Gıcık olma sebebine öğrenebilir miyim. Tam anlayamadım.
niye gıcık oluyorsun ki?
zaten sitenin isminide yanlış yazmış oda ilk geldiğinde açıp baksaymıştı verirdi geri hatta olayı yemek sepetinden şikayet etse eskisini istemeden direk yenisini veriyorlar bizzat denedim
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Adam kendini ne sanıyor yok milyon dolarlar ödenirmiş amerikada olsa.
O kadar amerika meraklısı isen git orda yaşa.
Beğenmediği pizzayı yemek isteyen milyonlarca aç insan var.
Bence elemanı yanlış anlamışsın,ya da başka bir yerden gıcığın var
Eleman çok haklı,Türkiye'de maalesef hukuk kuralları Amerika'daki veya İngiltere'deki kadar ciddi boyutta değil.
tüketici hakları kanunu diye birşey var istersen aç oku şikayeti veren eleman sonuna kadar haklı bu ülkede binlerce olay kanuni olmayan yollarla çözüldüğü için bu tip şeyler anormal karşılanıyor.Bunları da aşacak bu ülke
insanlar hakettikleri gibi yönetililer demişler. niye böyleyiz şimdi anlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
arkadaşım ya bence sadece saçmalıyorsun.
amerika meraklısı olmakla ne alakası var ki bu durumun? adam sadece bir örnek vermiş.ayrıca adam istediği gibi pizza yiyemiyecekse neden para ödesin? ayrıca milyonlarca aç insan var falan diye de duygu sömürüsü yapman yanlış. hakkını savunmak ne zamandır gıcıklık ouyormuş ki?
arkadaslar gıcık olmuş ne var bunda herkes herkese gıcık olabilir çokda zor degil mesela bende BBG deki Ebru denen şahsiyete acaip kıl oluyorum.
oldu canım adamlar bir mantar fazla koydu diye milyon dolar tazminat ödüyecekti tabi tabi
dikkat ederseniz adam yemiş bitirmiş pizzayı sonra yazmış şikayeti en azından tadına bakıp pizzacıya şiakyet etseymiş
bende gıcık oldum gece gece yahu
bence doğru ayrıca dediği gibi iyi bir adalet sistemimiz olsa olası bir şikayette başlarına büyük iş açılırdı
bence haklı yazan nasıl sipariş vermişse öyle gelmesi lazım ama bana olsa oraya yazmazdım bunu
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
Adamın sorunu beğenmemek değil alerjisi olması. Ayrıca alerjiyi öyle basit bir deri kızarılığı gibi algılıyorsanız bu sizin eksikliğinizdir. Aynen doğru söylemiş aynı firma benzer bir hatadan dolayı Abd'de veya Avustralya'da dünyanın sorununu başına alırdı ve hiç mübalağasız tazminata mahkum edilirdi. Şikayet etmeyen ir toplum olarak daha çok hayıflanırsınız çook! Ayrıca anlamadığmız meselelerde mesela beynimizin haddini aşan meseleler hakkında bilip bilmeden konuşmamak lazım ve hemen millete dışarıyı göstermemek lazım! Kimse sizin kabulllendiğiniz bu kötü durumları kabullenme zorunda değil..
bence haklı alerjisi varmış çünkü. ama milyon dolar öderdiniz falan demesi kötü o zaman hadi amerikaya yallah diye karşılık vermeleri lazım.
Mantara allerjim var derken mantarı beyenmıyorum manasında soylemıyor.
Vucud hızlı bır sekılde tepkı gosterıyor mesela bogazı sısıyor ve nefes alamıyor olume kadar gıdıyor.
Alerjisi oldugu ıcın tek arı sokması yuzunden olen bır cok ınsan var.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
Mantara allerjim var derken mantarı beyenmıyorum manasında soylemıyor.
Vucud hızlı bır sekılde tepkı gosterıyor mesela bogazı sısıyor ve nefes alamıyor olume kadar gıdıyor.
Alerjisi oldugu ıcın tek arı sokması yuzunden olen bır cok ınsan var.
Aynen öyle,tehlikeli alerjiler var.
Alerjik şok deniliyor bu duruma ve ilk müdahale olarak yüksek dozda adrenalin veriliyor damarların incelip nefes borusunun açılması için. Ölümcül sonuçlanabilir,bence yanlış düşünüyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme