Şimdi Ara

BU TAUNUS ALINIR MI SİZCE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Eskiden belli taunusa olan düşkünlüğüm ve bakiyemin az olması nedeni ile uzun süredir bu aracın ikinci ellerini takip ediyorum. Özellikle 1990-1993 arası gts modellerini. Aşağıda verdiğim ilandaki araba aşağı yukarı baştan toplanmış gibi gözüküyor. Yarın arayıp plakasını isteyip kaza sorgulamalarını falanda yapıp ona göre araca bakmaya gidecem. Uzatmadan söyleyeyim dediğim gibi araç hemen hemen baştan topandığından dolayı babam çok hor kullanılabilmiş olacağını söyledi. Özellikle bir araçta krank milinin veya defransiyelin hor kullanılmadığı sürece kolay kolay değişmeyeceğini, değişse bile özellikle defransiyelin randıman tutmayacağını(ses yapma,ötme vb.) söyledi. Yani bende teknik anlamdan pek anlamam dolayısıyla içime kurt düştü. Teknik olarak bilgisi olan veya bu konuda fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce bu araç sağlam bir ustaya gösterildikten sonra alınabilir mi yoksa geçmişi kara bir araç mıdır ? Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-beyaz-yildiz-196927060/detay

• Kullanılmış arabada her şey çıkabilir. İkinci el aabaya internetten garanti verilmez... Alınır yazanlar üretimi, seriyi, modeli kastediyorlardır.
  • 2500 tl den fazla etmez
    istedğini yaptırsın 100km /s ti geçmez
    frene basınca 90 mt den önce durmaz
    bunların dışında 2 tonluk tank gibidir varille benzini içer
  • Biraz abartmışsınız gibi sanki :) Çok yaktığı doğrudur da 100 kmyi geçmeyeceği falan abartı olmuş gibi :)
  • 6 silindirli bir motor tuptede olsa cok yakar yakitina katlanabilirim derseniz super araba valla tank gibi iyi bir ustaya gostermek lazim hertarafina baktirin almadan once. 100ü gecmez diyenler olmus bakmayin onlar 1.2ye 1.3e binen arkadaslar bu araba 6 silindirli 2litre motoru cigeri saglamsa temizse affetmez. surmeside cok keyiflidir arkadan itisli atmosterik manuel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    Yalnız söz konusu araç 2.0 4 silindir değil mi ?
  • pardon ben granada ile karistirdim onlar 6 silindirdi bu 4 silindir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım. Fakat bu araçları genel olarak biliyorum zamanında 90 model 1.6 gt kullanmıştık. Benim sorum ilandaki araçla ilgili. Bu kadar parçası değişmiş bir araçtan randıman alabilir miyim diye.

• hocam randıman falan alamazsın araç cok ağır bi kere artı yedek parça bulamassın motor için ya çıkma bulacaksın (kesin aşınmış olur) yada tornacıya yaptıracaksın (çok çabuk aşınır) dediğim gibi 100 den fazlada yapmaz aşırı tüketir parça bulunmaz usta bulunmaz çok dertli olur evet tank gibi arabadır çok sağlamdır acaip rahattır ama sorun çıkarırsa hem masraflı hem zahmetli olur
    vize alamamak da cabası

ayrıca öyle aman aman bi performans beklemeyin hatta arkaya kabak lastik takmadıkça kumda pati bile çekmez :)

birileri söyle güzel böyle güzel demiş ama hangi araçtan bahsediyor belli değil

20 senelik tanus u granada sananlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: armadazu

hocam randıman falan alamazsın araç cok ağır bi kere artı yedek parça bulamassın motor için ya çıkma bulacaksın (kesin aşınmış olur) yada tornacıya yaptıracaksın (çok çabuk aşınır) dediğim gibi 100 den fazlada yapmaz aşırı tüketir parça bulunmaz usta bulunmaz çok dertli olur evet tank gibi arabadır çok sağlamdır acaip rahattır ama sorun çıkarırsa hem masraflı hem zahmetli olur
    vize alamamak da cabası

ayrıca öyle aman aman bi performans beklemeyin hatta arkaya kabak lastik takmadıkça kumda pati bile çekmez :)

birileri söyle güzel böyle güzel demiş ama hangi araçtan bahsediyor belli değil

20 senelik tanus u granada sananlar var

Benim taunusum 43 yaşında ve motorunun her parçasını rahatlıkla bulabiliyorum? Taunusun geçmişi 20 senelik se benim arabam da taunus değil başka bişi o zaman :)

Taunus alacak arkadaşıma da tavsiyem, ustanla git motorunun yorulmamış olduğuna baktır, tabanında çürük var mı direkler sağlammı şasi de eğrilik varmı..

• 8500 müü şaka mı
  • Satıcı güven vermiyor

• Ben 87 modelini 25 sene kullandım motor istiyordu 677000 de sattım. Alan yarım motor yaptırıp segman attırmış başka işleme gerek duymamışlar ve LPG taktırmış. Ben orijinal hali ile benzinli olarak kullanmıştım 10,5 Litre/100 km sarfiyatı vardı ve düz yolda 160 km ye rahat bir şekilde çıkıyordu yazın uzun süre 140 üzeri kullanınca hararet yükseliyordu.
    Bakımları düzgün bir şekilde yapılmışsa taş gibi evladiyelik araçtır. İyi bir ustanın kontrolünden sonra alınmasında sakınca yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 3 Şubat 2015; 17:24:29 >
  • Arkadaşlar konuyu açtıktan iki gün sonra aracı görmeye gittim. Sahibi araca teknik olarak çok masraf yapmış teknik olarak gayet iyi gözüküyordu fakat yinede sağlam bir ustaya göstermeden kesin bir şey söylenemez. Fiyat olarak 8250 dedi, fiyat biraz fazla geldi. Dediğim gibi teknik olarak gayet iyi gözüküyor, iç döşemelerde yeni gayet iyi fakat kasada bazı sepme boya olan yerler var dolayısıyla sırıtıyor. Bende biraz pimpirikli olduğumdan aldığımda tavan altı komple boyatmazsam rahat etmeyeceğimden ve dolayısıyla on bin tl'den fazlaya mal olacağından şu an gözüm kesmedi. Yaz sonunu bekleyecem gibi gözüküyor.
  • Satıcı yazmayı yeni öğrenmiş galiba insan Özen gösterir açıklamaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba 90 derecelik yokuşa tırmanabiliyo heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Araba 90 derecelik yokuşa tırmanabiliyo heralde

Anlayamadım ?
  • Fotoğrafları acayip koymuşlar da onu diyorum
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Hıı anladım :) Dağa taşa tırmanabilir gibisinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.