Şimdi Ara

bu tüfeği nasıl getirtebilirim?(LİNK) var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Bende akrep yada uzi modelinden kuru sıkı arıyorum. Nerede bulabilirim?
    Not: Kesinlikle hobi amaçlı.

• quote:

quote:

İstanbul - beyazıt tarafında Mercan yokuşuna gidip Umarex marka ürünleri inceleyebilirsin. Uzi stili 30 adet 5 mm çelik saçma BB atan yarı otomatik havaı var. Seyyar dipçikli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

quote:

quote:

İstanbul - beyazıt tarafında Mercan yokuşuna gidip Umarex marka ürünleri inceleyebilirsin. Uzi stili 30 adet 5 mm çelik saçma BB atan yarı otomatik havaı var. Seyyar dipçikli.

Ama ben havalı istemiyorum kuru sıkı bulamaz mıyım?

• quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

yaw asıl soruyu soran olmamış...kardeş sen bu silahı napacaksın Allah aşkına...

atış talimi bol bol başka ne yapılır bu arada iyi nişancıyımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavzi -- 28 Kasım 2007; 14:05:39 >
  • askerliğini yapıyorsun 1000 tane terörist öldürüyorsun üstü başarıdan ödül olarak ruhsatını falan herşeyiyle sana veriorlar
  • Bende torun marka var, 5.5 mm. fena değil attığımı vuruyorum! 30 metreden küçük ilaç şişesinin kapağını vurabiliyorum. 3 atış peş peye diktiğim bir dal parçasını tam ortasından peş peşe vurabiliyorum. Havalı tüfekle 55 metreden çoluk çocuğa saldıran bir köpeğeyaptığım atış sonrası köpek kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırıp bağıra bağıra kaçtı, eminim köpeğe saçma girmedi ama biraz acıttı sanıyorum.
  • bu silaha ruhsat gerekmiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: meta5

askerliğini yapıyorsun 1000 tane terörist öldürüyorsun üstü başarıdan ödül olarak ruhsatını falan herşeyiyle sana veriorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

bu silaha ruhsat gerekmiyor.
    quote:

askerliğini yapıyorsun 1000 tane terörist öldürüyorsun üstü başarıdan ödül olarak ruhsatını falan herşeyiyle sana veriorlar

gerekmiosa bende alim bi dane

keşke gta daki gibi sokakta silah satan dükkanlar olsa heryerde aslında bizim burda bir tane var ashoef diye av tüfekleri satıyor

• quote:

bu totali yakalayamazsa belki 900 terörist leşine bu modelin bir altınıda verebilirler. level 11 e geçerse o zaman bu silahın yanında tüm aparatları ve mühimmatıda dahil ediyorlarmış.

haydi başarılar
  • Taksim yakınlarında Gümüşsuyu yokuşunda silah satan bir mağaza var.
    onlara sor bakalım siparişle tüfek getiriliyormuymuş.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuscobar

quote:

bu totali yakalayamazsa belki 900 terörist leşine bu modelin bir altınıda verebilirler. level 11 e geçerse o zaman bu silahın yanında tüm aparatları ve mühimmatıda dahil ediyorlarmış.

haydi başarılar

bir eklemede ben yapayım çelik yelekli olarak ava çıkabiliyormuşsunuz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

adam oldurmez korkma slayer spor amaclı bu tufekler

Bunlar bildiğin mantar patlatan havalı tüfeklerden değil. 10 metreden rahatlıkla kafaya sıkınca öldürür. Araştırın bunlar kurmalı değil tüplü havalıdır. Ben bunlarla konserve tenekesine attım 30 metreden delip geçti. Pallet çapı 6.35 mm idi benim attığımda. 5 mm olanlar da deler.

..amac kafaya sıkmaksa ozaman neden yurt dısından ozel havalı tufek getirtsin ki adam..

Kim dedi amacın kafaya sıkmak olduğunu. Anlatımın çok açık. Bunlar profesyonel havalı nişan silahları, piyasadakilerden çok daha kuvvetli ve etkili. Hobi amaçlı.

bende onu diorum hobi amaclı

• Tek başına şahıs olarak getiremezsin. Eğer türkiye distirübütörü varsa onun aracılığıyla getireceksin yada bir silah firmasına gidip (örnek sarsılmaz) onlar senin adında yurt dışından getirecek..
  • hoca silahı sipariş verirsin kargo ücretini ödedinmi gelir o sorun değilde, buna ruhsatı nasıl alacan
  • Gümrük Mevzuatı vardır...

Ve bu mevzuatta şahısın getirip getiremeyeceği ürünler vardır...

Mesela türkiyede bu silahın bir disirübütörü varsa, asla onun izni olmadan bu silahı ülkeye sokamaz...

Ve bir silahın ruhsatını almadan, devlete ben bu silahı alıcam diye bildirmeden bu silahı gümrükten geçiremez...
  • Distiribütöründen izin olmadan o malı gümrükten çekemezsin..
  • tek saçma deneyin dostlar başınızı belaya almayın.!
  • Ayrıca ben linke bakmadım. Sadece tüfek olarak bilgi verdim...
  • gümrükcü yokmu ne bir karara varsak sorun olurmu olmazmı?
  • Dostum havalı tüfekte olsa sınırdan geçmez bu.

Eğer geçecek olsa 1.400 Dolara "BARRET" buldum ben onu sipariş ederim ama geçmez paraya yazık olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.