Şimdi Ara

Bu trafik işaretlerinin anlamı nedir? Yolda kimin geçiş hakkı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir Bornova'da 3. Sanayi Sitesi yakınlarında Ankara Asfalt'ına bağlanan bir yol var. Orayı bilenler için soruyorum ve resimlerini ekliyorum, resimden belki bilmeyenler de yorum yapabilir, bu yolda Ankara Asfalt'ına tali yoldan katılım serbest mi yoksa sadece anayoldan gelen araçlar tali yola mı geçebiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRCaPiTaL -- 12 Temmuz 2005, 19:57:03 >

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

• Ben böyle bir işaretin varlığından bile haberdar değilim Gidip ehliyetimi iade edeceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Ben böyle bir işaretin varlığından bile haberdar değilim Gidip ehliyetimi iade edeceğim

haklısın
    zaten ben ehliyeti kasaptan almıştım.bizim kasap nuri de yaşlı kör ve sağır biriydi geçen gün 82 yaşında öldü rahmetli o yüzden ehliyetimi geri veremeyeceğim

• Resim

• hoja bunlar ne ya..

Orjinalden alıntı: Punisher

Ben böyle bir işaretin varlığından bile haberdar değilim Gidip ehliyetimi iade edeceğim

İlk resimdeki işaret zaten trafik kanunlarında yok, internet dahil her yerde aradım ama öyle bir işaret yok, acaba mecburi yön düz gidilecek mi demek istiyor? O zaman araya neden kavşak koydun? Dönülmez levhaları ise acaba tali yoldan ana yola geçilemez anlamına mı geliyor yoksa anayola ters yönde dönülemez mi diyor? Çok karmaşık bir yer ve işaretleri herkes kendince yorumluyor. Yön levhalarına bakılırsa sanki anayoldan tali yola geçiş var tersi yasak gibi ama tam belirgin değil işte. Zaten ilk levha dediğim gibi kanunda falan yok, ben hiç görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, bu işaret nedir bir yorum yapın, ben hayatımda böyle bir levha görmediğim gibi hiç bir trafik işaretleri tanıtan sitede de yok!

• kollarını acmadan ılerle ısaretı o

• [Deleted by Admins]

• Bence çok açık. Sen tali yoldasın 150m. ilerde anayoldan tali yola giriş var. Ama bunun soldan giriş yapılan kısmı silinmiş. Çünkü ilerde sola dönme yasağı var. Yani sadece anayoldan tali yola giriş var ama tali yoldan anayola giriş yok.
    Ya da saftorik işaretçiler kendi kafalarından soldan girişi silip ileri mecburi yön levhası yapmak istemiş
    | INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 4 GB KINGSTON DDR2 1066 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | WD 1TB + SEAGATE 320GB | LG 22X DVD-RW | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |
  • quote:

Orjinalden alıntı: duduco

Bence çok açık. Sen tali yoldasın 150m. ilerde anayoldan tali yola giriş var. Ama bunun soldan giriş yapılan kısmı silinmiş. Çünkü ilerde sola dönme yasağı var. Yani sadece anayoldan tali yola giriş var ama tali yoldan anayola giriş yok.
    Ya da saftorik işaretçiler kendi kafalarından soldan girişi silip ileri mecburi yön levhası yapmak istemiş

Ben trafik işaretlerini çok inceledim ama böyle bir işaret bulamadım. Bu işaret
    />
    tali yoldan ana yola giriş var anlamında, bu işaret
    />
    ana yoldan tali yola giriş var anlamında. Ama bu işareti o yolu kullanan herkes kendi isteğine göre yorumluyor. Kimi diyor iki taraftanda geçiş yok, kimi senin gibi sadece ana yoldan tali yola geçiş var diyor, kimi o çizginin altından iki tane küçük çizgi var iki tarafta birbirine geçiş yapabilir. O dönülmez levhasını da ters yöne doğru dönülmez diye yorumluyor.

• Benin her sabah işe gelirken kullandığım yol olduğu için kesin kuralı biliyorum. Kural: Ana yola yani sola dönüş yasak ama anayoldan tali yola yani sağa dönüş var.
    Hatta bazen Trafik polisi orada bekleyip sola dönüşe izin vermiyor.
    Ama böyle bir levha yok o ayrı. Dediğim gibi işaretçiler kafasına göre silip mecburi istikamet levhası yapmak istemişler. Ellerinde o levha yoktu herhalde
    hep ok yönünde ileri gideceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: duduco

Dediğim gibi işaretçiler kafasına göre silip mecburi istikamet levhası yapmak istemişler. Ellerinde o levha yoktu herhalde

Sonra Türkiye'de trafikte insanlar ölüyor, ne yapacağız diye soruyoruz! Al işte görevliler bile bunu yaparsa ben ne diyeyim daha!

• görevlilere de çok hızlı suç atıyorsunuz =)
    gördüyse ve ilgilenmemişse ya da gerekli kontoller yapılmamışsa tamam ama
    hiç bir görevli böyle bir levha dikemez.
    belli ki sonrada bazı kendini bilmezler tarafından sabote edilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showtime_0 -- 13 Temmuz 2005, 13:23:37 >
  • yav adam bir yere sapmadan doğru git diyor....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.