Şimdi Ara

bu tüfeği nasıl getirtebilirim?(LİNK) var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=963

bu linkdeki tüfeği almak istiyorum nasıl olucak?nasıl getirtilir.

• havalı tüfek diyosun...bence gamo almalısın,gerçek soruya gelirsek abicim,bunu getirtmek baya zor olur...
  • tunceliden akrabanı arıyosun oda kuzey ırakta ki arkadaşını arıyo k.ırak taki arkadaşı silah satıcılarını buluyo gümrüksüz vergisiz Aras kargo ile evine teslim ediliyo basit yani
  • öyle bi akrabam yokki

quote:

Orjinalden alıntı: musar

tunceliden akrabanı arıyosun oda kuzey ırakta ki arkadaşını arıyo k.ırak taki arkadaşı silah satıcılarını buluyo gümrüksüz vergisiz Aras kargo ile evine teslim ediliyo basit yani
  • ben tunceliyim yolla bana parayı sana orçik (cevizlisucuk) yollayayım
  • quote:

tunceliden akrabanı arıyosun oda kuzey ırakta ki arkadaşını arıyo k.ırak taki arkadaşı silah satıcılarını buluyo gümrüksüz vergisiz Aras kargo ile evine teslim ediliyo basit yani

niye aras kargo?
  • quote:

kuzey ırakla tunceli

nereden cıkarttın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yav adam espiri yapmış hemde süper espiri anlamıcak ne var
  • u tüfek türkiyede bin küsür € arkdaşlar
  • espri ha

ben elazığdayım ve buraya ıraktan pekmez bidonlarının içinde güzelce paketletmiş süper tabancalar gelir

hemde bahtına ne çıkarsa değil özel sipariş verirsin yedek şarjörüyle birlikte gıcır gıcır teslim alırısn

fiiyatlar da değişir sıradan bir 7.65 için 60-70 liradan güzel bir glock veya havalı bir toplu için 300 liraya kadar fiyatları vardır

nerden mi biliyorum? eskiden çalıştığım işyerindeki patron ve ortakları birer bidon pekmez sipariş etmişlerdi

ha bu arada niyetlenen silah meraklısı sazanlar için not: silahlar büyük ihtimalle vukuatlıdır
  • Bu tüfekle napıcaksın sorabilirmiyim çok merak ettim...
  • Bu tüfek spor amaçlıdır. 6.35 lik olan alman modelini kullandım 10 luk ya da 12 likti sanırım kartuş yuvarlaktı saçmaları (pallet) dizip tek tek kurma kolu çekip namluya sürüyorduk. Dalgıç tüpüyle hava doldurulan haznesi vardır. Pnömatik çalışır. Geri tepmesi gerçek silah gibi basıncı fazla omuzu silkeler resmen. 30 metreden konserve tenekesini delip geçecek kadar güçlüdür. 100 metreden dürbün ile destekli atışta şişe vurursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 27 Kasım 2007; 3:23:36 >
  • yaw asıl soruyu soran olmamış...kardeş sen bu silahı napacaksın Allah aşkına...
  • adam oldurmez korkma slayer spor amaclı bu tufekler
  • Bende Tunceliyim Ne Oluyor Burda Ortamı Dermeyin Bu Tüfek İçin Biraz Zor Getirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

adam oldurmez korkma slayer spor amaclı bu tufekler

Bunlar bildiğin mantar patlatan havalı tüfeklerden değil. 10 metreden rahatlıkla kafaya sıkınca öldürür. Araştırın bunlar kurmalı değil tüplü havalıdır. Ben bunlarla konserve tenekesine attım 30 metreden delip geçti. Pallet çapı 6.35 mm idi benim attığımda. 5 mm olanlar da deler.
  • Bende akrep yada uzi modelinden kuru sıkı arıyorum. Nerede bulabilirim?
    Not: Kesinlikle hobi amaçlı.
  • Keskin Nişancılığamı Özendin Ne Yaptın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

quote:

Bunlar bildiğin mantar patlatan havalı tüfeklerden değil. 10 metreden rahatlıkla kafaya sıkınca öldürür. Araştırın bunlar kurmalı değil tüplü havalıdır. Ben bunlarla konserve tenekesine attım 30 metreden delip geçti. Pallet çapı 6.35 mm idi benim attığımda. 5 mm olanlar da deler.

..amac kafaya sıkmaksa ozaman neden yurt dısından ozel havalı tufek getirtsin ki adam..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

quote:

..amac kafaya sıkmaksa ozaman neden yurt dısından ozel havalı tufek getirtsin ki adam..

Kim dedi amacın kafaya sıkmak olduğunu. Anlatımın çok açık. Bunlar profesyonel havalı nişan silahları, piyasadakilerden çok daha kuvvetli ve etkili. Hobi amaçlı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.