Evet şu tarz mont arıyorum ve dandik markaların kazık modellerinden değil de hak edecek tarzda birşey olması tercihimdir. ve de sitelerinden sipariş vermeme göre daha ekonomik olması tabiki de iyi olur benim için.
jack jones, codentry, pull&bear bu mağazalara bak derim bulabilirsin belki
Tamam oralara da bakıcam da sizce 50 dolar kargo verip bunlardan birini getirmek mantıklı olur mu 200 lira civarına geliyor gerçi mavide falan kendi montları 180 lira civarı görünce verilebilir mi diye düşünmüyo da değilim?
quote:
Orijinalden alıntı: Escape595
Tamam oralara da bakıcam da sizce 50 dolar kargo verip bunlardan birini getirmek mantıklı olur mu 200 lira civarına geliyor gerçi mavide falan kendi montları 180 lira civarı görünce verilebilir mi diye düşünmüyo da değilim?
gümrükden gecermiki bide o var
vallahi daha önceden sipariş vermiştim burdan 2 tshirt 1 polo tshirt bi de kazak gelmişti bu sefer 2-3 parça ürün ama daha pahalı olacak bişey söylemeyi düşünüyorum. kargoyla beraber 150 euro 200 dolar civarı ederse kalmaz sanırım gümrüğe?
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT
quote:
Orijinalden alıntı: Escape595