Şimdi Ara

bu tiger ayakkabı neyin nesidir gençlere soruyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tiger ayakkabı nesdir arkadaşlar ? reebok ın bir modelimi ? sağlam mı kaç para ? en merak ettiğim markası ne reebok işaretine benziyor sanki ?

• 190 tl. Reebok tan farklı bir marka.
  • geçen mağazada denedim çok rahat ayakkabı. ama fiyatlar uçmuş
  • Asics adlı markanın bir modeli.Hafif bir şeye benziyor ama hiç giymedim sağlam diyorlar .Bu aralar arkadaşın dediği gibi uçuk (Moda oldu ya.Bide o kadar para edeceğini zannetmem.)150-180,190.Ne girerse kardır hesabına.
  • 190sa pahalıymış. 2 tane adidas alırım outletten. sağlamsa da demir değil ya. adidas kalitesindedir en fazla. zate bazar işi oldu heralde çakmaları da çoktur ..
  • japon üretimidir harika 2.kez aldım 1. ayakkabımı 1.5 yıl giydim
  • Valla bende 2 tane aldım şu ana kadar.
    Bence güzel bir ayakkabı. Hem dış görünüş olarak hemde rahatlık olarak.
    Çok hafif bu arada ilk 1-2 gün sıkıntı çekebilirsiniz læ ayakkabımı giymeden mi çıktım acaba diye
    Bence cidden rahat ayakkabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • superstar dan beter oldu heryerde çakmalarını gormen mumkun
  • bi tane var 7-8 kere giydim giymedim. verdiğim paraya üzülüyorum. 0 gibi duruyor hala.
  • Aynı modeller hatta daha fazla renk çeşidiyle etayger öneririm orjinal bunlarda yan yana getirdim 2 modelide mağazada tayger daha iyiydi kesinlikle 80-90 liraya bunu alın bence . Ama bununda çakmaları var 40 liraya magaza da görün anlıycaksınız kalitesini. Çok daha uzun gideceği belliydi marka takıntınız olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 1 Ekim 2010; 19:21:55 >
  • demek japon malı ha
  • Enayi bol 180-190 tl veren, ayakkabının bir özelliği yok, rahat olsa bile sakın alma, onu giyen insanlara artık çoğu kişi özenti gözüyle bakıyor. Kızılay dağıtıyor gibi herkesin ayağında, aynı converse gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Aynı modeller hatta daha fazla renk çeşidiyle etayger öneririm orjinal bunlarda yan yana getirdim 2 modelide mağazada tayger daha iyiydi kesinlikle 80-90 liraya bunu alın bence . Ama bununda çakmaları var 40 liraya magaza da görün anlıycaksınız kalitesini. Çok daha uzun gideceği belliydi marka takıntınız olmasın.

bunun marka takıntısıyla alakası yok marka takıntın yoksa normal ayakkabı alır giyersin bu resmen ben çakma tiger'ım diye bağırıyo çakma ayakkabıda asla giymem orjinal alamıyosam gider ucuz bi ayakkabı alırım ama adidas tiger çakması olmaz

----

soruya gelirsek Tiger 190 liraya satılır her yerde hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı kesinlikle

• Çakmadan anladıgınız nedir önce onu sorgulayalım illa desense adidas ve nike ında bir çok benzeyen modeli var ben bunu tiger alıcaklar için önermedim aslında spor ayakkabı alıcaklar için önerdim . Magazada incelediğim üzerindeki kumaş deri vari çok kaliteli bir malzemeydi ve çok rahattı giydiğimde . Ama siz illa tiger dan almış modeli diyorsanız ben ismi farklı oldugu için giymem diyorsanız marka takıntınız vardır zaten ismine bakıp çakma yorumunuzdan bunu anladım zira bu firmada çok büyük bir firma ve yıllardır üretim yapıyor bu modelinin adı da etayger kulağa aslında çakma gibi geliyor olabilir ama ürünleri çok daha kaliteli ve kendi stili olan bir ayakkabı bence biraz araştırın bu markayı köprüaltında 20 liraya satılan e-tiger lardan olmadıgını anlarsınız. Normal nike adidas magazalarında satılıyor bu ayakkabıda zaten. İsimden kaybediyorlar galiba.
  • Nike, Adidas, Tiger kullandım uzun süre bunların arasında en dandiğidir verdiğin parayada değmez. Tabanı iyi değil çok çabuk koku yapıyor. Tek görünümü iyi.
  • herkesin ayağında gördüğüm ve nefret ettiğim bi ayakkabıdır çizmesi bile çıkmıştı

http://www.bakimliyiz.com/bayan-ayakkabi-ve-canta-modasi/49592-onitsuka-tiger-cizme-modelleri.html
  • herkesten çok rahat diye duydum bende deneyip almayı düşünüyorum aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.