Şimdi Ara

Bu torpidoya ne yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabayı geçen gün torpido kapağını yaptırmak için servise bırakmıştık kapağı bantlamışlar 1 gün falan bantlı kaldıktan sonra ertesi gün tekrar servise gittiğimizde adamlar bantı söktü ve torpido üzerinde iç döşemenin orjinal renginden daha koyu kalın bir cila tabakası olduğunu öğrendik.Daha sonra bu kötü görüntüye dayanamayıp bugün kalan cilayı da bant yardımıyla söktüm bir de ne göreyim meğersem arabanın eski sahipleri torpidonun üstünü resmen parçaladığı için o cilayı sürmüş alttan berbat bir kapak manzarası çıktı.Şimdi bu kapağa neler yapabiliriz diye kara kara düşünüyorum orjinal kapak alsak kaça patlar?Ya da bana daha uygun bi yöntem önerin.Resimler aşağıda...

Bu torpidoya ne yapılır?

• NE DEDİĞİNİ TAM ANLAYAMADIM AMA....DEĞİŞTİRECEKSİN....
    SERVİSE GÖTÜRSEN HERALDE Bİ 500 YTL LEN GİDER....HURDALIKTAN BULABİLİRSEN.....DAHA UCUZA ÇIKAR...

quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

Arkadaşlar arabayı geçen gün torpido kapağını yaptırmak için servise bırakmıştık kapağı bantlamışlar 1 gün falan bantlı kaldıktan sonra ertesi gün tekrar servise gittiğimizde adamlar bantı söktü ve torpido üzerinde iç döşemenin orjinal renginden daha koyu kalın bir cila tabakası olduğunu öğrendik.Daha sonra bu kötü görüntüye dayanamayıp bugün kalan cilayı da bant yardımıyla söktüm bir de ne göreyim meğersem arabanın eski sahipleri torpidonun üstünü resmen parçaladığı için o cilayı sürmüş alttan berbat bir kapak manzarası çıktı.Şimdi bu kapağa neler yapabiliriz diye kara kara düşünüyorum orjinal kapak alsak kaça patlar?Ya da bana daha uygun bi yöntem önerin.Resimler aşağıda...

Bu torpidoya ne yapılır?

• torpıdoyamı 500 gıder?yok artık maksımum 150 olsun yaw :)
  • sen ne diyon ceycey yaw...bizim komşunun t 5 ine hırsız girdi daha yeni...teypi sökerken kanırttırmış...kafasıda torpitonun kapağının iç kısmındaki yerindeymiş....torpito kilitliymiş....çatır çatır kırmış....komple teypin olduğu panel +torpido+sol ön cam değişti kaskodan......ama faturada 1350 ytl ödemiş kasko.....teypin ön paneli olsun olsun 250 olsun yan camda 400 olsun hadi.....geri kalanıda torpido ve işçilik işte başka bişeyde yok.....ama hurda bir t5 ten bulup temizini alabilirse daha ucuza kapatır ama oda anahtarı uymaz ......kilidi varya....mecbur sıfırını servisten alacak artık....işte vw böyle ya..başka bir araba olsa hiç düşünmeden alınır....ama adamlar öyle şeyler yapıyolarki ...kilit.....mecbur yeni almak zorundasın......bu arabalar çok eskiyince parçası bulunamayacak hale gelince bütün herkez yandı heralde......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 28 Mart 2007; 0:09:15 >
  • bırader benım teybın ustunde gozluktur,paradır,ruhsatı falan koymak ıcın bolum var derınlıgı 20 cm kutu yanı plastık kutu o kırık gıttım servıse 98.500 bın dedıler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 28 Mart 2007; 0:13:24 >
  • o golf 4 ün ....bu t5 transporter.......bide teypin üstündeki bölüm değil teypi içine alan kalorifer deliklerinin falan etrafındaki plastik aksam....
    teypin kalorifer düğmelerini kapsayan parça.....

Bu torpidoya ne yapılır?
  • abı benımkı dırek teybın ustu sadece oraya 98.500 dedıler yaw kucucuk kutuya o bolum komple deyıscenı hayal edemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.