzinlisi zaten vardı ve var olmaya devam ediyor. İki tekerli elektrikli scooterlara ailecek 4-5 kişi binenler var la.
    İki tekerli elektrikli scooterlara ailecek 4-5 kişi binenler var la.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan değil ha gel bak. İlk diyeceğin laf "la ne ölücü beleşçi memleketmiş" dersin.
  • Şunlara ehliyet ve vergi istesem utancımdan uyuyamam

• Güvenlik önlemi şart. En azından kask zorunluluğu olmalı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Üç Tekerli Elektrikli Patpatlar Ne Olacak Böyle?

Adana'da bununla kaynıyor. Olduğu bölgelerde trafik felç. Genele suriyeliler kuryecilik yapıyor.
  • Hindistan olma yolunda ilerliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teyzelerin ve dedelerin favori aracı oldu bunlar, müzik çala çala, yolcusuyla sohbet ede ede yolu ortalayıp gidiyorlar!

• Araç pahalılığından ve Maddi yetersizliklerden dolayı hindistana benzemeye başlamışız demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Araç pahalılığından ve Maddi yetersizliklerden dolayı hindistana benzemeye başlamışız demek ki.

hintliler zayıf kısa boylu insanlar. biz nasıl sığacağız bu ufacık taşıtlara.

• at arabasına gece şehirlerarası yolda arkadan çarpıyordum nerdeyse. ne ışık ne reflektör var. yakına gelince farkettim. frenle birlikte direksiyonu kırdım. abs esp devreye girdi topladı. ne olduğunu sonradan anladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.