Şimdi Ara

Bu Telefonu Kaçırmayın, SE W610i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası daha önce Nokia kullandım, harika sanıyordum Nokia'ları. Sonra elime Sony K750i geçti ve aklım damağım kurudu.

Ve şimdi ikinci bi hattım için hepsiburada kampanya fiyatında W610i aldım ve bir kez daha aşık oldum.

Siparişim şaşırtıcı bi şekilde 1 günde kapımda oldu.

Gelelim telefona. Öncelikle telefonun değil de Sonyericsson’un kafa bozan tarafı, bilgisayara tanıtıp mp3 atana kadar insanı fitil eden sürücüler kısmı.

CD ile kurulum tamamlanırken firemware.network de dahil bi çok şey yüklüyor ama sürücüleri tam yüklemek için neredeyse sonsuz gibi gelen yeni donanım bulundu deyip 5+6 farklı çeşit şeyi teker teker tanıtmak gerekiyor ve nerden baksan 20 dakikamı aldı.

Bunu daha hızlı hale getirecek bir sistem bulabilirlersen ne iyi olur.

Bilgisayardan çok iyi anlamıyorsanız sürücüleri ve cep telefonunuzu tanıtıp bu işleri başarmanız mümkün değil.

Her şeyi tanıttığınızı sandığınız anda bile tekrar bi şeyi tanıması ve daha sonraki bağlanmalarda istemesi insanı deli ediyor. Her defasında telefonun sürücülerini tekrar tanıtmak zorunda kaldım.. PC de görmek için telefonun ekranında PC’ye bağlanma sorusunu play tuşu ile okey’lemeniz gerekiyor. Yoksa görmüyor. Bağlantı hızı çok yavaş ve verdiği program ile transfer ederseniz her parça için bi klasör açıyo, size tavsiyem eğer ID3 bilgileri düzenli ise sürükle bırak yöntemiyle klasör olarak atmak, çünkü bu şekilde de tanıyor… PHONE seçeneği içinden music klasörünün içine kopyalamanız yeterli.

Beni en çok memnun eden sürpriz özelliği ise, malum fotoğraf çekerken yandaki zımbırtı düğmeye basmak beni çok kasar bunda direkt ortadaki play butona bassanız da çekiyor:)) Çektiğim resimlerde gördüğüm kadarı ile blur efekti ve parlak bi yansıma efekti ekleyerek çekiyor, ama resim kalitesi çok düşük geldi bana… Telefonun menüleri oldukça hızlı, şık sarı parlak düğmeleri göz alıcı ve akıcı işleyen bir telefon.

Radyoya geçiş menüden oluyor. 20 radyo kanalı kaydetmenize izin veriyor. Bu bana az geldi. Ses seviyesi oldukça yüksek hatta son seste kulaklarınız ağrıyabilir. Harici farklı bi kulaklık da bağlayabilmeniz için bir aparat beraberinde geliyor… Ses içinde bas ve megabas veyarıca kendinizin de ayarlayabileceği değişik ekolayzır ayarları var. Paket içeriğinde minik hoparlörler yok, ben bi başka forumda paket içeriğinde bunlar var görmüştüm burada yok.

Cihazı PC’den çıkarırken PHONE sekmesine sağ tuşla çıkar demeniz ve telefon içinde artık kabloya çıkarabilirsinizi komutunu okumanız gerek, yoksa cihazı bozabilirsiniz.

Cihaz, çok ince, hafif sağlam ve inanılmaz şık, menüleri çok zevkli hazırlanmış. İşinize yarayabileceği düşünülmüş onlarca şey kurcalarken teker teker karşınıza çıkıyor. İnterneti kullanmadım malum korkunç bir kontür kaybına neden oluyor.

Ben bu cihaza 10 üzerinden 10 veriyorum. MP3 çalarınızı çöpe atın, bu piyasadaki bir çok MP3 çalara gerek dizaynı gerek işleyişi gerek ise müzik kalitesi ile taş çıkartır. Sony piyasadaki kendi MP3 çalarlarından bile iyi bir telefon üretmiş. Radyosu da cabası.

SONY ERICSSON W610i ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )

Hepsiburada Puan :462.859 puan

253,39 YTL + KDV Son 2 gün !

KDV Dahil 299,00 YTL
    Havale ile 284,05 YTL (%5 Havale İndirimi)
    13,21 YTL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw610i

Son bir gün, telefon geçen senin olsa da inanın özellikleri hala modasını koruyor ve fiyat çok makul. Son bir gün, umarım kampanya uzatılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Ağustos 2008; 21:32:00 >

• evet bir çok kişi kullanıyor güzel telefon
  • Kaliteli sis oyun program ve benim için önemli olan n-gage arena 2.0 ı yükleyemedikten sonra işime yaramaz yav.Şu telefonun ekranı 240x320 içindede symbian os 9.1 işletim sistemi yüklü olsa Nokia'dan bir telefon almam.Kamera ve sesi hiç açmıyorum onlar zaten iyi.
  • Hayırlı Olsun .
  • Hayırlı olsun.
  • güzel seçim...;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.