Şimdi Ara

Bu TOYATA nın yaptığı iş mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almanya tyt sitesinde yeni rav4 lerin 2.0 dizel 116 pslik versiyonları satışta iken Türkiye de 2.2 dizel, ne yazık ki ÖTV % 80 olduğu için fiyatda 80 bin YTL.
    2.0 116 ps burda satılabilseydi tahminen 2.0 benzinli aynı fiyat yani 60 bin YTL olurdu.
    Örnek avensis 2.0 benzinli elegant 52 bin ytl
    2.0 dizel 116 ps 52 bin ytl

• olabilir abi belki 2.0 ı kasaya ufak geliyodur.
  • oha beeee %80 vergi olurmu hiç yaaaa Allah cezalarını versin. Bukadar olduğunu bilmiyordum

Haram olsun şerefsilzre, zaten benzinden de alıyorlar hayvan gibi. Haksızca yetimin , emeklinin çalışanın hakkını yiyorlar haram zıkkım olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Arkadaşlar almanya tyt sitesinde yeni rav4 lerin 2.0 dizel 116 pslik versiyonları satışta iken Türkiye de 2.2 dizel, ne yazık ki ÖTV % 80 olduğu için fiyatda 80 bin YTL.
    2.0 116 ps burda satılabilseydi tahminen 2.0 benzinli aynı fiyat yani 60 bin YTL olurdu.

Toplam veri 2.0'lar için %89, 2000cc üstü için %120 civarı diye hesaplamıştım ben, yani aracın tavsiye edilen fiyatı aslında yaklaşık 38 milyar falan..
  • Öyle değil. 2.0 dizel 116 ps avensis 1390 kg
    2.0 dizel 116 ps RAV4 1385 kg

Avensisde aynı motor Türkiyede varken RAV 4 de niye yok.
    Ya da 116 ps dizel rav4 almanya da kasayı kaldırırken Türkiye de neden kaldırmasın???

Toyota DE
    Hier geht’s leider nicht weiter...
    http://www.toyota.de/cars/new_cars/rav4_2003/specs.asp

• quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Arkadaşlar almanya tyt sitesinde yeni rav4 lerin 2.0 dizel 116 pslik versiyonları satışta iken Türkiye de 2.2 dizel, ne yazık ki ÖTV % 80 olduğu için fiyatda 80 bin YTL.
  • bu sitede highlights bolumune gecince gorursun, eski rav4 resmi var, almanyada eskisi de satılmaya devam ediliyor anlasılan , artı senin bahsettigin arac rav4 3 kapı. bildigim kadarıyla yeni rav4un 3 kapısı henuz satısa cıkmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

oha beeee %80 vergi olurmu hiç yaaaa Allah cezalarını versin. Bukadar olduğunu bilmiyordum

Haram olsun şerefsilzre, zaten benzinden de alıyorlar hayvan gibi. Haksızca yetimin , emeklinin çalışanın hakkını yiyorlar haram zıkkım olsun.

Bu oran % 81 lik bir artış ile şimdi % 145 oldu. Ekonomi nasıl da iyi gitmiş be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 senede olur o kadar artış
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

oha beeee %80 vergi olurmu hiç yaaaa Allah cezalarını versin. Bukadar olduğunu bilmiyordum

Bu oran % 81 lik bir artış ile şimdi % 145 oldu. Ekonomi nasıl da iyi gitmiş be.

son 2-3 yılda çok pis arttı 2000cc üzeri vergi

• Otv zammini ben de elestiriyorum ama bunun yetimle emekliyle ne alakasi var

• %80 den %145 maşşallah ama olsun refah duzeyi arttı

• quote:

2.0. Üzeri %145 1.6 2.0 arası 90 aşağısı 45

• Yalnız bu rav4 bildiğimiz rav4 değil. Yaris gibi değişik bir şey, merak edip internetten baktım rav4 son modeli bu çıkıyor. eğer doğruysa yazık etmişler arabaya

Bu TOYATA nın yaptığı iş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bağkur_borcu -- 31 Mayıs 2014; 20:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

Ulen bende diyom noluyoz kim kaybetmis 60 a 2.0 toyotayi:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.